Butterfly Staxx
4.0/5

Butterfly Staxx


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Butterfly Staxx

Butterfly Staxx is een splinternieuwe speelautomaat van NetEnt. Dit vrolijk spel bevat bloemetjes en vlinders met een Vangelis achtige achtergronddeuntje, kortom, een gokkast met een serene uitstraling.

Er zijn verschillende extra opties toegevoegd om het spel spannender te maken waaronder een wild symbool dat overal op de rollen kan verschijnen, alle andere symbolen (behalve de scatters) vervangt en voor re-spins kan zorgen.

Speel je liever via een smartphone of tablet? Dat is geen probleem want Butterfly Staxx is een mobile slotmachine en trouwens ook gratis mobiel te spelen via GokkastenStip.nl. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,8% en de variantie is medium. De maximale winst is ongeveer 600x de inzet.

Hoe werkt de Butterfly Staxx video Slot?

De Butterfly Staxx gokkast heeft vijf rollen en 40 lijnen met 10 verschillende inzet niveaus. Inzetten kan al vanaf 20 eurocent tot ruim 400 euro per spin waardoor dit spel goed te doen is voor high rollers.

butterfly staxx gokkast

De symbolen op de rollen bestaan uit een gouden vlinder, drie verschillende bloemsoorten en speelkaarten. De premium symbolen zijn de tropische bloemen en de vlinder waarmee je bij een combinatie van vijf stuks 40 tot 60 munten verdient. Met vijf dezelfde kaartsymbolen pak je een bedrag van 20 munten.

Butterfly Re-spins

Re-spins worden geactiveerd zodra vlinders een gehele rol in bezit nemen. Tijdens de re-spins vliegen de vlinders op de rollen naar de linkerkant van het speelveld en als de rol geen vlindersymbool bevat dan krijg je nogmaals een re-spin totdat er geen vlinders meer zichtbaar zijn.

extra features

Free Spins Bonus

Drie of meer scatters kunnen voor een leuke verrassing zorgen want deze leveren 5 tot 7 butterfly spins op. Tijdens de butterfly spins zul je uitsluitend cocon symbolen zien waarbij de actieve cocons tot vlinders omgetoverd kunnen worden.

De vlinders vliegen direct naar links van de rollen om daar winnende combinaties te vormen. De doelstelling is om zoveel mogelijk vlinders te transformeren want een scherm vol met vlinders kan een behoorlijk mooi geldbedrag opleveren.

Wat vinden wij van de Butterfly Staxx gokkast

Butterfly Staxx is een adembenemend mooi video slot maar je moet ervan houden. Wat de inzetstaffel betreft is dit spel goed te doen voor gokkers die graag hoog inzetten. De maximale uitbetaling is echter met 600x de inzet niet echt denderend.

Als je thuis komt van je werk en even achterover wilt liggen met een rustgevende video slot op de tablet dan is Butterfly Staxx en spel voor jouw.

Ben je een liefhebber van dit soort serene thema’s dan kunnen wij je NetEnt’s Lights gokkast aanbevelen.

Pluspunten
  • Butterfly respin feature tijdens het basisspel
  • Leuk en vrij uniek bonusspel
  • Een heerlijk thema om even tot rust tekomen
Minpunten
  • De maximale uitbetaling met een enkele draai is veel te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip