Dream Zone
4.0/5

Dream Zone


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dream Zone

Dream Zone is een nieuwe Elk Studios gokkast met een 5×5 grid opstelling, gekoppeld aan het Cluster Pays en Avalanche mechanisme. Het thema is gebaseerd op de sterrenhemel dat volgens de meeste slotontwikkelaars gevuld is met allerlei edelstenen.

Winnende clusters worden gevormd zodra je een cluster van op zijn minst drie symbolen weet te vormen. Via Avalanches verdwijnen symbolen van winstcombinaties om plaats te maken voor nieuwe. Nu is dit op zich niet zo bijzonder maar Elk Studios weet ons altijd weer te verrassen door extra features toe te voegen waardoor het prijzenslag wordt.

Vooral de gratis spins bonus kan spannend zijn want hier krijg je te maken met een oplopende multiplier dat tot 512x de inzet kan opleveren.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96% en de variantie is lekker hoog.

Hoe werkt de Dream Zone Gokkast?

Het speelveld van Dream Zone bestaat uit een grid van 5×5 symbolen. Het is de bedoeling om winnende clusters te vormen en dat kan door een cluster drie dezelfde symbolen te landen. Via het Avalanche systeem verdwijnen de symbolen van winnende clusters en maken plaats voor nieuwe zodat er cascades aan winnende combinaties kunnen ontstaan.

Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

De premium symbolen bestaan uit vijf verschillende kristallen die zijn omringd met een lijn. Een cluster van 11 grote kristallen levert je en een bedrag op vanaf 20x tot maximaal 100k de inzet.

Een lagere waarde is toegekend aan de edelstenen die (volgens ons) kaartsymbolen vertegenwoordigen. Hiermee pak je bij een cluster van 11 stuks een bedrag van 4,8x tot 6x de inzet.

Er is geen scatter symbool maar erg is dat niet want je kunt de bonusronde bereiken door het speelveld leeg te spelen. Elk Studios heeft bovendien nog een aantal extra features toegevoegd waar je tijdens het basisspel profijt van kunt hebben.

Dream Features

Zodra je winnende clusters draait spaar je tegelijkertijd mini features op die worden toegepast op momenten dat je geen winstcombinatie weet te vormen.

Het gaat om de volgende Dream Features;

  • Wilds: Je krijgt 1 tot 5 wilds
  • Symbol Explode: Er worden tot vier symbolen van het speelveld verwijderd
  • Symbol Upgrade: Er wordt een symbool met een lage waarde geselecteerd dat veranderd wordt in een symbool met een hoge waarde
  • Symbol Scatter: Een van de symbolen telt nu als scatter

Hoe win je de gratis spins bonus?

De gratis spins bonus bereiken kan door het complete speelveld leeg te spelen. Je hebt een beetje geluk nodig met winnende clusters maar wees gerust, het duurt niet zo heel lang om de bonusronde te bereiken.

Je ontvangt nu drie gratis spin met die in eerste instantie zijn gekoppeld aan een x2 multiplier.

Lukt het je om het speelveld leeg te ruimen dan ga je door naar de volgende ronde en wordt de multiplier verdubbeld.

Dit kan net zo lang doorgaan totdat je de laatste ronde hebt bereikt waar de multiplier op x512 staat.

Het is een unieke speelbonus waarmee je vette winst kunt pakken!

Wat vinden wij van de Dream Zone Gokkast?

Als je gokkasten met een sterrenhemel thema leuk vindt dan past Dream Zone precies in dat plaatje. Ben je dus een liefhebber van NetEnt’s starburst of Pragmatic Play’s Starz Megaways gokkast dan zul je ook genieten van Dream Zone.

De Dream Features vallen regelmatig en de bonus vrijspelen duurt ook niet al te lang. Van Elk Studios weet je in ieder geval zeker dat dit spel er op visueel vlak prachtig uitziet.

Je kunt hier onbeperkt gratis genieten  van het demospel of maak een account aan bij één van de Nederlandse online casino’s met een licentie van de kansspelautoriteit.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip