Cops ‘n’ Robbers Megaways
4.0/5

Cops ‘n’ Robbers Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Cops ‘n’ Robbers Megaways

De oorspronkelijke gokkast Cops ‘n’ Robbers is al jaren te spelen in een kroeg en speelhal in het Verenigd Koninkrijk. GreenTube heeft hiervan een aantal jaren gelden een videoslot van gemaakt en Inspired Gaming heeft in april 2021 Cops n’ Robbers Megaways op de markt uitgebracht. Dit is dus een moderne variant met het megaways spelmechanisme waarbij Inspired Gaming de grafische aspecten van het originele spel in stand heeft gehouden.

Let tijdens het spelen op de zwaailicht want als die wordt aangezet dan kan dief in actie komen en ontvang je een extra feature. Er is ook nog een gok feature waarmee je een extra kans maakt op de free spins bonus. Dan zijn er nog twee type bonusrondes dat je kunt spelen. De ene bonus gaat om gratis spins terwijl de andere bonus een bordspel betreft. De uitvoering van de bonussen zijn bijzonder goed uitgewerkt.

Het theoretische uitkeringspercentage ligt met 95,5% iets onder het gemiddelde. Het maximale bedrag dat je met een enkele spin kunt winnen is €250.000.

Werking van Cops ‘n’ Robbers Megaways

Cops ‘n’ Robbers Megaways maakt gebruik van het standaard megaways spelmechanisme. Er zijn zeven rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Er is ook nog een top rol met vier symbolen waarmee winstcombinaties aangevuld kunnen worden. Zodoende ontstaan er 117.649 ways to win. De inzetstaffel van 0,20 tot maximaal 20 per spin is geschikt voor de meeste spelers behalve high rollers. Winstcombinaties ontstaan zodra je van links naar rechts minstens drie maal hetzelfde symbool weet te landen. Symbolen van winnende combinaties verdwijnen en maken plaats voor nieuwe symbolen zodat er cascades aan lijnwinsten ontstaan.

Verschillende speelkaarten en een politieauto leveren een lage uitbetaling op. Zes van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling vanaf 0,8x tot 1,75x de inzet. Een stapel geld, een geldzak, de politieagent en het Cops ‘n’ Robbers logo tellen als premium symbolen. Hiermee pak je bij zes stuks 2x tot 50x de inzet.

De Bulldog telt als wild symbool en komt alleen op de top rol voor. Dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Tijdens het bonusspel komt dit wild ook op de reguliere rollen voor.

Zwaailicht features

Het zwaailicht zie je rechtsboven op de rollen.Op willekeurige momenten wordt het zwaailicht aangezet. Dit kan afhankelijk van de kleur één van de volgende features opleveren;

  • Blauwe zwaailicht: er worden mysterie symbolen tijdens de draaibeurt aan de rollen toegevoegd die in één van de standaard symbolen kunnen veranderen.
  • Rode zwaailicht: het standaard aantal megaways wordt nu verhoogd en de dief komt nu in het spel. De dief begint linksonder en verplaatst zich bij groen licht elke keer een stapje naar rechts. Als de dief de overkant van het spel weet te bereiken dan gaat de gratis spins bonus van start.

Gok Feature

Zodra je een winnende combinatie t.w.v 5x de inzet of hoger weet te landen dan wordt de optionele gok feature geactiveerd. Je krijgt nu een rad te zien met groene en rode vlakken. Het is natuurlijk de bedoeling op groene vlakjes uit te komen en uiteindelijk kun je hiermee ook de gratis spins bonus bereiken. Wees wel voorzichtig hiermee want je kunt de complete winst verspelen.

Gratis Spins Bonusspel

Zoals je al hebt kunnen lezen kun je de gratis spins bonus op meerdere manieren bereiken. Als je drie scatters weet te landen dan krijg je twee bonus opties.

De eerste optie bestaat uit standaard gratis spins waarmee je bij drie scatters 8 spins krijgt. Elke extra scatters is goed voor 2 extra spins. Tijdens dit bonusspel krijg je een oplopende vermenigvuldiger dat na elke winnende cascade met +1 wordt verhoogt. Het wild symbool kan nu trouwens op alle rollen voorkomen.

Er is ook een tweede optie waarmee je het Chase bordspel met geldprijzen speelt. Nu neem je de gedaante van de dief aan en kun je de rode dobbelstenen werpen. Oom agent ligt in elke geval de eerste drie keren dat je de dobbelstenen werpt te slapen. Voor elke extra scatter waarmee je het bonusspel hebt opgestart blijft de agent een beurt slapen.

Zodra oom agent wakker wordt gaat hij de dief achterna door de blauwe dobbelstenen te werpen. Zodra hij de dief te pakken heeft wordt deze in de rij geplaatst om een identificatieprocedure te ondergaan. als dat lukt dan is de bonusronde voorbij en kan je de prijs innen. Lukt dat niet dat gaat de bonusronde door waardoor je de winst kunt verhogen.

Wat vinden wij van de Cops ‘n’ Robbers Megaways Slot?

Als je op zoek bent naar een megaways gokkast met leuke extra features dan is Cops ‘n’ Robbers Megaways de moeite waard. Tijdens het testen van dit spel hebben wij dankzij de extra features geen saaie momenten beleeft. Onze favoriete bonusronde is het bordspel.

Inspired Gaming heeft op visueel vlak niet heel veel veranderd waardoor dit spel een klassiek gevoel geeft. Andere megaways slots om uit te proberen zijn Fishin’ Frenzy Megaways en Joyful Joker Megaways. Geniet hier eerst maar van het gratis demospel van Cops ‘n’ Robbers Megaways.

Pluspunten
  • Een prachtig vervolg van de Cops N Robbers Gokkast
  • Twee zwaailicht features tijdens het basisspel
  • Een gok features als je minstens 5x de inzet weet te winnen
  • Verschillende bonusrondes
Minpunten
  • De RTP had met een klein duwtje in de rug 96% kunnen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip