Deco Diamonds
3.0/5

Deco Diamonds


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Deco Diamonds

Deco Diamonds is een slot met vijf rollen, drie rijen en negen winstregels dat is ontworpen door Just For The Win en in samenwerking met Microgaming op de markt is gebracht.

Op het eerste oog lijkt dit een simpele speelautomaat maar er zijn toch enkele extra functies ingebakken. Ondanks dat Deco Diamonds op een klassieke gokkast lijkt hebben wij dit spel toch onder het kopje video slots geplaatst vanwege de extra mogelijkheden.

Het thema is gebaseerd op de Art Deco tijdperk en dankzij het bonus rad kun je tot 1000 maal de lijninzet winnen. De RTP is 96,03% en de volatiliteit is medium.

Hoe speel je dit spel?

Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 50 euro per spin. Standaard zijn er negen lijnen actief en er zijn twee bonus functies speelbaar. Dit spel bestaat uit vijf rollen, drie rijen met negen vaste lijnen. De symbolen bestaan uit fruitstukken, diamanten, zevens, klokken en wilds. Fruitsymbolen leveren het minste op, vijf dezelfde leveren een bedrag van 5x tot 12,5x de inzet op.

Diamanten, zevens en klokken zijn meer waard. Vijf dezelfde is goed voor een uitbetaling van 25x tot 100x de inzet. Een leuke bijkomstigheid is dat alle symbolen behalve het wild ook als stack vallen.

deco diamonds gokkast

Deco Diamonds is beschikbaar om te spelen via een Desktop PC, een tablet en smartphone. Deco Diamonds bevat twee bonus features die extra prijzen opleveren, dat zijn re-spins en een speciale bonus rad.

De re-spins worden geactiveerd zodra je 2, 3 of 4 Deco Diamonds symbolen krijgt waardoor je een enkele bonus spin krijgt. Alle zichtbare Deco Diamonds symbolen blijven staan en als je een extra diamant symbool ontvangt krijg je nogmaals een re-spin.

Deco Diamonds Bonus Rad

Zodra je tijdens re-spins 3, 4 of 5 diamant symbolen in het zicht hebt dan kun je een van de drie levels van het bonus rad spelen. Het level dat je speelt is afhankelijk van hoeveel diamanten en zichtbaar zijn, met drie speel je de zilver level, met vier speel je de goud level en bij 5 speel je de diamant level.

Elke level is voorzien van vermenigvuldigers waardoor je de winst maximaal 1000 keer kunt vermenigvuldigen (tijdens de diamant level). Spelen kan hier gratis en als je voor geld wilt spelen adviseren wij je om een account aan te maken bij een legaal online casino waar Nederlandse spelers welkom zijn.

Wat is onze beoordeling van de Deco Diamonds Gokkast?

Just For The Win heeft van Deco Diamonds een leuke video slot weten te maken. De maximale uitbetaling van 1.000x de inzet valt wel een beetje tegen. De re-spins feature maakt het basisspel interessant terwijl de echte prijzen tijdens het bonus rad spel kunnen worden binnen geslepen.

Andere slots met een klassiek thema zijn Disco Danny van NetEnt en Electric Wilds van Relax Gaming. Probeer eerst maar het gratis demospel van Deco Diamonds.

Pluspunten
  • Respin feature tijdens het basisspel
  • Bonus rad met kans op 1.000x de inzet
  • Klassiek ontwerp in een modern jasje
Minpunten
  • De maximale uitbetaling had hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip