Bush Telegraph
2.0/5

Bush Telegraph


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Bush Telegraph

Bush Telegraph is een van de oudere Microgaming slots uit 2005 en is een leuk en grappig slot om op te spelen. Het spel bevat vrolijke symbolen en heeft een thema gebaseerd op de Australische Bush.

Elke Bush Tucker zal graag een gokje wagen op dit leuke videoslot dat eenvoudig te spelen is. De RTP bedraagt 96.56% en de variantie is medium. Dit spel is door Microgaming onlangs omgezet naar HTML5 zodat je Bush Telegraph ook eenvoudig via een mobiel toestel kunt spelen.

Hoe werkt de Bush Telegraph Gokkast?

Een voordeel van de oude videoslots is dat je zelfstandig kunt bepalen met hoeveel munten per lijn je wilt spelen. Het spel bevat standaard 15 winstlijnen en de Bush telt als het wild symbool. Vijf wilds leveren een uitbetaling van 400x de inzet op.

Verder leveren symbolen van dieren het meeste op terwijl de kaartsymbolen een lagere uitbetaling opleveren. Het symbool van rode bonen telt als scatter en met de scatter kun je gratis spins winnen. Behalve het scatter en wild symbool is er ook een Bongo Bonus symbool waarmee met drie Bongo bonussymbolen op de actieve winstlijnen het Bongo Bonus spel wordt geactiveerd.

De free spins bonus

Vanaf drie symbolen met rode bonen kun je de gratis spins bonus spelen. Tijdens deze bonus worden alle winnende combinaties gekoppeld aan een 3x multiplier waardoor de winst aanzienlijk op kan lopen.

Bovendien kun je extra free spins onbeperkt verdienen maar daar heb je dan tijdens de bonus wederom drie scatters nodig. Draai je tijdens de bonus vijf wilds dan pak je dus 3 maal de maximale lijnwinst!

De Bongo Bonus

Draai minstens drie Bongo Bonus symbolen om deze bonusronde te activeren. Bovendien leveren de trommels een mysteryprijs op waarmee je maximaal ongeveer 180x de inzet kunt pakken. Een voordeel van de Bongo Bonus is dat dit ook tijdens de free spins bonus valt.

Wat vinden wij van de Bush Telegraph videoslot?

Voor een verouderd Microgaming slot is Bush Telegraph nog steeds een leuk slot om te spelen. Het spelen verloopt lekker eenvoudig en het uitbetalingspercentage is verrassend hoog. Op grafisch vlak is dit spel niet bijzonder maar dat is vrij logisch.

Toch heeft dit spel een mooie winstpotentie. Als je een beetje geluk hebt, draai je vijf wilds en pak je een geweldig bedrag. De Bongo bonus is ook leuk en kan ook tijdens het basisspel voorkomen. Kortom, als je een liefhebber bent van eenvoudige gokkasten is Bush Telegraph het uitproberen waard.

Ons advies is om dit spel lekker gratis te spelen. Klik op de Demo Knop en spelen maar!

Pluspunten
  • Verrassend hoge uitbetalingspercentage
  • Leuke maar eenvoudige features
  • Met vijf wilds is het raak
Minpunten
  • Weinig features
  • Op visueel vlak niet spannend
© Copyright 2023 Gokkasten Stip