Diamond Fruits Megaclusters
4.0/5

Diamond Fruits Megaclusters


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Diamond Fruits Megaclusters

Big Time Gaming is niet alleen de uitvinder van Megaways maar ook van het Megaclusters spelmechanisme. Diamond Fruits Megaclusters is een van de nieuwe slots met dit spelformaat. Wij hebben in het verleden al een review geplaatst over Star Cluster Megaclusters dat een vergelijkbaar spelformaat gebruikt. Voor het thema heeft BTG ditmaal gekozen voor een jaren tachtig disco met fruitige symbolen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van 3D effecten om de symbolen op de rollen te werpen.

Dit spel maakt gebruik van het Cluster Pays spelmechanisme met Four Way Reactions. Grote symbolen worden in vier kleine symbolen afgebrokkeld zodra je een winnende cluster weet te vormen. Tijdens het basisspel is er een Wild Canon feature waarmee extra wilds op de rollen worden afgevuurd. Er is ook een gratis spins bonus met een winst vermenigvuldiger dat na elke cluster oploopt.

De RTP is met 96,23% goed en de variantie schommelt tussen medium en hoog in. De maximale uitbetaling tijdens de bonusronde bedraagt 6.650x de inzet.

Werking van de Diamond Fruits Megaclusters Slot

Diamond Fruits Megaclusters wordt gespeeld op een raster van 5×5 zodat er 25 vakjes ontstaan. Elke draai kunnen er 7 tot 25 vakjes gevuld worden met grote of vier kleine symbolen. Er wordt gebruik gemaakt van Four Way Reactions zodat grote symbolen in een winnende combinatie verdwijnen waarna er vier kleine symbolen vanuit alle winddirecties ervoor in de plaats vallen.

star cluster megaclusters gokkast

Een winstcombinatie wordt gevormd zodra je een cluster van minstens 5 dezelfde symbolen weet te vormen. Inzetten kan al vanaf €0,20 tot maximaal €75 per draai.

Diamond Fruits Megaclusters maakt gebruik van fruitsymbolen gecombineerd met een een diamant en een kleurrijk wild symbool. De uitbetalingen van winstcombinaties beginnen vanaf 10x tot 50x de inzet voor een cluster van 25 druiven, citroenen, sinaasappels en peren. Pruimen, meloenen en diamanten zijn meer waard en kunnen maximaal 50x de inzet opleveren.

Wilds kunnen overal op de rollen voorkomen en helpen je op weg om een winnende combinatie te vormen. Hieronder bespreken we een extra feature waarmee je meer wild symbolen krijgt.

Wild Canon Feature

De Wild Canon feature wordt actief zodra je drie achtereenvolgende winnende clusters weet te landen. hiermee worden er 5 tot 15 wilds toegevoegd. Deze feature kan zowel tijdens het basisspel als de gratis spins bonusronde geactiveerd worden.

3d effecten

Gratis Spins

Om de gratis spins bonus van Diamond Fruits Megaclusters te bereiken is het nodig om tijdens het basisspel 8 keer achtereenvolgend een winnende cluster te landen. Je ontvangt nu 8 gratis spins en een extra spin voor elke extra winnende reactie waarmee je het bonusspel hebt bereikt.

Nu wordt er een winst vermenigvuldiger toegevoegd dat begint met x1 en na elke winnende reactie met +1 oploopt. Als je tijdens de bonusronde 8 winnende reacties achter elkaar weet te landen dan ontvang je nog eens 3 gratis spins en een extra spin voor elke extra winnende reactie.

Wat vinden wij van de Diamond Clusters Megaclusters Gokkast

Tijdens het testen van Diamond Fruits Megaclusters vonden werden wij verrast door het hoge aantal winnende clusters. Helaas zijn de uitbetalingen tijdens het basisspel niet denderend waardoor het bereiken van de bonusronde een must is.

Op technisch vlak zit dit spel goed in elkaar waardoor het een vermakelijke gokkast is. Als je de bonusronde bereikt dan loopt de winst multiplier snel op door het hoge aantal winnende clusters dat je weet te landen. De wild canon feature helpt je zowel tijdens het basisspel en de bonusronde op weg.

Als je een fan bent van Cluster Pays slots dan is Cluster Tumble van Relax Gaming een aanrader. Speel hier alvast het gratis demospel of maak een account aan bij een van de legale online goksites om voor geld te spelen.

Pluspunten
  • Four Way Reactions spelmechanisme
  • Regelmatig winnende clusters
  • Na elke drie reacties pak je extra wilds
  • Gratis spins bonusronde met oplopende multiplier
Minpunten
  • De maximale uitbetaling tijdens het basisspel is te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip