Curse of The Werewolf Megaways
4.0/5

Curse of The Werewolf Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Curse of The Werewolf Megaways

Curse of the Werewolf Megaways is een nieuwe online gokkast van Pragmatic Play. Het is inmiddels de vierde Megaways slot dat deze slotprovider heeft ontwikkeld en dit spel lijkt voor te borduren op het het succes van The Dog House Megaways.

Op visueel vlak heeft Pragmatic Play er een grappig thema van weten te maken in cartoon stijl. Uniek is dit thema niet want zo kun je Blood Moon Wilds of Wolf Hunters van Yggdrasil spelen.

Toch weet Pragmatic Play wat gameplay betreft er een unieke draai aan te geven want in plaats van progressief oplopende multipliers tijdens het bonusspel kan je nu symbolen opwaarderen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,5% en de variantie is hoog. Je kunt met dit spel maximaal 40.976x de inzet winnen!

De Curse of the Werewolf Gokkast in de Basis

Het speelveld van Curse of the Werewolf heeft een iets afwijkende traditionele Megaways indeling van zes rollen met twee tot zes symbolen per rol. Zodoende heb je te maken met minimaal 64 tot maximaal 46.656 Megaways per spin.

Voor geld spelen kan vanaf 10 eurocent tot 100 euro per draaibeurt, dat maakt dit spel ook geschikt voor high rollers die graag grof inzetten. Hoewel het standaard uitbetalingspercentage op 96,5% is vastgesteld kan het ook lager uitvallen afhankelijk bij welke online casino je speelt, let dus altijd even op als je voor geld speelt.

Er zijn 10 symbolen waarvan de helft uit premium bestaan en de andere helft uit kaartsymbolen met een lagere waarde. Wat premiums aangaat pak je de beste uitbetaling met de weerwolf, die levert je bij zes stuks 10x de inzet op. De andere vier personages kunnen tijdens het bonusspel in een weerwolf veranderen en leveren tijdens het basisspel 1,5x tot 5x de inzet op.

Als je zes dezelfde kaartsymbolen weet te landen pak je 0,5x tot 1x de inzet. Het perkament telt als wild symbool en komt voor op alle rollen voor behalve de eerste rol. Het wild symbool vervangt alle reguliere symbolen.

Wat je direct op zal vallen is dat er geen cascades aan winstcombinaties kunnen ontstaan maar Pragmatic Play heeft een aantal andere features toegevoegd waar je hieronder meer over kunt ontdekken.

Het Mystery Symbool

Het Mystery symbool en de Super Spin feature van Curse of the Werewolf Megaways vervangen dus de cascades na winnende combinaties.

Zodra je mystery symbolen draait dan worden ze getransformeerd naar hetzelfde symbool. Het mystery symbool komt alleen voor tijdens het basisspel. Dit symbool kan op alle rollen voorkomen en in elk formaat vallen.

Spin Modifiers

Op willekeurige momenten kun je een Super Spin krijgen waarbij er stacked premium symbolen vallen. Behalve de Super Spin is er ook nog een ‘Guaranteed Win Spin’ waarmee je een winstgarantie krijgt. Via de Guaranteed Win Spin kun je een flinke uitbetaling verwachten.

De Free Spins bonus

Je hebt minstens drie bonus symbolen nodig om de gratis spins bonus te spelen. Het aantal spins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal bonus symbolen, de staffel is als volgt;

  • 3 bonus symbolen: 8 spins
  • 4 bonus symbolen: 10 spins
  • 5 bonus symbolen: 12 spins
  • 6 bonus symbolen: 15 spins

Tijdens de bonus van Curse of the Werewolf Megaways wordt er een nieuw symbool toegevoegd. Het gaat om de aanvallende weerwolf die de reguliere weerwolf in het basisspel vervangt.

Dit symbool valt de dorpsbewoners aan en zodra je vijf punten op een dorpsbewoner weet te scoren wordt het symbool naar een regulier weerwolf symbool getransformeerd. Behalve de transformatie ontvang je ook nog een extra spin.

Als het lukt om meerdere dorpsbewoners te transformeren dan heb je vrij snel een speelveld vol met het best uitbetalende symbool. Via de bonussymbolen kan je ook nog 2 tot 10 extra spins verdienen afhankelijk van het aantal bonus symbolen.

Wat is onze beoordeling van de Curse of the Werewolf Megaways Gokkast?

Pragmatic Play heeft met Curse of the Werewolf Megaways een prima slot geproduceerd. De winstpotentie is enorm want je kunt maximaal ruim vier miljoen euro winnen.

Het opwaarderen van symbolen in plaats van een progressief oplopende multiplier is ook leuk bedacht. Tijdens het basisspel kun je ook verrast worden met een Super Spin of Guaranteed Win Spin. Als je gelijk voor geld wilt spelen zul je even moeten wachten op de officiële release datum van 3 september.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip