Curse of the Mummies
3.0/5

Curse of the Mummies


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Curse of the Mummies

De mummies zijn uit op wraak met de gokkast Curse of the Mummies van Blue Guru Games. Dit spel is onder het Silver Bullet platform van Relax Gaming uitgebracht. Door de populariteit van Egyptische thema’s vermoeden wij dat we dit jaar nog regelmatig naar het oude Egypte afreizen. Curse of the Mummies heeft op visueel vlak wat weg van Rise of Dead van Play ’n Go. De rollen zijn gezet op een graftombe met Anubis beelden aan weerszijden. De symbolen bestaan uit Egyptische tekens, tombes en natuurlijk mummies.

Veel features heeft dit spel niet. Er is een wildsymbool zodat je sneller winst kunt pakken tijdens het basisspel en er is een Rise of the Crypt feature dat op willekeurige momenten kan activeren. Tijdens de free spins bonus kunnen scatters de algemene winst vermenigvuldiger verhogen. Tot slot is er een bonus buy optie waar je tijdens het demospel handig gebruik van kunt maken. Bij de legale aanbieders is de optie om de bonusronde te kopen niet aanwezig.

Het theoretische uitkeringspercentage is 95,73% maar er is ook een 90% variant. Controleer vooraf altijd even welke staffel het casino gebruikt. De volatiliteit is hoog en de maximale winst is 12.532x de inzet.

Curse of the Mummies specificaties

SoftwareBlue Guru Games
Release Datum14/06/2022
RTPStandaard 95,73% / Minimaal 90%
VariantieHoog
Winlijnen243 ways to win
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,25
Maximale inzet€100
Maximale winst12.532x de inzet

Werking van de Curse of the Mummies Gokkast

Curse of the Mummies is een 5-reel slot met drie rijen en 243 manieren om te winnen. Voor geld spelen kan vanaf elk apparaat met een inzet vanaf €0,25 tot maximaal €100 per draai. Om te winnen heb je minstens drie dezelfde symbolen vanaf links op aangrenzende rollen nodig.

curse of the mummies screenshot

Vier Egyptische tekens zoals Ankh symbolen, schorpioenen, lotus bloemen en slangen leveren het minste op. Draai er vijf van voor een uitbetaling van 2x tot 2,4x de inzet. De vier mummies tellen als premiums en zorgen voor een bedrag van 3,2x tot 8x de inzet.

Een gouden scarabee telt als wildsymbool dat op elke rol kan landen. Dit symbool vervangt alle uitbetalende symbolen om een winnende combinatie te vormen.

Rise from the Crypt

Om het basisspel toch nog dragelijk te maken heeft Blue Guru Games de Rise from the Crypt feature toegevoegd. Dit kan op elk willekeurige moment actief worden waarmee een standaard symbool wordt geselecteerd dat in een wild of scatter verandert.

Free Spins Bonusspel

Er zijn twee soorten scatters. Een scatter met een groene edelsteen en een super scatter met een rode edelsteen. Het bonusspel bereik je door op elke rol een reguliere of super scatter te landen. Eenmaal actief ontvang je 15 gratis spins.

Elke scatter waarmee je het bonusspel geactiveerd hebt levert een vermenigvuldiger op dat gedurende het bonusspel actief blijft. De staffel is als volgt;

  • Reguliere scatter: x1, x2, x3, x4 of x5 multiplier
  • Super scatter: x10 multiplier

Als je wederom op elke rol een scatter weet te landen ontvang je 5 extra spins en wordt de vermenigvuldiger per scatter verder verhoogt.

Conclusie

Curse of the Mummies is niet bijzonder goed maar is zeker geen slecht videoslot om te spelen. Het thema is verre van origineel maar dat hadden wel onlangs al besproken in onze review over Fortune of Giza van Pragmatic Play. Het basisspel kan vrij snel vervelen en een bijkomend nadeel is dat het ook vrij lang duurt om het bonusspel te ontgrendelen.

Tijdens het demospel kan je onbeperkt gebruik maken van de bonus buy optie maar als je voor geld speelt is deze optie niet meer beschikbaar. Dat is jammer want het bonusspel kan een mooie uitbetaling opleveren. De maximale winst van 12.532x de inzet is niet verkeerd.

Je kunt hier boven het gratis spel uitproberen. Als je direct voor geld wilt spelen kunnen wij je BetCity aanbevelen waar je als nieuwe speler van 24+ tot 100 free spins kunt pakken.

Pluspunten
  • Er zijn 243 ways to win
  • Rise of the Crypt feature tijdens het basisspel
  • Bonusspel waarmee scatters vermenigvuldigers opleveren
Minpunten
  • Het basisspel gaat snel vervelen
  • Generiek oud Egypte thema
© Copyright 2023 Gokkasten Stip