Doom of Dead
4.0/5

Doom of Dead


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Doom of Dead

Het was enigszins voorspelbaar dat Cat Wilde een keer zelf op avontuur uit zou gaan. Na het avontuur van Riche Wilde and the Shield of Athena waaruit wij konden opmaken dat zijn dochter Cat er een stuk ouder uitzag, speelt Cat nu een hoofdrol in Play ‘N Go’s Cat Wilde and the Doom of Dead.

Ditmaal reist Cat alleen af naar Egypte waar zij sop jacht gaat naar verborgen schatten waarmee ook jij rijkelijk beloont kan worden.

Wat opvalt zodra je dit spel opent zijn de symbolen van gemummificeerde farao’s die je ook bij de gokkast Rise of Dead tegenkomt.

Het Egyptische graftombe thema is niet nieuw maar de nieuwe hoofdrolspeelster met uitklappende wilds en een spannende free spins bonus maken dit toch een slot om te spelen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,29% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Cat Wilde and the Doom of Dead Gokkast?

Het speelveld bestaat uit vijf rollen, drie rijen met tien vaste lijnen. Direct voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

De maximale uitbetaling bedraagt 5.000x de inzet en dat is bij vrijwel alle Play ‘N Go gokkasten het geval. De premium symbolen bestaat uit Cat Wilde, de Sfinx, Anubis en een scarabee. Vijf dezelfde premium symbolen leveren een uitbetaling op vanaf 7,5x tot 100x de inzet op.

Zoals gebruikelijk hebben de speelkaarten A, K , Q, J en 10 een lagere waarde, draai er hier vijf dezelfde van voor een bedrag van 2x tot 3x de inzet.

De wilds vervangen alle andere symbolen behalve de scatters en hebben een bijzondere rol want deze klappen uit over de gehele rol en kunnen op elke rol voorkomen.

Spannende Free Spins Bonus

Drie maal het symbool van een kompas op de rollen 1, 3 en 5 zorgt ervoor dat je de free spins bonus kunt spelen. Je ontvangt nu tien gratis spins maar via de kompas wordt bepaalt welke speciale symbool je krijgt toegekend.

Het willekeurige symbool dat wordt geselecteerd klapt tijdens de free spins bonus uit over de gehele rol en het is te hopen dat je Cat als speciaal symbool krijgt want dan maak je kans op een wel hele hoge uitbetaling.

Een voordeel van dit speciale symbool is dat de symbolen ook scattered uitbetalen waardoor je ook een winstcombinatie pakt als je bijvoorbeeld dezelfde speciale symbolen op de rollen 1, 3 en 5 hebt.

Lukt het om opnieuw drie scatters te landen dan ontvang je wederom 10 gratis spins en er is limiet ingesteld op het aantal extra spins dat je kunt verdienen.

Wat vinden wij van de Cat Wilde and the Doom of Dead Gokkast?

Hoewel het Egyptische thema met graftombes ondertussen een beetje afgezaagd begint te worden maar dankzij de uitklappende wilds is dit spel zowel tijdens de basis als de free spins bonus bijzonder spannend.

Een ultieme uitbetaling valt te verdienen als je het speelveld met wilds weet te vullen of tijdens de free spins bonus Cat Wilde als speciaal symbool krijgt.

Waarschijnlijk zal Play ‘N Go een complete reeks aan Cat Wilde slots ontwikkelen.

Je kunt hier in ieder geval alvast gratis genieten van Cat wilde and the Doom of Dead gokkast of maak een account aan bij één van de legale kansspelaanbieders met een Nederlandse vergunning.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip