Dice Spinner Megaways
2.0/5

Dice Spinner Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dice Spinner Megaways

Dice Spinner Megaways is een nieuwe gokkast van Inspired Gaming speciaal voor enthousiastelingen van dobbelen. Het thema is een leuke mix van modern en oud. Zo wordt er gebruik gemaakt van het moderne megaways formaat gekoppeld aan het ouderwetse dobbelspel. Op visueel vlak doet dit spel ook een beetje aan mahjong denken.

Inspired Gaming heeft behalve het standaard megaways spelmechanisme ook een paar leuke features toegevoegd. Er zijn mysteriesymbolen, er is een kruimelpad feature, een disc feature en een maxi game draaibeurt waarmee je alle win ways ontgrendeld.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,01% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst dat je met een enkele draai kunt behalen is €250.000.

Werking van Dice Spinner Megaways

Het speelvlak van Dice Spinner Megaways bevat zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Er is ook een top rol met vier symbolen en een enkele rij. Zoals de titel van dit spel al aanduidt bestaan de symbolen uitsluitend uit dobbelstenen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €50 per draai.

dice spinner megaways gokkast

Dobbelstenen gecijferd met 1 tot en met 6 leveren de laagste uitbetaling op. Zes van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 0,6x tot 1,7x de inzet. Stenen met Chinese karakters zijn meer waard, draai er hier zes van voor een bedrag van 2x tot 7,5x de inzet.

Een dobbelsteen met Wild erop is het wildsymbool dat alle andere symbolen behalve mysteriesymbolen (Reel Modifiers) en Trail symbolen kan vervangen om winstcombinaties te vormen of aan te vullen.

Via het megaways systeem kunnen er winnende cascades ontstaan. Zo verdwijnen symbolen van winnende combinaties om plaats te maken voor nieuwe.

Reel Modifiers

Dobbelstenen met een vraagteken zijn een soort van mysteriesymbolen. Als je deze symbolen weet te landen dan wordt de reel modifiers feature actief. De symbolen veranderen nu allemaal in hetzelfde regulier symbool zodat je eenvoudiger een winstcombinatie kunt vormen.

Trail Feature

Aan de linkerkant zie je een soort ladder spel. Het is de bedoeling om deze ladder zo hoog mogelijk te beklimmen en dat kan dankzij de trail symbolen. Dit is een special dobbelsteen met een Chinees teken erop. Als je dit symbool weet te landen dan beklim je met twee stappen de ladder. Vanaf de zesde stap wordt de Disc feature actief zoals we hieronder omschrijven. Helaas worden de stappen op de ladder na elke spin gereset.

Disc Feature

Via het ladder spel zie je verschillende schijven die in segmenten met verschillende prijzen zijn opgedeeld. Als je de ladder ver genoeg weet te beklimmen dat wordt de disc feature actief. No worden de schijven die je hebt ontgrendeld rondgedraaid waarbij de uitkomst de hoogte van de winst bepaald. Je kunt hiermee een winst vermenigvuldiger van 2x tot 200x de inzet winnen.

Als verschillende schijven dezelfde waarde bevatten dan wordt er ook nog een vermenigvuldiger van 1,5x tot 3x toegekend.

Maxi Games

Je kunt met de Disc feature ook Maxi Games winnen waarbij je enkele draaibeurten met het totaal aantal megaways wint. Maxi Games wordt trouwens ook actief als de Maxi Meter op een hogere waarde dan 0 uitkomt. De Maxi meter zie je rechtsboven op het speelveld.

Wat is onze beoordeling van Dice Spinner Megaways?

Na het demospel van Dice Spinner Megaways uitgebreid getest te hebben moeten wij concluderen dat niet een spel voor ons is. Het aantal winnende cascades viel met 1 tot 2 keer behoorlijk tegen. De Disc Feature duurt verdomd lang om te ontgrendelen en dat is juist waar de echte winstpotentie ligt.

Het gebrek aan een gratis spins bonus werkt ook niet in het voordeel van dit spel. Helaas geven wij dit spel een score van 2 uit 5 sterren. Slots die wij je wel aan kunnen bevelen zijn de jackpot gokkast Sherlock & Moriarty Wowpot en Adventures of Captain Blackjack van Microgaming.

Als je een liefhebber bent van dobbelen dan is dit misschien wel een slot voor jouw. Probeer het demospel maar eens en bepaal zelf of je dit een leuke gokkast vindt.

Pluspunten
  • Mysterie symbolen die in hetzelfde symbool kunnen veranderen
  • Een soort ladder spel waarmee je een slinger aan een rad kunt geven
Minpunten
  • Geen gratis spins bonusspel
  • De extra features zijn niet frequent actief
© Copyright 2023 Gokkasten Stip