Cupid
4.0/5

Cupid


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Cupid

Cupido, de God van der liefde kon met zijn boog twee soorten pijlen afschieten, één om mensen verliefd te laten raken en de andere om elkaar te haten. Endorphina lanceerde de Cupid gokkast vlak voor Valentijnsdag in februari 2021. Het thema gaat natuurlijk over Cupido die samen met andere liefdevolle symbolen op de rollen terug te vinden is. Zowel speltechnisch als qua beeld en geluid zit de Cupid slot prima in elkaar. Het is een flinke verbetering ten opzichte van Secret Admirer van Microgaming.

Wat features aangaat moet je het tijdens het basisspel vooral doen met het wildsymbool waarmee je winstcombinaties kunt aanvullen. Wat opvalt is dat de standaard uitbetalingen voor winnende combinaties vrij hoog zijn. De bonusronde is leuk bedacht en speelt zich af op een nieuw speelveld. Hier is het de bedoeling dat je twee dezelfde gebroken hartjes weer aan elkaar lijmt.

De RTP van Cupid is 96,1% en de variantie is hoog. De maximale winst met een enkele draai is ongeveer 5.000x de inzet.

Werking van de Cupid Gokkast

Cupid is een 5-reel slot met drie rijen en twintig variabele lijnen. Je kunt zelfstandig het aantal lijnen, de muntwaarde en inzetstaffel bepalen. Inzetten kan vanaf Є0,01 tot maximaal Є200 (met een maximale inzet en alle lijnen geactiveerd) per spin.

Winnende combinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen met een lagere waarde van links naar rechts draait. De premiums, wild en scatter leveren al bij twee stuks winst op. De uitbetalingen tijdens het basisspel zijn bovengemiddeld.

Verschillende speelkaart symbolen leveren het minste op en bij vijf van dezelfde soort pak je al 5x tot 6,25x de inzet. Een gouden kelk, ring en harp zijn meer waard, hiermee ontvang je een uitbetaling van 12,5x tot 20x de inzet. Een witte duif en roos tellen als premiums en zorgen voor een maximale uitbetaling van 37,5x de inzet.

Het wild symbool helpt niet alleen met het aanvullen of vormen van winstcombinaties maar zorgt ook voor een bedrag van 450x de inzet als je er vijf van draait.

Gratis Spins Bonusspel

Zodra je minstens drie scatters weet te landen ontvang je een uitbetaling vanaf 5x tot maximaal 500x de inzet (met vijf scatters) en 20 gratis spins. Het speelveld wordt nu gewijzigd en de symbolen bestaan uit gebroken hartjes. Het is de bedoeling om twee helften van hetzelfde gebroken hart te landen waardoor de hart aan elkaar wordt gelijmd.

Alle harten zijn voorzien van een winst multiplier dat begint met x1 en oploopt tot maximaal x500. De bonusronde kan een mooi geldbedrag opleveren, vooral als je meerdere harten aan elkaar weet te lijmen.

Kaartspel gok feature

Elke Endorphina gokkast is voorzien van een extra Risk Game kaartspel. Hiermee is het mogelijk om de winst te verdubbelen. Ons advies is om altijd een kijkje te nemen want meespelen is niet verplicht. Als de dealer een vrij lage kaart heeft is het de moeite waard om een gokje te wagen. Heeft de dealer bijvoorbeeld een 7 of hoger dan is de kans groot dat je verliest.

Wat vinden wij van de Cupid Gokkast?

Cupid behoort tot een van de betere gokkasten van Endorphina. Het bonusspel is leuk bedacht en tijdens het basisspel kan je alleen al met winstcombinaties een behoorlijk geldbedrag winnen. Bovendien is het mogelijk om na elke winnende combinatie via het kaartspel een gokje te wagen.

Tijdens onze testsessie wisten wij via het bonusspel de 100x multiplier te ontgrendelen. Met een beetje geluk pak je de vermenigvuldiger van 500x. Andere slots met een vergelijkbaar thema zijn Immortal Romance van Microgaming en Moon Princess 100 van Play ‘N Go.

Pluspunten
  • Bovengemiddelde uitbetaling voor winstcombinaties
  • Wild symbool tijdens het basisspel
  • Gratis spins bonus met hart vermenigvuldigers
  • Verdubbel de winst via het kaartspel
Minpunten
  • Wij hebben geen noemenswaardige minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip