Books and Bounties
3.0/5

Books and Bounties


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Books and Bounties

Met de gokkast Books and Bounties refereert Gamomat aan twee geweldige spelmechanismes. De naam van deze mechanismes zit in de titel verstopt. Met het woordje books bedoelen ze een ‘book of’ gokkast en met het woordje bounties kun je denken aan een bonusspel vergelijkbaar met Epic Ape 2 van Playtech.

Behalve twee bonus features zijn er ook twee gok opties waarmee je gedurende het basisspel extra winst kunt binnenslepen. Op visueel vlak lijkt dit spel op een wat oudere Microgaming slot maar dan met een vloeiend spelverloop. Je kunt zelf een vergelijking trekken door gokkasten van andere softwareontwikkelaars te spelen. Books & Bounties is grafisch goed te doen en de extra features kunnen sensationele prijzen opleveren.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,14% prima en de volatiliteit is medium. Met een enkele draaibeurt kun je maximaal 5.000x de inzet winnen.

Werking van de Books and Bounties Gokkast

De Books and Bounties gokkast bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 10 lijnen. Optioneel kun je dit spel ook met 5 lijnen spelen maar wij adviseren je om dat niet te doen. Inzetten kan vanaf €0,05 (met vijf lijnen) tot maximaal €6 (met 10 lijnen). De symbolen bestaan uit verschillende dieren, kaartsymbolen, een bounty hunter en een zak met dukaten.

books and bounties slot

Winnende combinaties ontstaan als je minstens drie dezelfde symbolen weet te landen maar voor de twee hoogst uitbetalende symbolen pak je al winst met twee. Speelkaart symbolen leveren het minste op. Draai er hier vijf van voor een bedrag van 10x de inzet.

Drie fantasievolle dieren leveren een uitbetaling van 15x tot 50x de inzet op bij vijf stuks. De twee best uitbetalende symbolen zijn een gevleugelde leeuw en de bounty hunter. Hiermee pak je al bij twee stuks 1x tot 1,5x de inzet terwijl vijf symbolen 75x tot 100x de inzet oplevert.

Er zijn twee gok opties waarmee je winst kunt proberen te verhogen. Er is een kaartspel waarbij je de juiste kleur (rood of zwart) moet zien te voorspelen en er is een ontzettend leuk ladder spel dat je kunt beklimmen. Deze gamble features zijn bij vrijwel alle Gamomat gokkasten inbegrepen. Zo zul je bij de Take 5 gokkast ook het ladder spel en kaartspel aantreffen.

Book of Bonusspel

Books and Bounties heeft twee seperate bonusrondes. We beginnen met het boek bonusspel. Zodra je drie of meer symbolen van het boek weet te landen ontvang je 10 gratis spins. Voordat de bonus van start gaat wordt het boek opengeslagen en wordt er een bonussymbool geselecteerd. Deze feature werkt hetzelfde als bij het Book of Ra slot van Novomatic. Het geselecteerde symbool klapt tijdens de bonusronde uit en neemt een gehele rol in beslag.

Als je een speelveld weet te vullen met het bonussymbool dan pak je een flink geldbedrag. Dit is ook de bonus waarmee je de maximale winstpotentie van 5.000x de inzet kunt onthullen. Je kunt extra spins verdienen door opnieuw minstens drie book scatters te landen maar het bonussymbool blijft hetzelfde.

Bounties bonusspel

Om de tweede bonusronde te ontgrendelen zul je 3, 4 of 5 zakjes met gouden dukaten moeten landen. Hiermee pak je 10, 15 of 25 spins. Nu telt de bounty hunter als wild en tellen alle dieren als bonussymbolen. Als het wild symbool samen met een bonussymbool valt dan wordt de waarde van het bonussymbool (1x tot 50x de inzet) toegevoegd aan de winstcombinatie. Tijdens deze bonus kun je helaas geen extra spins verdienen.

Wat is onze beoordeling van de Books and Bounties Gokkast?

De Books and Bounties gokkast is een prima videoslot voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Hoewel beide bonus features niet uniek zijn maken ze dit spel wel verrassend leuk. Het basisspel had behalve de gok opties wel van extra features mogen worden voorzien.

Dit spel is bij verschillende gelegaliseerde goksites zoals BetCity voor geld te spelen. Hier kun je alvast genieten van het gratis demospel.

Pluspunten
  • Twee gok opties waarmee je de winst kunt verhogen
  • Een Book Of bonusronde
  • Additionele bonusronde met bonussymbolen en een extra wild
  • Winstpotentie van 5.000x de inzet
Minpunten
  • Het ontbreekt aan extra features tijdens het basisspel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip