Cricket Star
3.0/5

Cricket Star


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Cricket Star

De nieuwste Microgaming video gokkast heeft een thema dat je normaal gesproken niet gewend bent van slots. Cricket Star is namelijk geheel gericht op cricket, een sport waar meer Nederlanders van houden dan dat je in eerste instantie zou verwachten.

Het kan natuurlijk zijn dat Microgaming zich meer richt op het Engelse publiek maar in Nederland wordt de cricket sport ook op hoog niveau beoefend. Het gaat er natuurlijk uiteindelijk om hoe het spel verloopt maar als liefhebber van de cricket sport is Cricket Star een must om te spelen. Dit spel behoort tot een serie aan sport gokkasten van Microgaming, andere sport slots zijn Breakaway en Football Star. Wij willen je NetEnt’s Super Striker slot aanbevelen, een voetbal gokkast als geen ander. Het uitbetalingspercentage van Cricket Star is 96,36% en de variantie is gemiddeld.

Hoe werkt de Cricket Star Slot?

Het videoslot is voorzien van vijf reels, drie rijen en er zijn 243 manieren om in de prijzen te vallen. Wil je direct voor geld spelen? Dat kan vanaf 50 eurocent tot maximaal 45 euro per draai. De symbolen hebben allemaal met cricket te maken en bij vijf dezelfde pak je een uitbetaling vanaf 0,8x tot 10x de inzet.

Zodra dit spel wordt opgestart zie je direct dat het met cricket te maken heeft want de symbolen zijn gebaseerd op deze topsport. Een wild en scatter maken het spel spannend genoeg want je kunt hier leuke extraatjes mee verdienen.

Om te beginnen kun je pakweg 40 wildsymbolen op de rollen 3, 4 en 5 landen en het gaat zelfs om uitklappende wildsymbolen die over de gehele rol uitklappen.

Wild Wickets en Free Spins

Maar er is nog meer want dankzij de Wickets Wild feature ben je gegarandeerd want deze random feature zal een uitklappende wild activeren met een winnende combinatie draaien.

De scatters kunnen free spins opleveren en dat is toch iets waar veel spelers iets aan hebben. Zodra je drie of meer scatters op actieve lijnen hebt verdien je dus gratis spins waarbij de rolling reels feature geactiveerd wordt.

De rolling reels feature kan ervoor zorgen dat je tot tien keer achter elkaar een winnende combinatie pakt en kan vervolgens nog de winst maal tien vermenigvuldigen. Als je een fan bent van sport slots dan kun je ook de gokkast Football Star eens uitproberen dat net voor het WK van 2014 werd gelanceerd.

Wat vinden wij van Cricket Star?

Cricket Star is een leuke gokkast om te spelen. De extra features zijn best spannend, het uitkeringspercentage is prima en per draai kun je maximaal 1.800x de inzet winnen. Met Wild Wickes pak je uitklappende wilds en de Rolling Reels feature tijdens de bonus kan voor extra multipliers zorgen. Wat ons betreft is Cricket Star het proberen waard!

Pluspunten
  • Uitklappend Wild Wickets
  • Rolling Reels met multipliers
  • 243 manieren om te winnen
Minpunten
  • Op visueel vlak niet bijzonder
  • De maximale uitbetaling kan ons inziens hoger
© Copyright 2023 Gokkasten Stip