Deal or no Deal Banker’s Bonanza
4.0/5

Deal or no Deal Banker’s Bonanza


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Deal or no Deal Banker’s Bonanza

De hulplijn heb je niet nodig met de gokkast Deal or no Deal Banker’s Bonanza van Blueprint Gaming. Dit spel maakt gebruikt van hetzelfde scatter pays spelmechanisme als je van Sweet Bonanza gewend bent. Dit is niet de eerste gokkast variant van dit spelprogramma want Blueprint heeft al verschillende versies waaronder Deal or no Deal Megaways uitgebracht. Uiteraard is dit spel gebaseerd op de populaire spelprogramma Deal or no Deal van Endemol.

Blueprint heeft een aantal extraatjes toegevoegd waaronder cascades waarmee symbolen van winnende combinaties worden vervangen door nieuwe symbolen. Als je voldoende cascades weet te landen kan je een bonus trail bonusspel ontgrendelen. Er is een gratis spins bonusspel met een multiplier dat na elke winnende combinatie verhoogt kan worden.

Het theoretische uitbetalingspercentage valt met 94,95% een beetje tegen. De variantie is medium en een enkele spin kan voor een maximale 50.000x de inzet zorgen.

Werking van Deal or no Deal Banker’s Bonanza

Deal or no Deal Banker’s Bonanza bestaat uit een raster van 6x5symbolen. Er zijn geen vaste lijnen of manieren om te winnen. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van het scatter pays spelmechanisme. Zodra je 8 symbolen van dezelfde soort draait win je een prijs, ongeacht waar de symbolen op de rollen geplaatst zijn. Voor geld spelen kan vanaf €0,10 tot maximaal €50 per spin.

deal  or no deal bankers bonanza gokkast

Op de rollen verschijnen verschillende symbolen van fruitstukken, klokken, verzegelde brieven, een brievenbus, zegels en mokken met vraagtekens. als je 12 stuks kersen, citroenen, pruimen, meloenen of klokken op het speelveld weet te landen pak je een bedrag van 2x tot 8x de inzet.

De overige symbolen tellen als premiums en zorgen voor een uitbetaling vanaf 10x tot 25x de inzet. Er zijn geen wild symbolen maar er kunnen wel mysterie symbolen landen die allemaal in hetzelfde uitbetalende symbool veranderen.

Als je een winnende combinatie van 8 of meer symbolen weet te landen wordt de cascade spelmechanisme actief. De symbolen van de winstcombinatie verdwijnen waarna er nieuwe symbolen voor in de plaats vallen.

Deal or no Deal Bonus Trail

Zodra je 6, 8 of 11 achtereenvolgende winnende cascades hebt dan krijg je toegang tot de Deal or no Deal bonusronde. Dit kan een Super Deal of Mega Deal of No Bonus Deal bonusronde zijn. Eenmaal actief dan zie je links van het speelveld geldprijzen terwijl rechts een staffel aan free spins bonussen wordt getoond.

Het verschil tussen de verschillende bonusrondes is als volgt;

  • No Deal Bonus: geldprijzen en free spins.
  • Super Deal: minder geldprijzen en meer free spins opties.
  • Mega Deal: alleen maar free spins bonussen.

Je opent eerst een koffer die tot het einde van de bonusronde wordt bewaard. Nu is het de bedoeling dat je verschillende koffers opent waarmee je een prijs pakt. Na het openen van een paar koffers krijg je een telefoontje van de bankier met een bod voor jouw koffer.

deal or no deal bonusspel

Als je het bod accepteert dan is de bonusronde voorbij en pak je de aangeboden prijs maar je kunt ook verder spelen. Als het lukt om het einde van dit bonusspel te bereiken dan kun je de koffer openen dat je aan het begin van de bonus hebt geselecteerd.

Gratis Spins Bonus

Als het lukt om tijdens de bonus trail van Deal or no Deal gratis spins te winnen dan gaat de gratis spins bonus van start. Tijdens dit bonusspel wordt er een gouden koffer toegevoegd dat een vermenigvuldiger van x2 tot x100 kan bevatten.

Aan het einde van winnende cascades worden alle bijbehorende multipliers bij elkaar opgeteld en toegepast. De gouden koffers zorgen ervoor dat de algehele multiplier van cascades wordt verhoogt.

Wat vinden wij van de Deal or no Deal Banker’s Bonanza Gokkast?

Hoewel dit de zoveelste Deal or no Deal gokkast van Blueprint Gaming is zorgt het scatter pays systeem ervoor dat je tijdens het basisspel regelmatig winnende combinaties draait die op hun beurt weer voor cascades zorgen. De bonusrondes van Deal or no Deal Banker’s Bonanza zijn vergelijkbaar met het populaire Deal or no Deal spelprogramma van Endemol.

De optimale prijs is 50.000x de inzet maar dat vergt natuurlijk wel een flinke portie geluk. Wij hebben genoten van het gratis demospel en het lukte ons om verschillende malen de bonusronde te bereiken. Vooral de gratis spins bonus kan een mooi bedrag opleveren.

Pluspunten
  • Gebaseerd op het populaire spelprogramma
  • Scatters Pays spelmechanisme
  • Verschillende deal or no deal bonusrondes
  • Gratis spins bonus met een gouden koffer met multipliers
Minpunten
  • De RTP had hoger moeten zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip