Cash Truck
5.0/5

Cash Truck


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Cash Truck

Cash Truck is een nieuwe Quickspin gokkast met geweldige features. We hebben vaker slots gezien die het achtersteven van een schip als speelveld hebben gebruikt. Denk maar eens aan Rage of the Seas van NetEnt of Pirate Pays Megaways van Big time Gaming. Cash Truck is vrij uniek want met dit spel wordt de achterkant van een vrachtwagen als speelveld gebruikt.

Het thema bevat een dystopische toekomst en doet je denken aan één van de Mad Max films. Er wordt gebruikt gemaakt van het Tumbling Reels spelmechanisme. symbolen van winnende combinaties verdwijnen en maken plaats voor nieuwe symbolen. Bovendien krijg je een herkansing met scatters en is er een geweldige bonusronde met speciale bonussymbolen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96% maar het is opletten geblazen waar je dit spel voor geld speelt. Online goksites kunnen namelijk ook een lagere RTP staffel gebruiken. De variantie is hoog en de maximale uitbetaling is 25.000x de inzet.

Werking van de Cash Truck Gokkast

Het speelvlak van Cash Truck bestaat uit een raster van maximaal 5×7 symbolen. Standaard start je dit spel met een raster van 5×4 symbolen waarbij het aantal rijen door winstcombinaties kan worden uitgebreid. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. Er zijn twintig vaste lijnen!

cash truck gokkast

Je krijgt een eerste persoonsperspectief want je rijdt in een volgauto achter de vrachtwagen aan. Er zijn 11 symbolen die een prijs op kunnen leveren waarbij de welbekende kaartsymbolen maximaal 0,6x de inzet opleveren. Een jerrycan, knuppel en stopteken leveren 0,8x tot 1x de inzet op als je er vijf van weet te landen. Drie karakters die uit een Mad Max film lijken te komen zorgen voor een uitbetaling van 1,2x tot 2x de inzet bij vijf stuks. De leider van deze bende levert met 5x de inzet de beste uitbetaling op.

Er is ook nog een wild symbool dat alle andere symbolen behalve de scatter kan vervangen. Vijf wilds leveren ook 5x de inzet op.

Tumbling Reels

Het Tumbling Reels mechanisme is vergelijkbaar met Avalanches waarmee cascades kunnen ontstaan. Symbolen van winstcombinaties worden verwijderd om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Bovendien worden na elke tuimel drie vergrendelde blokken op de rollen vrijgespeeld. Als je dus vijf keer achtereenvolgend een winstcombinatie maakt dan zijn alle symbolen ontgrendeld.

Truck Raider Bonusspel

De bonusronde van Cash Truck is bijzonder spannend. Je kunt de bonusronde op bereiken door drie scatters te landen. Als je twee scatters weet te landen dan krijg je via de ‘Second Chance‘ feature een herkansing. Alle symbolen worden dan verwijderd (behalve de twee scatters) waarbij je meer kans maakt op het landen van de derde scatters. Er is ook een bonus buy feature (daar waar toegestaan) waarmee je voor 90x tot 360x de inzet het bonusspel kunt kopen.

truck raider bonusspel

Het bonusspel gaat van start met 3 Cash Stack symbolen en 3 gratis spins. Elke keer dat je een nieuw symbool weet te landen wordt de teller weer op 3 gezet. Alle symbolen dat je weet te landen blijven plakken en zijn voorzien van een multiplier. Aan het einde van het bonusspel ontvang je een uitbetaling van alle symbolen van waarde gekoppeld aan de vermenigvuldiger. Behalve reguliere Cash Stack symbolen kun je ook een van de volgende boosters landen;

 • Booster: voegt dezelfde waarde toe aan alle andere ontgrendelde symbolen
 • Doubler: de waarde wordt verdubbeld zodra de spins teller weer op 3 wordt gezet
 • Expander: ontgrendeld drie blokken die zijn vergrendeld
 • Super Booster: hetzelfde als de booster maar dan ook bij elke vervolg draaibeurt
 • Grabber: voegt de waarde van alle andere symbolen van ontgrendelde symbolen aan zichzelf toe
 • Super Grabber: hetzelfde als de grabber maar dan ook na elke vervolg spin

Wat is onze beoordeling van de Cash Truck Gokkast?

Cash Truck behoort tot een van de leukste gokkasten die wij tot nu toe hebben getest. Het thema is prima uitgewerkt, de features zijn spannend en de bonusronde is goed uitgewerkt. Tijdens het spelen krijg je ook het gevoel dat je in een Mad Max film bent belandt.

Tijdens het basisspel zul je jezelf niet snel vervelen en als je eenmaal het bonusspel hebt bereikt dan ontgrendel je de volledige winstpotentie van dit slot. Volgens Quickspin zul je de bonusronde na 1 op de 281 spins op reguliere wijze bereiken. Optioneel kun je ook de bonus buy optie gebruiken maar de kans is klein dat dit bij gelegaliseerde goksites aanwezig zal zijn. Hoewel het bonusspel veel weg heeft van Money Train 2 maar de doubler feature brengt Cash Truck echt tot leven.

Je kunt Cash Truck hier uitgebreid gratis spelen. Als je voor geld wilt gokken dan kunnen wij je Kansino aanbevelen.

Pluspunten
 • Tumbling Reels spelmechanisme waardoor winnende cascades ontstaan
 • Waanzinnig goed uitgevoerd thema
 • Winstpotentie van 25.000x de inzet
 • Een zestal bonus boosters tijdens de Truck Raider bonus
Minpunten
 • Wij hebben absoluut geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip