Desert Riches Hold ‘n’ Link
3.0/5

Desert Riches Hold ‘n’ Link


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Desert Riches Hold ‘n’ Link

Het aantal slots met een oud Egyptisch thema groet gestaag. Onlangs hebben we een review van Secret of Dead van Play ‘N go geplaatst en vandaag gaan we verder met Desert Riches Hold ‘n’ Link van Netgame Entertainment dat onder het platform van Stakelogic is uitgebracht. Het thema betreft een graftombe in de Vallei der Koningen. Op visueel vlak is dit spel niet zo bijzonder maar de extra features maken dit een slot om te spelen.

Dit spel heeft drie vaste jackpots en er is een Hold N Link feature dat geactiveerd wordt zodra je zes of meer Sphere symbolen op de rollen weet te landen. De sphere symbolen kunnen ook drie andere features ontgrendelen maar daar kun je verderop in onze review meer over ontdekken.

Het theoretische uitbetalingspercentage valt met 95,89% net onder het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale winst met een enkele draai is 9.500x de inzet.

Het speelveld van Desert Riches Hold ‘n’ Link bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen. Aan de bovenkant van dit slot zie je de hoogte van de drie vaste jackpots die verhoogt worden naarmate je meer inzet. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €50 per draai.

desert riches hold n link gokkast

Winstcombinaties ontstaan zodra je drie zelfde symbolen van links naar rechts op een vaste lijn weet te landen. Voor twee premiums en het wild symbool geldt een uitzondering want hier heb je er slechts twee van nodig. De welbekende speelkaarten leveren het minste op. Draai er hier vijf van voor een uitbetaling van 10x tot 12,5x de inzet. Symbolen van hiërogliefen zijn meer waard, een winstcombinatie van vijf van dezelfde soort is goed voor een bedrag van 25x tot 75x de inzet.

Lukt het om vijf wilds te landen dan pak je maar liefst 900x de inzet. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de bonus spheres.

Cash Sphere

Zowel tijdens het basisspel als de respin feature kunnen er cash sphere symbolen vallen. Hiermee pak je een uitbetaling van 0,5x tot 25x de inzet. Een cash sphere kan ook een mini of minor jackpot prijs opleveren van respectievelijk 20x of 100x de inzet.

Hold ‘N’ Link Respins

De Hold ‘N’ Link Respins feature wordt actief zodra je 6 bonus spheres weet te landen. De bonus spheres worden nu vastgehouden en je krijgt drie respins. Als je tijdens de respins opnieuw een bonus sphere draait wordt de respin teller weer op nul gezet. Aan het einde van dit bonusspel worden de waarden van alle spheres bij elkaar opgeteld en ontvang je een uitbetaling.

Hold N Link respins

Tijdens de bonusronde worden er drie nieuwe sphere symbolen met extra features toegevoegd. Het gaat om de volgende features;

 • Collect Sphere: dit symbool telt de waarde van alle symbolen bij elkaar op en voegt dit aan zichzelf toe.
 • Payer Sphere: er is een vaste waarde aan de payer sphere gekoppeld dat zichzelf naar alle andere symbolen (behalve cashpot en Last Chance spheres) dupliceert.
 • Last Chance Sphere: als de respin teller op 0 staat en je draait dit symbool dan wordt een extra spin toegekend.

Symbolen tijdens het bonusspel bestaan uitsluitend uit spheres en lege tegels.

Cashpot Jackpots

Tot slot zijn er nog drie cashpot jackpots. Het gaat om de volgende vaste jackpots;

 • Mini: 20x de inzet
 • Minor: 100x de inzet
 • Grand: 1.000x de inzet

De mini en minor jackpots zijn te winnen met de bijbehorende cashpot symbolen. De grand jackpot win je zodra je 15 bonus spheres op de rollen weet te landen.

Wat vinden wij van Desert Riches Hold N Link?

De graphics van Desert Riches Hold N Link zijn vrij standaard maar de extra features zorgen voor voldoende winstpotentie. De respin feature is leuk bedacht maar niet echt uniek. De kans op het winnen van de grand jackpot is vrij klein maar niet onmogelijk.

De Hold ‘n’ Link feature valt regelmatig en hiermee ontgrendel je ook gelijk de volledige winstpotentie van 9.000x de inzet. Speel je liever een klassieke gokkast met een oud Egypte thema? Wij kunnen je Lost Mystery Chests van Betsoft aanbevelen.

Pluspunten
 • Drie vaste jackpots
 • Hold N Link Respins bonusspel
 • Drie extra features tijdens de bonusronde
Minpunten
 • De RTP had net even hoger mogen zijn
 • De graphics zijn vrij simpel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip