Buffalo King Megaways
4.0/5

Buffalo King Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Buffalo King Megaways

Als je een liefhebber bent van dieren in de Noord-Amerikaanse wildernis dan is Buffalo King Megaways van Pragmatic Play een aanrader. Het is de opvolger van de Buffalo King slot maar dan nu gekoppeld aan het Megaways spelmechanisme.

Thematisch gezien is dit spel niet uniek, zo heeft Hacksaw Gaming reeds eerder de Buffalo Stack ‘n’ Sync en Play ’n go de Beasts of Fire gokkast uitgebracht. Een groot verschil is dat je nu cascades aan lijnwinsten kunt krijgen waarbij het aantal manieren om te winnen kan oplopen tot 200.704.

Er zijn twee RTP staffels, een gunstige 96,52% en een wat mindere van 94,51%. Controleer dus altijd even welke RTP staffel het casino hanteert voordat je echt geld inzet. De volatiliteit is hoog en het maximaal te winnen bedrag is 5.000x de inzet.

Buffalo King Megaways specificaties

SoftwarePragmatic Play
Release Datum29/04/2021
RTP96,52% / 94,51%
VariantieHoog
WinlijnenTot 200.704
Rollen6
Rijen2 tot 8
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€125
Maximale winst5.000x de inzet

Hoe werkt Buffalo King Megaways?

Het spelformaat van Buffalo King Megaways bestaat uit een speelveld van zes rollen met op de eerste en laatste rol 2 tot 7 symbolen per rol en op de middelste vier rollen 2 tot 8 symbolen. Voor geld gokken kan al vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. Als je de Double Chance To Win feature inschakelt dan wordt de inzet met 25% verhoogt waardoor je met een maximale inzet van €125 kunt spelen.

buffalo king megaways screenshot

Symbolen bestaan uit verschillende kaartsymbolen en dieren die je in de Noord-Amerikaanse wildernis tegenkomt. Een winnende combinatie met zes dezelfde speelkaarten zorgt voor een uitbetaling van 0,6x tot 1x de inzet. Premiums waaronder de Buffel zijn meer waard. Hiermee pak je een bedrag van 1,5x tot 20x de inzet. Pragmatic Play heeft ook nog een wildsymbool toegevoegd dat alleen op de rollen 2, 3 en 4 kan landen.

Tumble Feature

Na elke winnende combinatie verdwijnen de winnende symbolen en maken dan via cascades plaats voor nieuwe symbolen. Symbolen op het speelveld vallen een plekje naar beneden waarna er nieuwe symbolen naar beneden tuimelen.

Gratis Spins Bonusronde

De doelstelling is om zo snel mogelijk de gratis spins bonusronde te bereiken want hier valt er een mooi geldbedrag te winnen. Om de bonusronde te spelen heb je minstens vier scatters weet te landen. Je ontvangt dan 12 gratis spins en elke extra scatter zorgt voor 5 extra spins.

Wat opvalt is dat de win multiplier nu aan wilds is gekoppeld in plaats dat het progressief oploopt zoals je van andere Megaways slots gewend bent. Wildsymbolen zijn nu dus voorzien van een x2, x3 of x5 win multiplier. Dankzij het Tumble mechanisme kan de win multiplier alsnog hoog oplopen want je kunt bijvoorbeeld de eerste draai winst pakken met een x2 win multiplier en na de volgende tuimel een x5 win multiplier landen. De win multipliers worden dan dus bij elkaar opgeteld.

Als klap op de vuurpijl pak je met elke drie scatters nog eens vijf extra spins. Dit kan onbeperkt doorlopen waardoor je dus een onbeperkt aantal spins kunt verdienen.

Wat vinden wij van Buffalo King Megaways?

Als je een liefhebber bent van de Buffalo King gokkast dan is deze Megaways versie zeker de moeite waard. Het aantal features is een beetje karig maar het Megaways mechanisme met wild multipliers tijdens free spins is leuk bedacht. Het heeft voor en nadelen, zo kan je bijvoorbeeld enkele wilds op een rij landen of juist helemaal geen wilds.

Het grootste verschil ten opzichte van het originele spel is toch wel de maximale uitbetaling. Dat is nu slechts 5.000x de inzet vergeleken met 93.750x de inzet bij het originele spel. Toch kunnen wij je dit spel van harte aanbevelen. Probeer hier het demospel alvast of maak een account aan bij Circus waar je als nieuwe speler 100 gratis spins verdient.

Pluspunten
  • Megaways opvolger van Buffalo King
  • Double Chance to Win feature
  • gratis spins bonus met wild multipliers
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is veel lager dan bij het originele spel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip