Cash Noire
4.0/5

Cash Noire


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Cash Noire

Cash Noire is een nieuwe NetEnt gokkast dat waarschijnlijk is gebaseerd op het videospel L.A Noire dat werd ontwikkeld door Team Bondi en uitgebracht is in 2011 door Rockstar games. Het doel van Cash Noire is om detective Tom Flint te helpen met het oplossen van de Green Ace moordzaak.

De moordzaak oplossen doe je door tijdens het spelen bewijsstukken te verzamelen in de Crime Zone waar je verderop in deze review meer over kunt ontdekken. NetEnt heeft na het uitbrengen van Street Fighter 2 met Cash Noire wederom een top slot ontwikkeld waar spelers dol op zullen zijn.

Dit jaren 30 detective thema is voorzien van alle elementen dat je van dit tijdperk zou kunnen verwachten. Het theoretische uitkeringspercentage van Cash Noire is 96,06% en de variantie is laag.

Hoe werkt de cash Noire Gokkast?

Het speelveld van Cash Noire bestaat uit vijf rollen, vier rijen met 1024 ways to win.

Er wordt gebruik gemaakt van het Avalanche mechanisme waardoor symbolen die winstcombinaties vormen verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe symbolen, zodoende kunnen er cascades aan winnende combinaties ontstaan.

Direct voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 200 euro per spin waardoor dit spel geschikt is voor spelers met een klein en groot budget.

De premium symbolen bestaan uit een Femme Fatale, detective Flint, de crimineel Pit Viper en een dame met een parelketting. Zodra je vijf dezelfde premium symbolen weet te landen pak je een bedrag vanaf 1x tot maximaal 4x de inzet.

Symbolen met een lagere waarde zijn het vuurwapen, een dolk, een glas whiskey, een speelkaart, een doosje lucifers en een vergrootglas. Vijf dezelfde symbolen met een lage waarde is goed voor een bedrag vanaf 0,2x tot 0,3x de inzet.

Er is ook een mystery symbool dat voor een leuke verrassing kan zorgen. Het mystery symbool kan vallen zodra je geen winstcombinatie of kettingreactie meer hebt en valt dit symbool in een Crime Zone dan worden alle symbolen in de Crime Zone hetzelfde willekeurig symbool.

Valt het mystery symbool buiten de Crime Zone dan wordt het een willekeurig symbool.

De Crime Zone en Clue List

Tijdens elke draaibeurt zie je een patroon van met een rode lijn omringde symbolen (hot spots). Dit is de Crime Zone dat in de basis drie symbolen bevat en groeit (4 tot 5 hot spots) zodra je items van de ‘clue list’ activeert of een winstcombinatie met symbolen in de Crime Zone draait.

crime zones

Het doel is dus om zoveel mogelijk bewijsstukken te verzamelen waardoor de Crime Zone groter wordt.

De staffel is als volgt;

  • verzamel 3 tot 6 bewijsstukken voor 4 hot spots op de Crime Zone
  • verzamel 7 of meer bewijsstukken voor 5 hot spots
  • lukt het om 13 bewijsstukken te verzamelen dan gaat de free spins bonus van start

De Free Spins Bonus

Zodra je 13 bewijsstukken hebt verzameld ontvang je zes gratis spins. Tijdens de free spins is er een multiplier actief en zijn er tijdens elke spin vijf hot spots actief.

Je stapt in de auto om via een wilde achtervolging zoveel mogelijk extra spins en multipliers te verzamelen. Als het lukt om op alle boosters te verzamelen dan is de zaak opgelost en ontvang je een multiplier van x10 en 3 extra gratis spins.

Wat vinden wij van de Cash Noire Gokkast?

Cash Noire is een hele leuke gokkast om te spelen en de spanning stijgt naarmate je speelt. Het verzamelen van bewijsstukken is leuk bedacht want hiermee ontgrendel je extra features waaronder de free spins bonus.

NetEnt is in 2020 bezig met een grote comeback en wij kunnen je alvast verklappen dat NetEnt nu ook bezig is om van Twin Spin en Divine Fortune Megaways varianten te produceren.

Geniet op GokkastenStip.nl in ieder geval eerst van de gratis Cash Noire gokkast en als je gelijk voor geld wilt spelen dan willen wij je het advies meegeven om bij een legale goksite te spelen.

Pluspunten
  • Avalanche mechanisme
  • Super spannend detective thema
  • Verzamel bewijsstukken voor de free spins bonus
Minpunten
  • De maximale winst is slechts 1.033x de inzet
© Copyright 2023 Gokkasten Stip