Dragons and Magic
4.0/5

Dragons and Magic


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dragons and Magic

Dragons and Magic is een prachtig ontworpen 3D gokkast ontwikkeld door Stakelogic. Dit spel heeft een thema dat in het teken staat van de magie met een magiër, draken, en elixers. Stakelogic is met een zeer goede reeks aan online gokkasten bezig, zo hebben zij onlangs de Rambo gokkast en The Expendables New Mission gelanceerd en vanaf nu kun je dus ook genieten van Dragons en Magic.

Het ontwerp is fantastisch uitgevoerd waardoor het genieten geblazen is zodra je dit spel opent. Bovendien heeft Stakelogic voldoende extra features toegevoegd, vooral als je de Super Stake feature activeert.

Waag je graag een gokje zodra je een prijs gewonnen hebt? Dat kan via de gamble feature waarmee je een kaartkleur of kaartsymbool kunt selecteren.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,50% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt de Dragons and Magic Gokkast?

Het speelveld van Dragons and Magic bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 243 ways to win.

Direct voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 40 euro per draai als je de Super Stake feature activeert.

Wij adviseren je om wel de Super Stake te gebruiken want ondanks dat dit de inzet verdubbeld ontgrendeld je hiermee extra features waar je tijdens het basisspel van kunt profiteren.

De premium symbolen bestaan uit de magiër, de draak , een tover ring en een konijnenpoot. Vijf dezelfde premium symbolen leveren een bedrag op van 3x tot maximaal 12x de inzet.

Symbolen met een lagere waarde zijn de magische elixers waarmee je een bedrag pakt van 1,6x tot 2x de inzet als je vijf van dezelfde soort weet te landen.

Het draken oog telt als wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatters.

Zodra je een winstcombinatie pakt kun je gebruik maken van de gamble feature waarmee je de winst kunt verdubbelen of verviervoudigen.

Extra features met de Super Stake

Zodra je de Super Stake activeert ontgrendel je de volgende twee features;

  • Mystical Dragon Eye: Deze feature kan op random momenten willekeurige symbolen vervangen met wilds of zelfs met wild multipliers.
  • Dragon Fireball Feature: Een vuurbal kan op willekeurige momenten op de rollen landen waarbij extra scatters, wilds of multiplier wilds worden onthult.

De Free Spins Bonus

De gratis spins bonus is bijzonder spannend want je kunt nu nieuwe manieren ontgrendelen om winstcombinaties te draaien.

Om de free spins bonus te spelen zul je minstens drie scatters moeten landen en het aantal spins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal scatters.

De staffel is als volgt;

  • 3 scatters: 10 free spins
  • 4 scatters: 20 free spins
  • 5 scatters: 50 free spins

Tijdens de bonusronde zul je nu drakeneieren kunnen landen waarmee je het speelveld kunt vergroten.

Voor elke ei dat je weet te draaien wordt de rol met 1 positie vergroot. Je kunt elk rol tot maximaal 3 posities uitbreiden waardoor de rol zes posities hoog wordt.

Lukt het om alle rollen maximaal uit te breiden dan wordt het aantal manieren om te winnen uitgebreid tot 7.776.

Behalve het uitbreiden van de rollen kunnen de drakeneieren ook extra features ontgrendelen.

De features zijn als volgt;

  • met twee eieren wordt 1 rol compleet wild
  • met drie eieren worden twee rollen compleet wild

De bonus is ontzettend spannend doordat het uitbreiden van de rollen progressief verloopt.

Wat vinden wij van de Dragons and Magic Gokkast?

Behalve het thema tot in de puntjes goed te hebben uitgewerkt heeft Stakelogic ook de game play bijzonder goed ontworpen.

Dankzij de Super Stake kun je tijdens het basisspel al leuk in de prijzen vallen maar de spanning stijgt pas echt zodra je de free spins bonus bereikt.

Het ontgrendelen van extra rol posities waarmee je ook het aantal ways to win uit kunt breiden is leuk uitgevoerd en de extra features die je met drakeneieren kunt winnen zijn een leuke aanvulling.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip