Chance Machine 40
3.0/5

Chance Machine 40


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Chance Machine 40

Endorphina heeft verschillende varianten van de Chance Machine gokkast uitgebracht. Het verschil zit hem in het aantal vaste lijnen. Zo kun je de Chance Machine 5, 20, 40 en 100 spelen. In deze review richten wij onze pijlen op de Chance Machine 40 gokkast. Op visueel vlak heeft dit spel een luxe art deco vormgeving. Het speelveld heeft net als de symbolen een gouden omlijsting.

Veel features heeft Chance Machine 40 niet en dat is herkenbaar van een aantal slots van deze spelproducent. Denk maar aan de Hell Hot 100 gokkast of Joker Stoker. De wilds komen alleen op de middelste drie rollen en kunnen uitklappen om een volledige rol in beslag te nemen. Wat dat betreft is het vergelijkbaar met Starburst maar dan zonder respins.

De RTP van Chance Machine 40 is 96,06% en de variantie schatten wij in op medium. De maximale uitbetaling met een enkele draai is ongeveer 5.000x de inzet.

Werking van de Chance Machine 40 Gokkast

Het speelveld van de Chance Machine 40 gokkast bestaat uit vijf rollen, vier rijen met 40 vaste lijnen. Alle symbolen kunnen gestapeld vallen waardoor het niet zo moeilijk wordt om het complete speelveld met hetzelfde symbool te vullen. Inzetten kan vanaf Є0,40 tot maximaal Є400 per draai. Zodoende is dit spel ook geschikt voor high rollers die graag met hoge inzetten spelen.

Harten, schoppen, klaveren en ruiten leveren het minste op. Draai er vijf van voor een uitbetaling van 2,5x de inzet. Bar symbolen, klaveren, klokken en zevens tellen als premiums en zorgen voor een maximale uitbetaling van 5x tot 75x de inzet.

Dan zijn er nog twee soorten scatters, de gele scatters komen op alle rollen voor en zorgen voor maximaal 100x de inzet. De witte scatters komen alleen voor op de rollen 1, 3 en 5 en betalen bij een combinatie van 3 stuks 20x de inzet op.

Uitklappende Wilds

De gouden kroon van Chance Machine 40 telt als wild symbool en komt alleen op de middelste drie rollen voor. Als dit symbool valt klapt het uit om een gehele rol te vullen. De uitklappende wilds maken het eenvoudiger om winstcombinaties te vormen of aan te vullen. Helaas krijg je geen respin toegekend.

Risk Game Gokspel

Vaste spelers van Endorphina slots weten dat elke gokkast van een Risk Game is voorzien. Via dit kaartspel is het mogelijk om de winst te verdubbelen. Het is de moeite waard om na elke lijnwinst te kijken welke kaart de dealer open heeft liggen. Is dit een kaart met een waarde onder de 7 dan kan een gokje wagen lonend zijn.

Je kunt vrijblijvend kijken welke kaart de dealer krijgt. Je bent dus niet verplicht om mee te spelen. als de opengelegde kaart gunstig is dan kun je een kaart selecteren en hopen dat het een hogere waarde heeft.

Wat vinden wij van de Chance Machine 40 Slot?

Chance Machine 40 is een vrij eenvoudige gokkast waarbij je het van de uitklappende wilds moet hebben. De standaard uitbetalingen zijn niet verkeerd en je kunt met een hele hoge inzet van 400 euro per draai spelen. Wilds klappen uit over de rollen en via het kaartspel is het mogelijk om (maximaal 10 keer achter elkaar) de winst te verdubbelen.

Andere slots die wij je graag onder de aandacht willen brengen zijn Fishin’ Bonanza van Playtech en Drill that Gold van Pragmatic Play.

Pluspunten
  • Geschikte inzetten voor high rollers
  • Uitklappende wild symbolen
  • Kans op het verdubbelen van de winst via een kaartspel
Minpunten
  • Het ontbreekt aan een bonusronde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip