Clover Fortunes
4.0/5

Clover Fortunes


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Clover Fortunes

Clover fortunes is de eerste slot release van Four Leaf Gaming dan onder het platform van Relax Gaming is uitgebracht. In plaats van een thema met dwergen en bekers bier heeft Four Leaf Gaming voor een rustgevend uitstraling gekozen met elven in de hoofdrol. Het resultaat is een verbijsterend mooi videoslot met tal van features die spelers bezig zullen houden. De graphics zijn zeer goed uitgewerkt en het thema komt overeen met Sisters of Oz van Microgaming.

Aan features geen gebrek want behalve een Lucky Respin feature zijn er Fortune Coins dat je kunt opsparen om een draai aan het Fortune Wiel te geven. Daarbij heeft Clover Fortunes nog een respin feature, een ladder spel waarbij het aantal klavertjes vier bepalen hoe ver je komt en een gratis spins bonus ronde. Alsof dat alles niet genoeg is kun je ook nog de bonusronde kopen.

Het theoretische uitbetalingspercentage ligt met 95% wel onder het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale uitbetaling met een enkele draai is 24.030x de inzet.

Werking van de Clover Fortunes Slot

Clover Fortunes heeft een speelveld met vijf rollen, drie rijen en 20 vaste lijnen. Links van het speelveld zie je een ladder spel en rechts is er een bonus rad waar we straks nog op terugkomen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €50 per draai. Een winstcombinatie ontstaat zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op het speelveld weet te landen.

De welbekende speelkaarten hebben de laagste waarde en een combinatie van vijf dezelfde kaarten is goed voor een uitbetaling van 5x de inzet. Vier elven tellen als premium en levert een uitbetaling van 20x tot 40x de inzet op. Het gouden hart gevuld met gekleurde edelstenen telt als wild en vervangt alle reguliere uitbetalende symbolen om een winstcombinatie aan te vullen. Vijf wilds zorgt trouwens voor 200x de inzet!

Je kunt voor een extra bedrag van 0,5x de inzet kun je de Lucky Spin feature activeren. eenmaal actief ontvang je extra fortune coins, klavertjes vier en free spin symbolen.

Fortune Wheel

Het bonus rad wordt geactiveerd door gouden muntjes die aan reguliere symbolen zijn toegevoegd op te sparen. De gouden munten kunnen op elk willekeurig moment de Fortune Wheel activeren. Lukt dat niet dan kun je 500 munten opsparen om een slinger aan het rad te geven.

Het bonus rad kan prijzen opleveren vanaf 20x tot 5.000x de inzet of 8 tot 14 gratis spins. Het is ook mogelijk om een draai aan het bonus rad voor een bedrag van 60x de inzet te kopen. Tevens kun je opgespaarde munten inruilen om de prijs te verlagen.

Klavertjes vier opsparen

Link naast het speelveld van Clover Fortunes zie je een prijzenstaffel met vermenigvuldiger en een gouden slot dat aangeeft welke multiplier je hebt ontgrendeld. Zodra je drie klavertjes vier op het speelveld weet te landen win je een van de desbetreffende prijzen. Het aantal klavertjes bepaalt welke staffel je wint. Stel je weet er 10 te landen dan pak je de gouden staffel. Er zijn drie staffels;

  • Brons: 1x tot 4.000x de inzet
  • Zilver: 2x tot 6.000x de inzet
  • Goud: 4x tot 10.000x de inzet

Clover Respin

Tijdens het basisspel kan er op willekeurige momenten een Clover Respin waarde van tussen de 3 en 7 worden aangeduid. Als je het aantal vermelde klavers weet te landen dan ontvang je een respin terwijl alle klavers worden vastgehouden.

Gratis Spins Bonus

Zodra je drie bonus symbolen draait ontvang je 10 gratis spins en elke extra bonus symbool levert 2 extra spins op. Draai je er twee? Dan worden de symbolen vastgehouden en krijg je een respin, een soort tweede kans. Dit gokspel deed ons denken aan het Simon spel van vroeger.

Voordat de bonus van start gaat kun je eerst gratis spins inzetten om er meer te winnen. Je kunt maximaal 25 spins winnen maar speel verantwoord zodat je niet de complete bonus verspeelt.

Als je tijdens de bonusronde klavers weet te landen kan de klaver staffel opgewaardeerd worden of je ontvang 5 extra spins. Aan het einde van de bonusronde kun je nogmaals een gokje wagen. Ditmaal met het bonusgeld dat je hebt verdient. Als je wint kun je wederom het bonusspel spelen maar als je verliest wordt het bonusspel beëindigd.

Heb je geen zin om te wachten totdat je het bonusspel ontgrendeld? Je kunt de bonus voor 80x de inzet kopen waarmee je 10 gratis spins krijgt. Je kunt dit aantal verhogen via de gok feature.

Wat vinden wij van de Clover Fortunes Gokkast?

Met de Clover Fortunes heeft Four Leaf Gaming een waanzinnig debuut gemaakt. Wij hopen dan ook dat we snel meer gokkasten van deze spelproducent kunnen testen. Op visueel vlak wordt je voldoende geprikkeld en elke draai kan een verrassing opleveren. Het enigste minpunt is de wat lagere RTP maar dat wordt door alle extra features ruimschoots goedgemaakt.

Klavertjes vier opsparen kan lonend zijn en het bonus rad kan ook een mooi bedrag opleveren. De gratis spins bonus is waanzinnig doordat je zowel aan het begin als aan het einde kunt gokken. Wij hebben onszelf vermaakt tijdens het demospel, doe jij dat ook? Een andere gokkast die wij je onder de aandacht willen brengen is Frost Queen Jackpots van yggdrasil.

Pluspunten
  • Bonus rad spel met prijzen tot 5.000x de inzet
  • Spaar klavertjes vier voor een prijzenstaffel van 1x tot 10.000x de inzet
  • Gratis spins bonus met twee leuke gok opties
  • Maximale winstpotentie van 24.030x de inzet
Minpunten
  • Als de RTP net even hoger had geweest had dit spel vijf sterren gekregen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip