Cursed Seas
4.0/5

Cursed Seas


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Cursed Seas

Hacksaw Gaming heeft met Cursed Seas wederom een gokkast met een nogal duister thema uitgebracht. Dat zijn wij van GokkastenStip inmiddels wel gewend van deze spelprovider. Denk bijvoorbeeld aan slots als Hand of Anubis of Outlaws Inc. Het thema doet een beetje denken aan Pirates of The Carribean: Dead Men Tell No Tales, en dat is ook in de titel van het bonusspel verwerkt.

Dit spel heeft naast een reguliere wild ook een Cursed Chest symbool waarmee je een vermenigvuldiger kunt pakken. Daarnaast is er nog een Sunken Treasure Chest bonusspel en jawel, een Dead Men Tell No Tales bonus game. Kortom, volop extra features waarmee je op het puntje van je stoel zult zitten.

De RTP is standaard 96,22%, maar let op, want ook Hacksaw Gaming heeft verschillende uitbetalingspercentage staffels. De volatiliteit is behoorlijk hoog en de maximale uitbetaling bedraagt 12.500x de inzet.

Cursed Seas specificaties

SoftwareHacksaw Gaming
Release Datum27/04/2023
RTP96,22%
VariantieHoog
Winlijnen26
Rollen5
Rijen4
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€100
Maximale winst12.500x de inzet

Hoe werkt het?

Cursed of the Seas heeft een speelveld met vijf rollen, vier rijen met 26 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. Winnen doe je door tenminste drie dezelfde aangrenzende symbolen van links naar rechts te landen.

De symbolen met een lage waarde bestaan uit een anker, ster, vlag, pistolen en een schedel met gekruiste botten. De vier piraten hebben een hoge waarde. Een winnende combinatie met vijf dezelfde symbolen met een lage waarde levert een uitbetaling op van 1x tot 1,5x de inzet. Voor de vier karakters pak je 3x tot 10x de inzet als je vijf van dezelfde soort weet te landen.

Er is een reguliere wildsymbool maar ook een Cursed Chest die alle andere symbolen vervangen zodat je eenvoudiger winstcombinaties kunt vormen. De Cursed Chests spelen ook een andere rol die we hieronder omschrijven.

Cursed Chests

Zodra je een cursed chest weet te landen dat geopend wordt dan wordt de rol met een blauwe gloed bedekt. Dit is de cursed area oftewel vervloekte omgeving. Als de cursed chest eenmaal geopend is, ontvang je een x2 tot x200 multiplier dat op de cursed area wordt toegepast.

De multiplier wordt toegepast op de winst dat je vanuit de cursed area weet te pakken. Mochten er meerdere multipliers zijn dan worden ze eerst bij elkaar opgeteld en daarna op de winst toegepast.

Sunken Treasure Bonusspel

Met drie scatters (lantaarn symbolen) gaat het Sunken Treasure bonusspel van start. Je ontvangt nu 10 gratis spins en elke keer dat een cursed chest landt wordt het automatisch geopend. De cursed area dat wordt gevormd blijft staan tot de bonusronde voorbij is. Mocht er een cursed chest onder de cursed area landen dan wordt de cursed area verder uitgebreid.

De vermenigvuldigers worden aan een totale multiplier toegevoegd zodat alle winstcombinaties in een cursed area met de totale multiplier worden vermenigvuldigd. Extra spins zijn te verdienen door 2 of meer lantaarn symbolen te landen.

Dead Men Tell No Tales Bonus Game

Als je vier scatters tijdens het basisspel draait gaat het Dead Men Tell No Tales bonus game van start. Je ontvangt nu drie spins en met elk nieuw symbool dat valt wordt de respin teller gereset. Nu landen er uitsluitend symbolen van Schedels of Kraken. Boven elke rol zie je nu een multiplier dat standaard op x1 staat. Via cursed skull symbolen kan je de vermenigvuldiger verder verhogen en wordt er een cursed area toegevoegd.

De cursed skull symbolen hebben een waarde van x1 tot x500 de inzet. Dan is er ook nog een Tormented Skull dat een waarde van x2 tot x25 heeft. De tormented skull zorgt voor een vermenigvudiging van de multiplier op de rol waarop het valt. De Kraken symbolen voegen x1 tot x500 toe aan de multiplier op de rol.

Wat vinden wij van de Cursed Seas Gokkast?

Cursed Seas is vooral voor spelers die van unieke slots met een duister thema houden. Thematisch zit dit spel goed in elkaar en de extra features en bonusrondes zijn leuk bedacht. Via het demospel kun je zowel het basisspel als de verschillende bonusrondes uitproberen. Zodoende begrijp je de werking van de cursed area’s wat beter.

Voor geld spelen kan prima bij Circus Casino waar je ook alle andere slots van Hacksaw zult vinden. Hier op GokkastenStip kan je alvast het gratis demospel spelen.

Pluspunten
  • Thematisch goed uitgevoerd
  • Twee bijzondere bonusrondes
  • Leuke extraatjes tijdens het basisspel
  • Win tot maximaal 12.500x de inzet
Minpunten
  • Wij hebben geen minpuntjes kunnen ontdekken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip