Coins of Egypt
4.0/5

Coins of Egypt


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Coins of Egypt

Coins of Egypt is een nieuwe NetEnt release dat momenteel exclusief te spelen is bij Betsson en aanverwante casino’s die tot de Betsson groep behoren. Coins of Egypt heeft vijf rollen, twintig lijnen en is te spelen vanaf €0.20 tot maximaal €200 per spin. Behalve de muntwaarde kun je ook zelfstandig de bet levels instellen. Dit slot is te spelen met vrijwel alle mobiele apparaten zoals iOS, Android en op Desktop PC’s.

Het thema betreft Egyptische goden en de goden Horus en Anubis zijn te zien aan weerszijden van de rollen. De symbolen zijn in steen gezet en zoals je kunt zien zijn dat schorpioenen, kevers met de god Anubis en de godinnen Isis, Wadjet en Bastet. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,97% en dat is zeer goed. Een andere prima slot met een thema over oud Egypte is Pyramid Quest for Immortality, een slot dat ook door NetEnt is uitgebracht.

Hoe kun je Coins of Egypt het beste spelen?

Coins of Egypt heeft 20 vaste lijnen en de symbolen vertegenwoordigen alles dat met de Egyptische goden te maken heeft. Het symbool van Amon is goud gekleurd en kent de hoogste uitbetaling van maximaal 15.000 euro als je er vijf van hebt. De gouden mestkever telt als wild symbool en is het meeste waard want vijf mestkevers zijn goed voor een uitbetaling van 3.000 keer de inzet.

Het symbool van Bastet heeft een maximale waarde van 750 munten als je er vijf van hebt. De overige symbolen hebben een lagere waarde waarbij de kevers verguld met edelstenen de laagste waarden bevatten.

Het is belangrijk om te weten dat de Pharaoh Coins Win feature een belangrijke rol speelt want deze zijn gekoppeld aan een vermenigvuldiger tot maximaal 15x de inzet per symbool. In totaal kun je dus maximaal 45x de inzet winnen met de Pharaoh Coins win symbolen. Let er op dat dit symbool alleen op de rollen 1, 2 en 3 voorkomt.

De free spins bonus

Zodra je drie scatters hebt (het symbool van een wereldbol met ringen) gaan de bonus spins van start. De scatter komt alleen voor op de rollen 1, 3 en 5. Het doel van de bonus spins is om de schatkisten leeg te plunderen en de free spins lopen door totdat je het doel hebt bereikt.

De drie schatkisten zijn:

  • Ruby Eagle Chest: een vermenigvuldiger van 2x tot 4x
  • Emerald Snake Chest: een vermenigvuldiger van 2x tot 5x
  • Golden Cat Chest: een vermenigvuldiger van 4x tot 10x

De schatkisten worden gevuld met de Pharaoh Coins die tijdens de bonus spins een eigen kleur hebben.

Zodra je een kist drie keer hebt gedraaid op de vijfde rol dan win je de kist en is de bonusronde afgelopen.

Wat vinden wij van de Coins of Egypt Gokkast?

Na het testen van deze videoslot kunnen wij concluderen dat Coins of Egypt een leuk spel is om te spelen. Dit dankzij de grafische spelelementen die goed zijn uitgevoerd, de goede RTP van 96,97% en het Pharaoh Coins win systeem waarmee je tijdens de basis ook leuke winsten kunt pakken.

De bonusronde is ook leuk uitgevoerd is de hoogte van de bonus afhankelijk van de kist dat je op de vijfde rol drie keer weet te draaien.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip