Bookie of Odds
3.0/5

Bookie of Odds


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Bookie of Odds

Bookie of Odds is een videoslot van Microgaming in samenwerking met Triple Edge Studio’s. De gokkast bestaat uit vijf rollen, drie rijen en heeft tien vaste win lijnen. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96.5% zeer goed en de variantie is hoog.

Het thema betreft het wedden op paardenraces en inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 25 euro per draaibeurt. Elke rol heeft een re-spin functie zodat je een rol opnieuw kunt spinnen waarbij de andere rollen worden vastgehouden.

De hoofdprijs bedraagt 125.000 euro dus het is zeker de moeite waard om Bookie of Odds gokkast voor geld te spelen.

Hoe werkt de Bookie of Odds Gokkast nu precies?

Je speelt dus standaard met tien vaste lijnen waarbij je de lijninzet zelfstandig in kunt stellen. Je kunt maximaal 5.000x de totale inzet winnen dus met een inzet van 25 euro kun je 125.000 euro winnen!

De re-spin functie heeft een behoorlijke meerwaarde want stel je hebt bijna een winnende combinatie dan kun je alle rollen vasthouden en een enkele rol een re-spin geven. Let er wel op dat het bedrag van de re-spin oploopt afhankelijk van de kans op een mooie combinatie.

De bookmaker die staat te juichen betaalt het beste uit en als je er vijf van hebt en met de maximale inzet speelt win je dus de hoofdprijs. Symbolen van de verschillende jockeys zijn de premium symbolen terwijl de kaartsymbolen de laagste uitbetaling hebben.

Free spins bonus met uitklappende symbolen

De free spins bonus lijkt spreken op de Book of Ra bonus. Je hebt drie of meer scatters nodig om de bonus te activeren. Behalve de scatters ontvang je ook een vermenigvuldiger, de staffel zie je hieronder;

  • 3 scatters: 10 free spins met een vermenigvuldiger van 2x de inzet
  • 4 scatters: 12 free spins met een vermenigvuldiger van 20x de inzet
  • 5 scatters: 25 free spins met een vermenigvuldiger van 200x de inzet

Voordat de bonus van start gaat krijg je een speciaal symbool toegekend dat over de gehele rol uit klapt. Dit symbool klapt alleen uit zodra er kans is op een winnende combinatie. Mocht je tijdens deze bonus opnieuw 3 of meer scatters draaien dan win je een retrigger.

Onze beoordeling van de Bookie of Odds Gokkast

Het thema van het wedden op paarden is goed uitgewerkt en als je een liefhebber bent van de Book of Ra gokkast zul je dit ook een leuk spel vinden. Dankzij de re-spins functie, de hoge variantie, een RTP van 96.5%  en de free spins bonus kun je een aanzienlijk geldbedrag winnen.

Om deze gokkast voor geld te spelen kunnen wij je een legaal online goksite aanbevelen!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip