Dr Wildshock Mad Loot Lab
3.0/5

Dr Wildshock Mad Loot Lab


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dr Wildshock Mad Loot Lab

Dr Wildshock Mad Loot Lab is een gokkast ontwikkeld door Gold Coin Studio’s dat uitgebracht is op het platform van Microgaming. Dit spel gaat over de knotsgekke scheikundige Dr Wildshock die in zijn laboratorium allerlei experimentele brouwsels aan het samenstellen is. Op visueel vlak kun je genieten van cartoonachtige beelden met op de achtergrond een noga kille laboratorium.

Tijdens het spelen kun je profiteren van Microgaming’s Rolling Reels spelmechanisme. Er zijn twee soorten wilds waarvan de rode wilds kunnen exploderen. Er is ook een gratis spins bonus dat je waar mogelijk voor slechts 40 keer de inzet kunt kopen.

De RTP van Dr Wildshock Mad Loot Lab is standaard 96,29% maar let wel op dat een aantal goksites een lagere staffel hanteren. Het is dus belangrijk om bij een betrouwbaar casino zoals Bet365 te spelen. De volatiliteit is hoog en de maximale winst met een enkele draai is maar liefst 25.000x de inzet.

Werking van de Dr Wildshock Mad Loot Lab Gokkast

Het speelveld van Dr Wildshock Mad Loot Lab bestaat uit een raster van 5×5 symbolen. Winstcombinaties ontstaan zodra 3 tot 5 aangrenzende symbolen horizontaal of verticaal landen. Vervolgens wordt het Rolling Reels mechanisme geactiveerd zodat er cascades aan lijnwinsten kunnen ontstaan. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €10 per draai zodat dit spel goed te doen is voor spelers met een iets kleiner budget.

Uitbetalingen van winnende combinaties zijn als volgt. Magneten, een brouwsel, een afstandsbediening en een straalpistool zijn 1x de inzet waard als je er vijf van weet te landen. Hersenen op sterkwater, een genetisch gemanipuleerde kikker, een robot en Dr Wildshock zelf zijn meer waard. Hiermee pak je bij vijf van dezelfde soort een uitbetaling vanaf 2x tot 15x de inzet.

Wild symbolen spelen een superbelangrijke rol maar daar kun je hieronder meer over ontdekken. De gele wilds zijn standaard en vervangen zoals gebruikelijk alle symbolen behalve bonus symbolen.

Exploderende Wilds

Rode wilds hebben dezelfde werking als gele wilds maar tijdens een winnende combinatie kunnen de rode wilds exploderen. Dit kan voor de volgende Rolling Reels draaibeurt twee tot vier extra wilds opleveren. Het kan ook voorkomen dat nieuwe wilds op bestaande wilds landen en dan krijg je dus multiplied wilds. Hierdoor zorgen wilds voor een vermenigvuldiger en dit kan zowel tijdens het basisspel als de free spins bonus.

Een wild dat wordt gebruikt om een winstcombinatie te vormen verhoogt de winst vermenigvuldiger met +1. Deze vermenigvuldigers blijven staan en kunnen verder verhoogt worden totdat je geen winnende combinatie meer weet te landen en de Rolling Reels feature wordt beëindigd.

Gratis Spins Bonus

Links van het speelveld zie je een meter waar wilds vertoond worden. Het aantal wilds wordt elke draai willekeurig bepaalt en dat is ook het aantal dat je tijdens de draaibeurt moet landen om de gratis spins bonus te bereiken. Je ontvangt nu 10 gratis spins. Verder is het free spins bonusspel vergelijkbaar met het basisspel behalve dat je extra spins kunt winnen door opnieuw het aantal wilds dat op de meter staan aangeduid 5 tot 6 extra spins oplevert.

Wat vinden wij van de Dr Wildshock Mad Loot Lab Slot?

Op zich is dit een leuke gokkast om te spelen waarbij de maximale uitbetaling van 25.000x de inzet helpt. Je kunt dankzij het Rolling Reels mechanisme en exploderende wilds tijdens het basisspel al mooie winsten pakken. De gratis spins bonus is wel vreemd want deze feature voegt niet veel extra toe.

Dit spel is gelukkig niet zo ingewikkeld als Illogicool van Elk Studios. Het is wel een goed idee om zoals alle gokkasten online ook dit spel eerst uitgebreid gratis uit te proberen. Als je direct voor geld wilt spelen dan kan dat bij één van de gelegaliseerde Nederlandse kansspelaanbieders.

Pluspunten
  • Rolling Reels mechanisme waarmee cascades ontstaan
  • Exploderende wilds die ook nog een winst vermenigvuldiger kunnen opleveren
  • Een gratis spins bonusspel
  • Winstpotentie van 25.000x de inzet
Minpunten
  • De gratis spins bonus voegt niet veel toe
© Copyright 2023 Gokkasten Stip