Chilli Picante Megaways
3.0/5

Chilli Picante Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Chilli Picante Megaways

Chilli Picante Megaways is een Blueprint Gaming gokkast met een Mexicaans thema over chili pepers. Het verhaal speelt zich af in een hete woestijn met cactussen en symbolen met een Mexicaanse teint. Tijdens het spelen kun je een geweldig Mariachi deuntje beluisteren. Op grafisch vlak zit Chilli Picante Megaways prima in elkaar, of dat ook zo is qua features kun je met het lezen van onze review ontdekken. Heb je daar geen zin in? Via onze site kun je alle gokkasten gratis spelen!

Dit spel combineert verschillende spelmechanismes van andere slots. Zo wordt er gebruik gemaakt van het bonus upgrade mechanisme van Big Bass Bonanza van Pragmatic Play en de cash prize feature van 9 Masks of Fire van Gameburger Studio’s. Helaas komen wilds tijdens het basisspel niet voor maar als je de bonusronde bereikt dan zie je ze wel verschijnen.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 95% onder het gemiddelde. De variantie schommelt tussen medium en hoog in en de maximale winst bedraagt 20.000x de inzet tot maximaal €250.000.

Werking van de Chilli Picante Megaways Slot

Chilli Picante Megaways heeft een opstelling van zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol waarmee 117.649 manieren om te winnen ontstaan. Voor geld spelen kan al vanaf €0,10 tot maximaal €10 per draai. De algemene doelstelling is om scatters te landen waarmee je geldprijzen wint of de gratis spins bonus kunt spelen.

chilli picante megaways gokkast

Zes dezelfde speelkaarten zorgt voor een uitbetaling van 1x tot 2x de inzet. De premiums bestaan uit muziekinstrumenten, piñatas, schedels en flessen tequila. Hiermee pak je bij zes van dezelfde soort een bedrag van 10x tot 25x de inzet. Ook de chili geldsymbolen leveren een uitbetaling van maximaal 5x de inzet op. Wilds komen alleen voor tijdens de bonusronde waar je hieronder meer over kunt lezen.

Chilli Hot Cash Pot

Links van het speelveld zie je de Chilli hot Cash Pot meter. Er zijn drie verschillende chili pepers, blauwe, rode en gouden. Als je drie of meer blauwe chili’s draait dan ontvang je een geldprijs dat overeenkomt met de hot cash pot meter. Des te meer blauwe chili pepers je weet te landen des te hoger de geldprijs.

Je kunt hiermee minstens 1x de inzet winnen voor drie chili’s tot maximaal 1.000x de inzet als je 9 blauwe chili’s draait.

Gratis Spins bonusspel

Het bonusspel van Chilli Picante Megaways valt te bereiken door minstens drie gouden chili pepers te landen. Je ontvangt nu 10 tot 25 spins ontvangt afhankelijk van het aantal scatters dat je hebt gedraaid.

bonusspel prijs

Nu wordt het wild señor aan het spel toegevoegd dat behalve symbolen vervangt ook de waarde van blauwe en rode chili symbolen *2x tot 50x de inzet) verzamelt. Dit is vergelijkbaar met het bonusspel van Big Bass Bonanza. Boven het speelveld zie je een horizontale meter met de opgespaarde wilds. Met eke vier wilds dat je opspaart ontvang je extra spins met een multiplier. De staffel is als volgt;

  • 4 Wilds: 10 spins met een x2 multiplier
  • 8 Wilds: 12 spins met een x3 multiplier
  • 12 Wilds: 15 spins met een x5 multiplier

Behalve de reguliere symbolen worden de prijzen van de Chilli Hot Cash Pot meter ook verdubbeld. Waar mogelijk kun je de bonusronde voor 100x de inzet kopen.

Onze beoordeling van de Chilli Picante Megaways Gokkast

Door bekende features van bestaande slots te gebruiken is Chilli Picante Megaways best een leuke gokkast om te spelen. Toch missen we unieke features zoals Return of Kong Megaways. Tijdens het basisspel kun je via de blauwe chili pepers een mooi bedrag winnen maar de volledige winstpotentie ontgrendel je pas bij het bonusspel.

Wij hebben het bonusspel verschillende keren uitgetest en daar kan de winst hard oplopen. Dat je na vier wilds al een upgrade met extra spins en een vermenigvuldiger pakt is geweldig. Een hekelpunt is de RTP want dat kan ons inziens best hoger.

Pluspunten
  • Drie of meer blauwe chili's zorgt voor een geldprijs
  • Big Bass Bonanza gestijld bonusspel
  • Max winstpotentie van 20.000x de inzet
Minpunten
  • De RTP had wat hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip