Diamond Vortex
4.0/5

Diamond Vortex


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Diamond Vortex

Diamond Vortex is een bijzonder mooi en innovatief ontworpen Cluster Pays slot van Play ‘N Go. Het rappe tempo waarmee Play ‘N Go nieuwe gokkasten produceert is verbazingwekkend en overtreft vrijwel alle andere slotontwikkelaars.

In plaats van een regulier raster zoals bij Golden Ticket 2 heeft Diamond Vortex een raster met rijen van 4x5x6x7x6x5x4. Bovendien is het speelveld in ringen opgedeeld met zogenaamde Ring Zones en Spots.

Dan is er ook nog een Rotate feature waarmee symbolen van de binnenste ring met de klok meegedraaid worden.

Kortom, na Gold Volcano valt er met Diamond Vortex ook voldoende actie te beleven. De maximale uitbetaling is 5.000x de inzet.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,2% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

De Diamond Vortex gokkast in de Basis

Het speelveld van Diamond Vortex is in drie ringen opgedeeld en het is de bedoeling om clusters van minstens zes symbolen te vormen.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Symbolen die winnende clusters vormen verdwijnen waarna er nieuwe symbolen voor in de plaats vallen. Zodoende kunnen er cascades aan winnende combinaties ontstaan.

De symbolen bestaan uit fragmenten van kristallen waarbij de prominente symbolen uit grotere rode, groene, blauwe en gele fragment stukken bestaan.

Een cluster van 35 premium symbolen zorgt voor een uitbetaling vanaf 20x tot maximaal 100x de inzet.

De wat kleinere rode, groene, blauwe en gele kristallen leveren een uitbetaling van 10x de inzet op bij een cluster van 35 stuks.

Er zijn twee wild symbolen, een core wild en een sticky wild. De core wild staat in het midden van het speelveld, is altijd actief en vervangt alle andere symbolen als dit tot een winstcombinatie leidt. De sticky wilds draaien met de klok mee om de core wild heen en worden toegevoegd naar een winnende cascade.

De Rotate en Consume Features

Na elke winstcombinatie met Diamond Vortex draait de binnenste en buitenste ring rechtsom en de middelste ring linksom. Symbolen die niet deel uitmaken van de winstcombinatie draaien na een winnende combinatie dankzij de Rotate Feature

Zodra een Sticky Wild in de Core Wild verdwijnt wordt de Consume Feature actief. De vermenigvuldiger wordt nu met +1 verhoogd en dat kan tot maximaal x20. Deze vermenigvuldiger wordt toegepast op alle winstcombinaties waarbij de Core Wild deel uitmaakt.

De Transform Feature

Het is belangrijk om te weten dat Diamond Vortex uit Spots en Zones bestaat. De Zones zijn statisch terwijl en kunnen een feature activeren zodra een Spot in een Zone valt.

Op het moment dat een Spot een of meerdere Zones bereikt wordt de Transform Feature actief waarbij alle symbolen in een ring getransformeerd worden naar een hetzelfde symbool. Lukt het om tijdens een enkele draaibeurt alle zones te bereiken dan wordt het complete speelveld voorzien van hetzelfde symbool.

De winst wordt ook nog vermenigvuldigd met de core multiplier zodat je volop kunt profiteren.

De Diamond Vortex Free Spins Bonus

De gratis spins bonus is te bereiken zodra een bonussymbool een van de zones binnendringt. Je ontvangt nu vijf gratis spins waarbij de core wild multiplier en Spots niet gereset worden.

Als een bonussymbool tijdens de bonusronde wederom een zone weet te bereiken win je opnieuw vijf spins.

Het opbouwen van een hoge multiplier verloopt vrij rap en voordat je het weet pak je een mooi geldbedrag met deze bonus.

Wat is onze beoordeling van de Diamond Vortex Gokkast?

Wij adviseren alle spelers om de Diamond Vortex gokkast eerst gratis uit te proberen. Het duurt even voordat je precies begrijpt hoe het werkt dus even oefenen kan geen kwaad.

Het lukt Play ‘N Go keer op keer een leuke en unieke slot op de markt te brengen. Diamond Vortex is leuk, uniek alleen duurt het even om te begrijpen wat er gaande is.

Als je bent uitgespeeld op het demospel en graag voor geld wilt gokken dan willen wij je adviseren om bij een Nederlands legale goksite een account aan te maken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip