Charlie Chance in Hell to Pay
4.0/5

Charlie Chance in Hell to Pay


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Charlie Chance in Hell to Pay

Dat Play ‘N Go tot de top spelontwikkelaars behoort bewijzen zijn wederom met de nieuwe gokkast Charlie Chance in Hell to Pay. Zo op het eerste oog lijkt dit een reguliere fruitautomaat maar als je een van de features of de gratis spins bonus weet te activeren dan zul je merken dat spel echt alles in huis heeft om jouw urenlang te entertainen.

Het thema is gebaseerd op de fictieve detective Charlie Chan die de hoofdrolspeler was in de romans geschreven door Earl Der Biggers. Er zijn verschillende films van Charlie Chan gemaakt en Hanna-Barbera heeft er in de jaren 70 zelfs een tekenfilm over geproduceerd.

Play ‘N Go heeft er een grappige stripverhaal uit de jaren 20 van gemaakt en zowel het thema en de bijbehorende features zijn perfect uitgevoerd. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96.23% gekoppeld aan een gemiddelde variantie.

Hoe werkt Charlie Chance in Hell to Pay?

Het speelveld bestaat uit drie rollen, drie rijen en 5 lijnen. Hoewel dit op een doodgewoon fruitautomaat lijkt kunnen de extra features leuke verrassingen opleveren maar daar kun je verderop in deze review meer over ontdekken. Voor geld spelen kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

De premium symbolen in het basisspel zijn het dubbele BAR symbool, het 666 symbool en Hells Bells waarmee je een bedrag wint van 2x tot 4x de inzet zodra je drie dezelfde weet te landen.

Symbolen met een lagere waarde zijn appels, kersen, druiven en citroenen waarmee je 0,4x tot 0,8x de inzet wint bij drie dezelfde.

Het lijkt alsof er niets bijzonders is maar door de wild multipliers wordt dit spel opeens heel interessant. Er zijn drie verschillende wilds, een regulier wild, een x2 en een x3 multiplier wild. Drie wilds leveren 8x de inzet op.

Als je meerdere wilds weet te landen dan worden de multipliers met elkaar vermenigvuldigd zodat 2x2x2 wilds een 8x multiplier wordt.

De Feature Board

De dame met de duivel hoorns dat rechtsonder de reguliere symbolen voorkomt is de scatter en zodra je er hier drie van weet te landen ontgrendel je een van de speciale features die op het Feature Board staan.

Charlie Chance loopt nu naar een van de features en als hij blijft staan heb je de desbetreffende feature gewonnen.

De features zijn als volgt;

  • Een instant cash prijs
  • Een respin met een multiplier van 2x, 3x of zelfs 25x
  • Een respin met maximaal 9 willekeurige wilds
  • Een win spin met gegarandeerde winst
  • De gratis spins bonus

Als je de gratis spins bonus als feature krijgt dan ontvang je 8 free spins. Lukt het om tijdens de free spins opnieuw drie scatters te landen dan krijg je wederom een van de features toegekend.

Wat vinden wij van Charlie Chance in Hell to Pay

De bonus features maken dit een klassieke gokkast dat de moeite waard is om voor geld te spelen. Het thema is ook bijzonder want een combinatie van een zwart wit achtergrond met grijstinten en gekleurde symbolen op de rollen werkt opvallend goed.

De Charlie Chance in Hell to Pay fruitautomaat is een van de leukste oude gokkasten die wij in tijden hebben gespeeld.

Je zult jezelf niet snel vervelen maar probeer de gokkast eerst maar eens gratis op GokkastenStip.nl. Wil je direct voor geld gokken? Wij willen je adviseren om bij een legaal online casino met een Nederlandse kansspelvergunning te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip