Dragon Match Megaways
4.0/5

Dragon Match Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dragon Match Megaways

Dragon Match Megaways is alweer het derde Megaways slot van iSoftBet en het thema verhuist van de Afrikaanse steppe van Majestic Megaways naar een tempel in het verre oosten. Dit is verreweg het best uitziende Megaways slot dat iSoftBet heeft geproduceerd met een draken tempel hoog in de bergen waar de mist door een prachtige Chinese tuin waait.

Het aantal Megaways is met 3.136 wel een beetje teleurstellend maar het spelverloop is verrassend goed en dankzij het achtergrondgeluid en de visuele effecten is dit een gokkast om te spelen.

Wij zijn fan van iSoftBet slots en het lijkt erop dat 2020 een goed jaar voor deze spelprovider zal worden. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95.99% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt de Dragon Match Megaways Gokkast?

In plaats van de reguliere zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol heeft iSoftBet voor een unieke benadering gekozen met vier rollen en twee tot zeven symbolen per rol. Wat ook opvalt is dat de top rol maar twee symbolen heeft in plaats van vier.

Het aantal manieren om te winnen is met 3.136 een stuk kleiner maar met wat geluk aan jouw zijde kun je toch nog 10.000x de inzet winnen.

De symbolen met een hoge waarde de gouden draak, een gouden portemonnee, een paarse lotusbloem, een blauwe hanger en een met draken versierde trommel.

Vijf premium symbolen leveren een uitbetaling op vanaf 2,5x tot maximaal 20x de inzet per lijn als je vijf van dezelfde soort weet te landen. De speelkaarten A, K, q, J en 10 zijn minder waard, hiermee pak je een bedrag van 0,5x tot 2x de inzet per lijn bij vijf stuks.

Een draak in vuur en vlam is wild en vervangt alle andere symbolen behalve de bonussymbolen.

Zoals je gewend bent van Megaways gokkasten verdwijnen symbolen van winnende combinaties om plaats te maken voor nieuwe waardoor er cascades aan winstcombinaties kunnen ontstaan.

De Free Spins Bonus

Zodra je twee gouden draken op de top rol krijgt worden deze wild waardoor de onderliggende rollen ook wild symbolen worden waarna je aan de Dragon Match free spins bonus beginnen.

Voordat je de gratis spins kunt opspelen krijg je eerst een keuze menu dat er als volgt uitziet;

  • 12 gratis spins waarbij de oplopende multiplier met x1 van start gaat (laag risico)
  • 8 gratis spins waarbij de oplopende multiplier met x3 van start gaat (medium risico)
  • 5 gratis spins waarbij de oplopende multiplier met x5 van start gaat (hoog risico)
  • Mystery Choice: een willekeurige optie wordt geselecteerd

Ons advies is om een keuze te maken dat bij jouw speelbudget past. Beschik je over een groot budget dan kun je de 5 spins optie selecteren want met de oplopende vermenigvuldiger die met x5 start kan het heel hard gaan.

Zoals gebruikelijk loopt de multiplier na een winnende combinatie met x1 op en dankzij cascades kan de vermenigvuldiger tot ongekende hoogte oplopen. Lukt het om tijdens de bonus wederom twee draken te landen op de top rol dan ontvang je nog 5 extra free spins.

Wat is onze beoordeling van Dragon Match Megaways?

Het is iSoftBet goed gelukt om met het Megaways format een uniek spel te ontwikkelen alleen gaat het wel ten koste van het aantal manieren om te winnen.

Toch is dit een leuk Megaways slot om te spelen, je eigen bonus bepalen tijdens de free spins bonus voegt net dat extraatje toe en het wild transformatie zorgt ook voor extra winst. Speel Dragon Match Megaways hier lekker gratis en binnenkort kun je dit spel ook bij één van de legale goksites spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip