Disco Danny
3.0/5

Disco Danny


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Disco Danny

Disco Danny is een online gokkast met een klassieke opstelling dat is ontworpen door NetEnt. Technisch gezien is Disco Danny een kloon van de voetbal gokkast Super Striker maar dan zonder de bet slip feature. Het thema brengt je terug naar de disco-tijdperk van de jaren zeventig waarbij Danny de dansvloer aanveegt.

Tijdens het spelen kan je genieten van jaren zeventig disco tunes en aan de symbolen zoals spiegelbollen, rolschaatsen en Disco Danny met zijn zonnebril op, is het ook meteen duidelijk dat dit spel om de Disco draait.

Je moet het hebben van de zilveren en gouden spiegelbollen waarmee je de free spins bonus kunt bereiken en extra multipliers mee kunt verdienen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,04% maar let op, online casino’s kunnen ook zomaar een lagere uitbetalingspercentage hanteren.

De Disco Danny Gokkast in de basis

Het speelveld van de Disco Danny gokkast bestaat uit drie rollen, drie rijen met vijf actieve lijnen.

Wat game play betreft is dit geen ingewikkelde spel, behalve een aantal bonus features draait het voornamelijk om het landen van winstcombinaties zoals je gewend bent van een klassieke fruitautomaat.

Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 250 euro per draai waardoor dit spel ook goed te doen is voor spelers die graag fors inzetten.

disco danny slot

De premium symbolen bestaan uit twee varianten van Disco Danny, een paar rolschaatsen en zevens. De hoogste uitbetaling valt te behalen door drie maal Disco Danny met een wit pak en een gouden zonnebril op te draaien want hiermee pak je 100x de inzet. De overige premiums zijn minder waard, draai er hier drie van voor een bedrag van 4x tot 10x de inzet.

Een lagere waarde is toegekend aan de drie soorten BAR symbolen waarmee je bij drie van dezelfde soort 1x tot 3x de inzet kunt verdienen. Een leuke toevoeging is dat je ook een combinatie van BAR symbolen kunt draaien maar dan verdien je slechts 0,6x de inzet.

Lukt het om een gouden spiegelbol te landen dan pak je een willekeurige uitbetaling.

De Free Spins Bonus

Drie zilveren spiegelbollen of een combinatie van een gouden en twee zilveren spiegelbollen levert de gratis spins bonusronde op. Tijdens de free spins bonus worden alle andere symbolen uit het spel verwijderd zodat alleen de gouden spiegelbollen overblijven.

De drie spiegelbollen waarmee je de bonus bereikt hebt blijven op de rollen plakken en het is nu de bedoeling om zoveel mogelijk gouden spiegelbollen te landen.

Je ontvangt in eerste instantie slechts drie gratis spins en elke gouden spiegelbol dat je weet te landen levert een multiplier van x1 tot x50 op en de free spins teller wordt weer naar 3 spins gereset.

Zodra je het speelveld vol met gouden ballen hebt ga je door naar de volgende ronde maar eerst krijg je een uitbetaling, alle ballen worden bij elkaar opgesteld en vermenigvuldigd met de multiplier.

Er zijn in totaal vijf levels met multipliers van x1, x2, x3, x5 en x10.

Wat is onze beoordeling van de Disco Danny Gokkast?

Wij zijn liefhebbers van eenvoudige speelautomaten waardoor wij gokkasten zoals Disco Danny kunnen waarderen. Helaas is het wel een kloon dus als je de Super Striker gokkast hebt gespeeld dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Het Disco thema is goed uitgevoerd alleen valt er op visueel vlak niets spannends te beleven.

Wij vermoeden dat dit spel voornamelijk spelers zal aantrekken die graag op eenvoudige fruitkasten spelen maar speel je liever een online slot met een disco thema dat zowel mechanisch als visueel meer te bieden heeft dan kunnen wij je Mega Flip van Relax Gaming aanbevelen.

De maximale uitbetaling van Disco Danny is 3.333x de inzet en de variantie is hoog.

Pluspunten
  • Leuke disco tunes tijdens het spelen
  • Random uitbetaling met het spiegelbol symbool
  • Gratis spins bonus met vijf multipliers
Minpunten
  • Er is helaas geen wild symbool
© Copyright 2023 Gokkasten Stip