Diablo Reels
4.0/5

Diablo Reels


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Diablo Reels

Elk Studio’s heeft met haar nieuwe Release Diablo Reels weer een een fruitkast met een klassieke opstelling uitgebracht. Het thema is gebaseerd op Dia de los Muertos (dag van de doden) dat elk jaar op 1 en 2 november wordt gehouden. Tijdens dit herdenkingsfeest zul je veel symbolen van schedels zien.

We hebben soortgelijke gokkasten vaker gezien van Elk Studios maar dan met andere thema’s, denk bijvoorbeeld aan Route 777 en Vegas Diamonds.

Gelukkig heeft Elk Studios ook een paar bonus features toegevoegd zoals een Nudging Wild en Stacked Wild Respins, zodat je tijdens het basisspel ook wat spannende momenten beleeft.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,3% en de volatiliteit schommelt tussen medium en hoog in.

De Diablo Reels Gokkast in de Basis

Zodra je dit spel opent zie je op de achtergrond een schedel, een sigaar en een fles sterke drank (vermoedelijk Tequila). Er zijn drie rollen, drie rijen met 5 actieve lijnen.

Maar wacht even, er is nog een tweede set aan rollen. Deze worden alleen actief zodra je een van de features activeert, ontdek hier meer over verderop in onze review.

Direct voor geld gokken kan al vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

Wat symbolen betreft krijg je (op de hete pepers na) voornamelijk te maken met de bekende fruitkast symbolen.

Er zijn drie premium symbolen, dat zijn de gouden klokken, rode zevens en diamanten. Draai er hier drie dezelfde van voor een prijs van 10x tot 50x de inzet.

Een lagere waarde is toegekend aan rode pepers, limoenen, meloenen, het Bar symbool en hoefijzers. Weet je er hier drie dezelfde van te draaien dan pak je vanaf 0,5x tot 5x de inzet.

Het wild symbool is duidelijk herkenbaar en vervangt alle andere symbolen behalve de Nudging Wild en het bonus symbool.

Nudges en Respins

Behalve de reguliere uitbetalingen van symbolen kun je nog extra winst pakken met de Nudging Wilds en Stacked Wild Respins.

De Nudging Wild is herkenbaar aan de pijl en zodra dit symbool valt dan krijg je een nudge waarmee de rol een plek omhoog wordt verschoven waarna je een respin krijgt. Dit gaat net zo lang door totdat de
Nudging Wild uit het speelveld is verdwenen.

Zodra de Nudge de bovenste rij heeft behaald kun je ook nog een x2 tot x5 multiplier krijgen.

Lukt het om een stack aan wilds te draaien dan wordt de Stacked Wild Respins feature actief. Je krijgt nu een respin waarbij de stacked wilds worden vastgehouden. Er is nog meer want de bovenste set aan rollen wordt nu ook actief zodat je nu met tien actieve lijnen te maken krijgt.

De Free Spins bonus

Zodra je drie keer het Diablo schedel weet te landen dan ontvang 10 gratis spins.

Ook hier worden beide sets aan rollen actief zodat je nu ook met 10 lijnen speelt in plaats van 5.

Om het extra spannend te maken worden alle symbolen met een lage waarde tijdens de bonusronde verwijderd.

Wat is onze beoordeling van de Diablo Reels Gokkast?

Elk Studios weet elke keer weer van een oude gokkast een spannend en uniek spel te maken zonder dat het ten koste gaat van het gevoel dat je een fruitkast speelt.

De extra features tijdens het basisspel kunnen spannende momenten opleveren en via de free spins bonus kun je echt dik winnen doordat alleen de symbolen met een hoge waarde overblijven.

Probeer het gratis demospel hier onbeperkt gratis uit of maak een account aan bij een legale goksite om voor geld te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip