Book of Sheba
4.0/5

Book of Sheba


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Book of Sheba

Book of Sheba is een nieuwe online slot geproduceerd door iSoftBet. Het is de zoveelste gokkast gebaseerd op Novomatic’s Book of Ra. Er zijn tal van ‘Book of’ slots te vinden, zo heeft Play ‘N Go het succesvolle Book of Dead, Microgaming heeft Book of Oz, Playtech heeft Book of Kings en ga zo maar door.

Dat er zoveel boekdelen te spelen zijn is niet erg want er zijn kleine verschillen ten opzichte van de Book of Ra gokkast. Wat dat betreft heeft iSoftBet de nieuwe Ultra Bet optie toegevoegd en is er een uitklappend wild symbool tijdens de bonusronde.

Dit jaar heeft iSoftBet een paar goede releases online gebracht zoals Racetrack Riches Megaboard, Dragon Match Megaways en Gold Digger. Of Book of Sheba tot de betere gokkasten behoort kun je ontdekken via onze review.

Met een maximale uitbetaling van 5.000x de inzet, een RTP van 96% en een hoge variantie is het de moeite waard om op Book of Sheba een gokje te wagen.

De Book of Sheba Gokkast in de basis

Wat het speelveld betreft heeft Book of Sheba een standaard indeling van vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen.

Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot 20 euro per spin.

Wat opvalt is de Ultra Bet optie dat je aan de linkerkant van het speelveld kunt activeren. Om met de Ultra Bet te spelen moet je 50 spins kopen waarna je zogenaamde ‘Golden Star’ symbolen kunt opsparen om een extra prijs te pakken. De maximale uitbetaling van de opgespaarde Golden Stars is 1.000x de inzet.

Het enige nadeel van de Ultra Bet is dat je dus vooraf 50 spins moet betalen maar de prijs wijkt gelukkig niet af van de reguliere inzetstaffel.

Er zijn vier premium symbolen, dat zijn Sheba, een leeuw, een masker en een amulet. Vijf dezelfde premium symbolen levert een bedrag op vanaf 75x tot 500x de inzet op.

De kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 zorgen voor een bedrag van 10x tot 15x de inzet als je vijf dezelfde weet te landen.

Het Book of Sheba symbool telt als wild en scatter, als wild functie vervangt het alle andere symbolen.

De Free Spins bonus

Zoals met alle ‘Book’ slots draait het allemaal om het behalen van de free spins bonus.

Je hebt drie scattered Book of Sheba symbolen waarmee je 10 bonus spins krijgt.

Voordat de bonusronde van start gaat wordt het grote boek geopend en wordt er een speciale symbool geselecteerd. Bevalt het eerste symbool dat je krijgt jouw niet dan krijg je een herkansing maar let op want het twee symbool moet je wel accepteren.

Als het speciale symbool valt dan klapt het uit om een gehele rol in beslag te nemen.

Tijdens de bonus wordt er ook nog een gouden boek toegevoegd dat als uitklappende wild telt. Dit symbool komt allen voor op de 2e, 3e en 4e rol en klapt alleen uit als er een winstcombinatie gevormd kan worden.

Lukt het om tijdens de bonus nog eens drie boeken te landen (Golden Books of Book of Sheba) dan win je nog eens 10 spins.

Wat is onze beoordeling van de Book of Sheba Gokkast?

Het aantal ‘Book of’ slots is ongekend en op den duur gaat dit thema dan ook een beetje vervelend worden. Toch is de winstpotentie met Book of Sheba groot en als het niet lukt om de bonusronde te bereiken kun je altijd nog de ‘Ultra Bet’ feature activeren.

Op visueel vlak ziet dit spel er goed uit maar dat zijn we wel gewend van iSoftBet gokkasten.

Speel je liever een gokkast met een uniek thema dat volgepropt is met extra features dan kunnen wij je La Fiesta van Relax Gaming aanbevelen.

Je kunt hier onbeperkt Book of Sheba gratis spelen of maak een account aan bij één van de legale online goksites.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip