Dwarven Gems Megaways
4.0/5

Dwarven Gems Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dwarven Gems Megaways

Gokkasten met een thema over dwergen zijn er in overvloed maar met Dwarven Gems Megaways heeft Iron Dog Studio dit thema op visueel vlak geperfectioneerd. De dwergen zijn diep onder de grond hard aan het werk om mineralen te mijnen. Als jij ze een handje op weg kunt helpen kun je rijkelijk beloont worden.

Behalve het megaways mechanisme waarbij symbolen naar beneden tuimelen zijn er een behoorlijk aantal extra features. Zo kun je profiteren van wild symbolen, een Dwarven Bomb Feature op de top rol, is er een gratis spins bonusspel en kun je optioneel (waar mogelijk) de bonusronde kopen. Kortom, een hartstikke leuke slot om eens te proberen. Voor geld spelen kan direct bij Bet365 maar je kun hier ook het gratis demospel spelen. Lees onze complete review om te ontdekken hoe dit spel werkt.

De standaard RTP is 96,7% en de volatiliteit is hoog. Het is wel verstandig om vooraf te controleren welke RTP staffel het casino waar je speelt hanteert. Met een enkele draaibeurt kun je maximaal 20.000x de inzet winnen.

Werking van de Dwarven Gems Megaways Gokkast

Het speelveld van Dwarven Gems Megaways bestaat uit 6 rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Zodoende kunnen er maximaal 200.704 manieren om te winnen ontstaan. Er is ook nog een top rol met een enkele rij en vier symbolen. Voor geld spelen kan vanaf €0,10 tot maximaal €20 per draai. Een winnende combinatie ontstaat zodra je minstens drie dezelfde symbolen aangrenzend weet te landen. Voor het top uitbetalende symbool geldt een uitzondering want hier heb je er slechts twee van nodig.

De welbekende speelkaarten hebben de laagste waarde en een winstcombinatie van 6 dezelfde speelkaarten zorgt voor een uitbetaling van 0,4x tot 0,6x de inzet. De premium symbolen bestaan uit twee lampen, hamers en vier mijnwerkers. Hiermee pak je een bedrag vanaf 1,2x tot 5x de inzet als je zes van dezelfde soort weet te draaien. Op de rollen 2 tot 6 komen wild symbolen voor die alle reguliere symbolen vervangen als dit tot winst leidt.

Links van het speelveld helpt een van de mijnwerkers je graag op weg. Deze dwerg kan extra features toevoegen waarover je hieronder meer kunt lezen.

Dwarven Bomb

Als je op de top rol een Dwarven Bomb symbool weet te landen dan wordt de Dwarven Bomb feature geactiveerd. Dit symbool fungeert als een sticky wild en vervangt alle reguliere symbolen. Zodra de draaibeurt voorbij is werpt de mijnwerker een staaf dynamiet op de rollen en wordt er per rol één symbool opgeblazen plus twee willekeurige symbolen. Nu wordt het tuimel mechanisme actief en vallen er nieuwe symbolen in de lege vakken.

Gratis Spins Bonus

De groene edelsteen telt als scatter en dit symbool kan vallen op de rollen 2 tot en met 5. Als je vier scatters weet te landen dan krijg je een draai aan het bonus rad. Afhankelijk van de uitkomst van het rad ontvang je minimaal 6 en maximaal 12 gratis spins.

Tijdens de bonusronde is er een standaard wild multiplier van x1. Elke keer dat je een winnende cascade hebt dan wordt de vermenigvuldiger met +1 verhoogt. Aan de top rol worden nu zogenaamde Power Gems toegevoegd. De power gems leveren 2 extra spins op en er worden 2 tot 4 wilds aan de rollen toegevoegd.

Als het lukt om tijdens de laatste gratis spin een winnende combinatie te landen dan wordt de Lucky Last Spin feature geactiveerd. Nu krijg je een respin dat doorgaat totdat er geen winnen combinaties meer gevormd worden.

Waar mogelijk kun je de bonusronde kopen. Dit kost je minimaal 45x de inzet voor 7 free spins en loopt op tot 500x de inzet voor 20 free spins. Optioneel kun je ook voor 200x de inzet een gokje nemen waarmee het spel de hoeveelheid spins bepaalt.

Wat is onze beoordeling van de Dwarven Gems Megaways Slot?

Op visueel vlak valt er bij Dwarven Gems Megaways weinig aan te merken en de geluidseffecten zijn fenomenaal. Wat ons wel opviel tijdens het testen van het demospel is dat het vrij lang kan duren om één van de features te activeren. Als je eenmaal extra features weet te ontgrendelen dan wordt het hartstikke spannend en kun je mooie geldbedragen winnen.

Andere slots met mijnende dwergen die we je kunnen aanbevelen zijn Dwarf Mine van Yggdrasil en Dwarfs Gone Wild van Quickspin.

Pluspunten
  • Winstpotentie van 20.000x de inzet met een enkele draai
  • De mijnende dwerg kan dynamiet op de rollen werpen
  • Gratis spins bonus met een paar hele leuke features
Minpunten
  • De hit frequentie is vrij laag waardoor het lang kan duren totdat je een feature te pakken hebt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip