Crazy Bee
3.0/5

Crazy Bee


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Crazy Bee

Crazy Bee is een online gokkast dat is geproduceerd door Amatic. Het thema speelt zich af in de natuur en het draait allemaal om een knotsgekke honingbij waarmee je de hoofdprijs van 500x de inzet kunt winnen.

Over het algemeen zijn de gokkasten van Amatic vrij simpel om te spelen en dat wordt door een grote groep spelers gewaardeerd.

Met een hoofdprijs van 500x de inzet zodra je vijf wilds weet te landen is Crazy Bee een online gokkast met een hoge winstpotentie.

Een voordeel van Amatic gokkasten is dat de inzetstaffel vrij laag is waardoor spelers al vanaf één eurocent met een enkele lijn kunnen spelen.

Een nadeel is dat het theoretische uitbetalingspercentage onbekend is. Speel je liever een online gokkast met een bijen thema waarvan de RTP bekend is dan kunnen wij je Wild Swarm van Push Gaming aanbevelen.

Hoe werkt de Crazy Bee Gokkast?

Het speelveld van de Crazy Bee gokkast bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 10 variabele lijnen. Inzetten kan vanaf één eurocent met een enkele lijn tot maximaal vijf euro als je 10 lijnen activeert en 50 eurocent per lijn inzet.

Het draait bij dit spel allemaal om de Crazy Bee dat als wild symbool telt en alle andere symbolen vervangt behalve de scatters.

Vijf wilds op een actieve lijn is goed voor de maximale uitbetaling van 500x de inzet.

De slak, rups en vlinder zijn de overige premium symbolen waarmee je bij vijf stuks een uitbetaling vanaf 20x tot 100x de inzet kunt winnen. De speelkaarten A, K, Q, J en 10 zijn minder waard, land er hier vijf dezelfde van voor een bedrag van 20x de inzet.

De Free Spins Bonus

Een insect met een gouden kroon telt als scatter en als je er hier drie van weet te landen gaat de free spins bonus van start.

Je ontvangt nu tien gratis spins en er wordt een kever symbool toegevoegd dat voor een bonus mystery win kan zorgen.

Lukt het om opnieuw drie scatters te landen dan ontvang je 10 extra spins.

De bonusronde is nu niet bepaald spannend en het is slechts afwachten of je een mooie mystery win kunt verdienen.

Wat vinden wij van de crazy Bee Gokkast?

Als je een liefhebber bent van een eenvoudig te spelen video slot dan is Crazy Bee een spel voor jouw. Wij hebben het niet lang volgehouden met het demospel want de winstpotentie is niet echt hoog en je hebt een flinke dosis geluk nodig om vijf wilds te landen.

Speel je liever een Amatic slot met meer opties en een hogere uitbetalingspercentage dan is een de All Ways Hot Fruits fruitkast een aanrader.

Waar kun je Crazy Bee voor geld spelen?

Zodra je uitgespeeld bent op het gratis demospel dan adviseren wij je om een account aan te maken bij één van de legale online casino’s in Nederland. Spelen bij een gelicenseerde kansspelaanbieder geeft jouw als speler meer zekerheid en je kunt wederom met iDEAL betalen.

Als nieuwe speler ontvang je ook bij de legale aanbieders een welkomstbonus!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip