Dragon Born
5.0/5

Dragon Born


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dragon Born

Dragon born is een van de Mega Way video slots van BTG dat nu uitgebracht wordt onder het NYX Gaming platform. Een aantal bekende spellen van BTG zijn de slotmachine Gold, Lucky Streak en Temple Quest. Je bent vast wel bekend met slots met 243, 720 of zelfs 1024 manieren om te winnen, Dragon Born is ook zo een type slotmachine alleen hier heb je een gigantisch aantal manieren om te winnen want dat zijn er 117.649.

Dit is ook een primeur voor Big Time Gaming en behalve ontzettend veel manieren om te winnen zijn er ook nog behoorlijk wat andere features verwerkt in het spel. De symbolen op de rollen vertolken een middeleeuws thema met draken, ridders en vrouwelijk schoon. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 95% en de variantie is hoog. De maximale winst is 5.000x de inzet.

Hoe werkt de Dragon Born gokkast

Zodra je voor de eerste keer Dragon Born gaat spelen dan ziet het spel er op het eerste oog onoverzichtelijk uit maar naarmate je speelt zul je merken dat dat wel meevalt. Dit slot bestaat uit 6 rollen en heeft uitklappende Full Reel Wilds waardoor een gehele rol wild kan worden en de vrouwelijke joker tevoorschijn komt.

dragon born gokkast

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 10 euro per draai. Winnende combinaties tijdens Full Reel Wilds kunnen tot wel 7 keer de lijninzet uitkeren. Uniek is ook dat je bij elke draaibeurt een aantal manieren (ways) krijgt toegekend en die kun je bovenaan op de slot aantreffen. Het maximale aantal Megaways dat je kunt ontgrendelen is een verbijsterende 117.649!

Gratis Spins Bonus

Naast de Full Wild Reels is er ook een scatter waarmee je gratis draaibeurten kunt winnen. De scatter kun je herkennen aan het diamant symbool en de free spins worden toegekend zodra je minimaal drie diamant symbolen hebt. Bij een maximaal aantal scatters (6 in totaal) ontvang je 50 free spins!.

Tijdens de bonusronde kun je optimaal profiteren want bij elke draai zijn er 117.649 manieren om te winnen. Elke rol bevat nu dus zeven symbolen. Enkele en gestapelde wilds vervangen alle andere symbolen behalve de scatters. Elke scatter dat je weet te landen zorgt voor een extra spin.

Tot Slot

De BTG slots zijn net even anders als de reguliere video slots en het is zeker de moeite waard om deze gokkasten te spelen. Uniek van Dragon Born is dat dit de eerste Megaways gokkast is. Veel spelers zullen denken aan Bonanza maar het is toch echt dit spel.

Ben je een fan van thema’s omtrent de middeleeuwen met draken, jokers en vergulde emblemen met meer manieren om te winnen dan enig ander slot? Dan is Dragon Born een gokkast om zeker eens te spelen.

Pluspunten
  • Aller eerste Megaways gokkast
  • Profiteer van 117.649 manieren om te winnen
  • Tijdens de bonus worden alle Megaways ontgrendeld
  • Win maximaal 5.000x de inzet
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip