Diamond Royale
3.0/5

Diamond Royale


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Diamond Royale

Diamond Royale is een Red Tiger gokkast waarvan je op het eerste gezicht zou denken dat het geen bijzonder spel is. Wij hebben dan ook even getwijfeld of we dit spel onder het kopje klassieke speelautomaten moesten plaatsen. Na een uitgebreide testsessie kwamen we erachter dat dit spel zichzelf toch als een videoslot gekwalificeerd kan worden.

Het speelveld ziet er vrij eenvoudig uit met een groene achtergrond in speeltafel stijl en vrij standaard symbolen. Om toch nog ene grafisch hoogstandje toe te voegen tuimelen diamanten tijdens het spelen naar beneden.

Het basisspel is voorzien van een globale multiplier en een wild vermenigvuldiger. Via diamant wilds wordt de globale multiplier verhoogt en de stand is dan rechtsboven het speelveld te volgen. Tijdens het bonusspel zijn er dubbele wilds waarmee de globale multiplier verdubbelt wordt. De multiplier features lijken eenvoudig kunnen echt mooie uitbetalingen opleveren.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 95,75% net onder het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale winst is maar liefst 10.285x de inzet.

Diamond Royale Specificaties

SoftwareRed Tiger
Release Datum02/06/2022
RTP95,75%
VariantieHoog
Winlijnen10
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€100
Maximale winst10.285x de inzet

Werking van de Diamond Royale Slot

Het speelveld van Diamond Royale is vrij standaard. Er zijn vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen. Je pakt winst door minimaal drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een vaste lijn te landen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 10 euro per draai. De uitbetalingen van reguliere winstcombinaties zijn niet verkeerd.

diamond royale gokkast

Speelkaartsymbolen leveren zoals gebruikelijk het minste op. Met vijf van dezelfde soort pak je een uitbetaling van 2x tot 8x de inzet. Klavertjes vier, sterren, klokken en zevens tellen als premiums. Draai er vij van voor een bedrag van 10x tot 20x de inzet.

Er is een globale vermenigvuldiger dat door de multiplier wilds verhoogt kan worden. Hieronder kan je meer over deze feature ontdekken.

Globale en Wild vermenigvuldigers

De globale multiplier van Diamond Royale staat standaard op x1 en wordt verhoogt zodra je wild vermenigvuldigers draait. De stand daarvan is rechtsboven te zien en de vermenigvuldiger wordt dus toegepast op alle winnende combinaties dat je tijdens de draaibeurt pakt.

Zodra je geen winstcombinaties meer landt wordt de globale multiplier weer gereset. De wild vermenigvuldigers hebben een waarde van x2, x3 en x5 en als je er meerdere van weet te landen dan worden de multipliers eerst nog bij elkaar opgeteld. Behalve dat de wilds van vermenigvuldigers zijn voorzien vervangen ze ook alle andere uitbetalende symbolen. Zodoende kan je sneller winstcombinaties vormen.

Gratis Spins Bonus

Met drie of meer scatters ga je door naar het gratis spins bonusspel van Diamond Royale. Je ontvang 9 gratis spins en meer scatters leveren per scatter 3 extra spins op. De achtergrond van het speelveld is tijdens het bonusspel rood gekleurd. Nu wordt er een dubbele wild multiplier toegevoegd dat de gehele winst kan verdubbelen. Hiermee wordt eerst alle waardes van de wild vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld waarna het dus wordt verdubbeld.

Tijdens het bonusspel wordt de globale multiplier tussendoor niet gereset en de maximale waarde is 50x de inzet. Het is helaas niet mogelijk om extra spins te winnen want de scatter symbolen worden tijdens het bonusspel verwijderd.

Wat is onze beoordeling van de Diamond Royale Gokkast?

Het simpele thema van Diamond Royale doet aan een classic slot denken. Toch is het de moeite waard om dit spel een kans te geven want de globale en wild vermenigvuldigers kunnen mooie uitbetalingen opleveren. De gratis spins bonus maakt het net even spannender want hier wordt de vermenigvuldiger tussendoor dus niet gereset. Je kunt aan het einde van het bonusspel een maximale multiplier van 50x de inzet overhouden.

Het gratis demospel is hierboven toegevoegd en voor geld gokken kan prima bij Circus Casino. Andere slots die wij je hier nog even onder de aandacht willen bregen zijn The Great Stick Up van Pragmatic Play en Midnight Marauder van Relax Gaming.

Pluspunten
  • Globale en wild vermenigvuldigers
  • Gratis spins bonusspel
  • Maximale winstpotentie van 10.285x de inzet
Minpunten
  • Inspiratieloos thema
  • De RTP had net even hoger gemogen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip