Cash Patrol
4.0/5

Cash Patrol


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Cash Patrol

Gaan de politieagenten boeven vangen of gaat het om corrupte agenten? Dat is wat wij ons afvragen als we de nieuwe Pragmatic Play slot Cash Patrol openen. Een storm raast door de stad met op de rollen symbolen van sirenes, politie insignes, pakken met geld en een dure klassieke auto. Het thema doet ons denken aan Cops ‘n’ Robbers Megaways van Inspired Gaming. Hoewel het spelmechaniek niet uniek is kan je toch urenlang plezier beleven aan deze gokkast.

Winst vormen tijdens het basisspel wordt eenvoudiger gemaakt dankzij de wildsymbolen. Via de Money Collect feature kun je een vijftal features activeren waaronder een respin en uitklappende symbolen. Tijdens de bonusronde kun je Money symbolen opsparen om een bonus pot aan te vullen. Of je dat bedrag aan het einde van het bonusspel wint is nog maar de vraag.

De RTP van Cash Patrol is met 96,5% lekker boven het gemiddelde. De volatiliteit is medium en de maximale uitbetaling bedraagt 10.500x de inzet.

Cash Patrol specificaties

SoftwarePragmatic Play
Release Datum20/06/2022
RTP96,50%
VariantieMedium
Winlijnen25
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,25
Maximale inzet€125
Maximale winst10.500x de inzet

Hoe werkt de Cash Patrol Gokkast?

Cash patrol is een 5-reel gokkast met drie rijen en 25 vaste lijnen. Dit spel is speelbaar via een mobiele telefoon, tablet en thuiscomputer. Winnen doe je door drie gelijke symbolen vanaf links op een vaste lijn te landen. Een gokje voor geld wagen kan vanaf €0,25 tot maximaal €125 per spin. De standaard uitbetalingen zijn best redelijk.

cash patrol screenshot

Vijf dezelfde speelkaartsymbolen zorgt voor een uitbetaling van 4x de inzet. Handboeien, een politiepet, een pak geld en een oldtimer tellen als premiums. Hiermee pak je maximaal 5x tot 32x de inzet. Een politie insigne telt als wildsymbool dat alle uitbetalende symbolen kan vervangen om een winstcombinatie te vormen.

Pragmatic Play heeft twee bonus features toegevoegd waarvan je er eentje vast zult herkennen van andere slots van deze spelprovider.

Money Collect Feature

Op de rollen 1 tot en met 4 kunnen er geldsymbolen landen. De geldsymbolen hebben een vaste waarde dat je kunt innen zodra je het collect symbool (politieagenten) tegelijkertijd op de vijfde rol draait. Als dat lukt wordt één van de volgende features actief;

  • Collect: de waardes van alle geldsymbolen worden bij elkaar opgeteld en uitgekeerd.
  • Extra: hiermee ontvang je een uitbetaling van alle geldsymbolen waarbij er nog een extra waarde aan wordt toegevoegd.
  • Multiplier: er wordt een vermenigvuldiger op alle geldsymbolen toegepast.
  • Expanding: de rollen met een geldsymbool klappen uit en vulle alle vakjes met een money symbool.
  • Respins: de money symbolen worden nu vastgehouden waarna je een respin krijgt toegekend. Hiermee maak je dus extra kans om meer geldsymbolen te landen.

Free Spins

Zodra je drie scatters landt ga je door naar het bonusspel. Je ontvangt nu 8 gratis spins met een vergelijkbare werking als het basisspel. Er is één verschil want alle geldsymbolen worden nu ook opgespaard in een bonus pot. Hiermee kan je aan het einde van de bonus een extra beloning verdienen.

Aan het einde van het bonusspel ontvang je een groot money symbool in 4×3 formaat en als het dan lukt om ook nog een geldsymbool op de vijfde rol te landen dan win je de bonus pot.

Onze beoordeling van Cash Patrol

Pragmatic Play heeft van Cash Patrol een vermakelijke gokkast weten te maken. De features zijn misschien niet uniek maar ze zorgen desondanks voor een hoop speelplezier. Het basisspel verveelt niet snel doordat je elke draai kans maakt op de Money Collect feature.

De maximale winstpotentie van 10.500x de inzet ontgrendel je pas bij het bonusspel. De laatste respin met het 4×3 cash symbool zorgt voor een spannend moment. Het zal niet elke keer lukken om dan op de vijfde rol een extra geldsymbool te draaien maar als dat lukt pak je de bonus pot.

Een gokje voor geld wagen kan prima bij BetCity Casino. Hierboven kun je alvast het gratis demospel uitproberen. Een andere gokkast die wij je graag onder de aandacht willen brengen is Fire Blaze Firefighter van Playtech.

Pluspunten
  • Redelijke uitbetalingen voor winstcombinaties
  • Vijf features via de Money Collect feature
  • Gratis spins bonusspel met kans op de bonus pot
Minpunten
  • De features zijn vaker toegepast
© Copyright 2023 Gokkasten Stip