Druid’s Dream
3.0/5

Druid’s Dream


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Druid’s Dream

Druid’s Dream is een video slot gebaseerd op de religie van de Kelten, namelijk druïdisme. NetEnt sleept je met dit spel mee naar een dromerige landschap met symbolen vol dieren en runenstenen.

De rollen zijn afgezet tegen een mooie bosrijk en sprankelend landschap waardoor het spel er prachtig uitziet.

Er zijn een paar leuke features inbegrepen maar na een behoorlijk aantal spins gespeeld te hebben valt er in de basis weinig te beleven.

Ons voorkeur gaat dan ook uit naar de Rise of Maya gokkast, een NetEnt slot met een thema gebaseerd op de Maya’s dat meer spannende momenten kan opleveren.

Het theoretische uitbetalingspercentage van Druid’s Dream is 96% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Druid’s Dream video slot?

Het speelvlak is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met veertig vaste lijnen. Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 400 euro per draai zodat spelers met een laag en groot budget goed uit de voeten kunnen.

De uitbetalingen die premium symbolen opleveren zijn in de basis niet denderend, de witte wolf levert bij vijf stuks 5x de inzet op terwijl de bosuil goed is voor 3x de inzet.

De overige symbolen bestaan uit een verzameling van runenstenen, een trommel en een soort van bosfluit waarmee je een uitbetaling van 0,3x tot 1,1x kunt verwachten bij vijf dezelfde.

Een klein voordeel is dat de symbolen stacked voorkomen waarmee je meer kans maakt op een hogere prijs.

Er is ook een wild symbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter dat tijdens het basisspel als enkele wild op de rollen 1,3 en 5 voorkomt, als stack op de rollen 2 en 4, op de 3e rol tijdens re-spins en op de rollen 1 en 5 tijdens free spins. Het wild kan ook als stacked symbool voorkomen en bij vijf stuks pak je 5x de inzet.

Wild Charge Respins met Nudges Feature

Zodra een wild in het basisspel op de rollen 2 of 4 valt met een scatter (mannelijk of vrouwelijke druïde) in zicht zorgt ervoor dat de wild charge re-spin feature wordt geactiveerd.

Elke wild wordt opgeladen en levert een re-spin op en zowel de scatter als wilds blijven op de rollen plakken.

Als je dan tijdens de respins wederom een stack aan wilds op de rollen 2 of 4 krijgt maar dan zonder scatter dan kan de nudge feature geactiveerd worden zodat je alsnog kans krijgt om de felbegeerde scatter te landen.

De free spins bonus

Om zes gratis spins te verdienen heb je de twee druïden op de rollen 2 en 4 nodig. Bovendien ontvang je voor elk opgeladen wild een extra spin.

Alle scatters en wilds waarmee je de free spins bonus hebt bereikt blijven nu staan en de scatters worden nu getransformeerd tot wilds. Draai je tijdens de bonus een stacked wild op de derde rol dan pak je nog eens 3 extra spins.

Wat vinden wij van de Druid’s Dream Gokkast?

Een grote minpunt is het feit dat de uitbetalingen niet denderend zijn, de hoogste uitbetaling is 5x de inzet. als je een veld vol met dezelfde stacks hebt levert dat natuurlijk een mooie uitbetaling op maar dat is ons niet gelukt.

Op visueel vlak valt niets aan te merken, Druid’s Dream ziet er prachtig uit.

Het wordt iets spannender zodra je de wild charge respins feature bereikt maar dat kan even duren. Probeer het gratis demo spel zelf maar eens en als je voor geld wilt gokken willen wij je adviseren om bij een legale goksite te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip