Derby Wheel
4.0/5

Derby Wheel


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Derby Wheel

Derby Wheel is een klassieke gokkast van Play ‘N Go dat nu bij Nederlandse online goksites te spelen is. Het thema is gebaseerd op paardenraces en het wedden op paarden. Op visueel vlak is er een hoog Spelshow gehalte want het speelveld staat in het midden geplaatst en het publiek staat je langs de zijlijn toe te juichen. Vooral liefhebbers van classic slots en paardenrennen zullen dit spel kunnen waarderen.

Ondanks dat er slechts drie rollen met vijf lijnen zijn heeft Play ‘N Go toch een paar leuke features toegevoegd. Er zijn twee bonus rad features waarmee je de bonusronde kunt bereiken of een geldprijs wint. Het bonusspel van Derby Wheel is hartstikke leuk want hier kan je op een paard wedden en bepaalt de weddenschap de hoogte van de prijs dat je kunt winnen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,20% maar let hier altijd even op als je voor geld speelt. Het kan zomaar zijn dat het casino een lagere RTP waarde heeft ingesteld. De variantie is hoog en de maximale winst bedraagt 2.240x de inzet.

Specificaties van Derby Wheel

SoftwarePlay ‘N Go
Release Datum09/06/2022
RTP96,20%
VariantieHoog
Winlijnen5
Rollen3
Rijen3
Minimale inzet€0,05
Maximale inzet€100
Maximale winst2.240x de inzet

Werking van de Derby Wheel Gokkast

De Derby Wheel gokkast heeft een klassieke opstelling met drie rollen, drie rijen en vijf vaste lijnen. Winnen kan alleen door drie dezelfde symbolen op een vaste lijn te landen tenzij je een bonus feature pakt. Dit spel is speelbaar op een mobiele telefoon, tablet of Desktop PC. Inzetten kan vanaf 5 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

derby wheel gokkast

Er zijn slechts vijf symbolen om winst mee te pakken. De drie fruitstukken zijn citroenen, pruimen en kersen waarmee je 1x tot 2,4x de inzet wint. BAR symbolen en zevens tellen als premiums en hebben een waarde van 3x en 5x de inzet.

Er is geen wildsymbool maar via het scatter symbool kan je één van de bonusrondes winnen. Tijdens het basisspel moet je het dus hebben van winnende combinaties of het landen van scatters.

Bonus Features

Er zijn twee bonusrondes die je beiden via het Fortune Wheel rad kunt bereiken. De Fortune Wheel is in twee segmenten opgedeeld waarmee je toegang to de Horse Racing en Big Wheel bonus kunt krijgen. Onze voorkeur gaat uit naar de Horse Racing bonus. Hieronder omschrijven wij in het kort de bonus features.

Big Wheel

Als het pijltje van de Fortune Wheel op de Big Wheel uitkomt dan krijg je een enkele draai aan het rad. Hiermee kun je een vaste prijs winnen van x10 tot x200 de inzet. Het is ook mogelijk dat je via de Big Wheel de horse racing bonus activeert.

horce racing bonus

Horse Racing Bonus

dit is verreweg het leukste bonusspel van Derby Wheel. Deze ronde kan je via het fortune wheel of big wheel bereiken. Het is nu de bedoeling dat je op één van vier paarden gaat wedden en er zijn vier inzetmogelijkheden. Het gaat om de paarden White Stallion, Red Rocket, Purple Rein, Bronze Grace. De inzet opties zijn als volgt;

  • No Bet (gegarandeerde uitbetaling): je gokt op geen enkel paard waardoor je een prijs van 40x de inzet wint.
  • Win (lage variantie): selecteer het winnende paard waarmee je 268x de inzet kunt winnen.
  • Exacta (medium variantie): hier moet je de uitkomst van het 1e en 2e paard voorspellen. Als dat lukt win je 1.090x de inzet.
  • Trifecta (hoge variantie): hiermee moet je de volgorde van het 1e, 2e en3e paard in de juiste volgorde voorspellen. Hiermee win je 2.239x de inzet.

Wat is onze beoordeling van de Derby Wheel Slot?

Derby Wheel is een unieke classic slot uit de keuken van Play ‘N Go. Zoals je gewend bent van klassieke speelautomaten kan het basisspel soms snel vervelen. Bij Derby Wheel valt dat reuze mee want de kans dat je een bonusspel activeert is vrij groot. Tijdens onze testsessie duurde het niet al te lang om de Horse Racing bonus te activeren.

Dit spel is vooral gericht op spelers die graag op klassieke fruitkasten spelen en van paardenrennen houden. Het thema lijkt een beetje op een game show en komt overeen met Who Wants to be a Millionaire en Deal or No Deal Banker’s Bonanza van Blueprint Gaming.

Pluspunten
  • Leuk thema gebaseerd op paardenrennen
  • Twee verschillende bonus rondes
  • Horse Racing bonus met vier inzetopties
Minpunten
  • Een wildsymbool tijdens het basisspel had mooi geweest
© Copyright 2023 Gokkasten Stip