Dr. Magoo’s Adventure
4.0/5

Dr. Magoo’s Adventure


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dr. Magoo’s Adventure

Dr Magoo is altijd uit op avontuur en nu kunt u mee met Dr Magoo’s Adventure en laat uzelf meeslepen met de spanning en sensatie die het avontuur te bieden hebben.

Tijdens het avontuur gaat u samen met Dr Magoo mee naar een onbewoond eiland om op jacht naar een verborgen schat te gaan in het paradijs. 3D slot Dr Magoo is een parel van een 3D video slot vol met aktie en avontuur en u speelt het slot als ontdekkingsreiziger.

Voordat het spel gestart wordt krijgt u eerst een intro video te zien, laat u meeslepen in een wereld vol mysterie en avontuur. Dit slot zit bomvol met prachtige symbolen, geluiden en grafische aspecten waardoor u in een sfeer vol mysterie terecht komt.

Dr Magoo’s Adventure was oorspronkelijk ontworpen door Sheriff Gaming. Het is een van de gokkasten dat is overgenomen door Novomatic en onder het vaandel van Stakelogic weer online is gebracht.

Dr. Magoo’s Adventure Spelverloop

Dr Magoo’s Adventure is een 3D videoslot met vijf rollen, drie rijen en een twintigtal lijnen dat je kunt activeren.

Inzetten kan via de Bet Line vanaf 1 tot 5 zodat je met 20 eurocent tot maximaal 50 euro per spin kunt spelen.

zoals bij de meeste 3D slots van Sheriff Gaming kun je ook bij Dr Magoo’s Adventure een lijninzet instellen. vijf Dr Magoo symbolen leveren direct een winst van 5000 credits op.

Het wild symbool is een uitklappende wild en komt alleen voor op de derde rol. Win tot maximaal 25 free spins met de scatter dat voor de free spins bonus zorgt.

Dan kun je nog extra free spins winnen waarmee je nog meer winsten binnen kunt halen. De Dr. Magoo’s Adventure slot behoorde in 2011 tot één van de meest gespeelde videoslots en nog steeds vinden slots spelers dit spel hartstikke leuk.

Symbolen en Uitbetalingen

Wat premium symbolen betreft levert het symbool van Dr Magoo het meeste op want als je er vijf van hebt pak je 125x de inzet. De overige symbolen met een hoge waarde zijn een verrekijker, een slingeraap en een schatkaart waarmee je 10x tot 37,5x de inzet pakt bij vijf stuks van dezelfde soort.

Een wat lagere waarde is toegekend aan een reiskoffer, de poema en een stenen beeld die goed zijn voor een bedrag van 1,25x tot 7x de inzet.

De Free Spins bonus

Je hebt minstens drie scatters nodig om de free spins bonusronde te spelen.

De gratis spins staffel is als volgt:

  • 3 scatters: 10 spins
  • 4 scatters: 15 spins
  • 5 scatters: 25 spins

Het speelveld wordt nu verplaatst naar een graftombe dat gevuld is met allerlei verborgen schatten. Je krijgt nu acht nieuwe symbolen die een hogere uitbetaling opleveren en waarvan er drie zelfs scattered een prijs opleveren.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip