Boomanji
3.0/5

Boomanji


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Boomanji

Boomanji is een prima videoslot om op te spelen tijdens of rond de jaarwisseling want Boomanji staat volledig in het teken van prachtig siervuurwerk. De symbolen op de rollen bestaan uit grote knallers waaronder de Mega Boom en de Ka Pow. Boomanji beschikt over vijf rollen, drie rijen en tien lijnen dat je kunt activeren. De maximale winst met een enkele draai is 5.000x de inzet. Een nadeel is dat de RTP met 95,3% flink onder het gemiddelde ligt.

Hoe werkt Boomanji?

Qua inleg kun je spelen vanaf 2 eurocent per lijn tot maximaal één euro per winlijn. Ook bij Boomanji kun je zowel het aantal lijnen waarmee je wilt spelen selecteren als het aantal munten per lijn. Via de knop options kun je de spel instellingen bijwerken, zo kun je zowel het geluid aan of uit zetten als de special effects.

Vijf vuurwerkpijlen leveren direct een winst op van 2500 credits. Een groot voordeel is dat winnende combinaties zowel van links naar rechts als rechts naar links worden uitgekeerd. Het is de moeite waard om de special effects aan te laten staan want zodra je een winnende combinatie draait wordt er prachtig vuurwerk afgeschoten.

Kortom, zeker een spel om tijdens de wintermaanden te spelen en vooral in december en januari. Een gokje wagen voor echt geld kan bij een legaal online casino maar hierboven kun je dit spel alvast vrijblijvend uitproberen.

Uitklappende wild

De mogelijkheid tot winst wordt met het uitklappende wildsymbool aanzienlijk vergroot. Het wildsymbool is een heuse vuurwerkpakket en dit symbool komt uitsluitend voor op de rollen 2, 3 en 4.

Valt dit symbool dan klapt het dus uit over de gehele rol en kun je extra winnende combinaties verdienen. Bovendien zorgt het wild ook voor een extra re-spin waarvoor je beloond wordt. Ben je dus voor het einde van het jaar op zoek naar een leuke video gokkast waarbij vuurwerk hoog in het vaandel staat? Dan is Boomanji wellicht het spel voor jouw!

Wat vinden wij van de Boomanji Gokkast?

Dankzij de lage variantie zul je frequent uitbetalingen krijgen maar meestal gaat het dan om lage bedragen. Ons advies is om dit spel alleen rond de jaarwisseling te spelen zodat je ook van het thema kunt genieten. De maximale uitbetaling is voor een slot uit 2012 zeker niet verkeerd.

Een wat nieuwere gokkast om tijdens oud en nieuw te spelen is New Year Riches van Play ‘N Go. Geniet eerst maar even van het demo spel.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip