Book of Shadows
4.0/5

Book of Shadows


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Book of Shadows

Book of Shadows is een nieuwe gokkast van NoLimit City met een griezelig goed thema en innovatieve features. Nu zul je vast denken, alweer een ‘Book of’ slot? NoLimit City heeft echter allerlei nieuwe features toegevoegd waardoor dit spel net even anders speelt als een reguliere Book of Ra kloon.

Dit is een top slot om tijdens Halloween te spelen en wij zullen dit spel dan ook snel aan onze top 10 Halloween gokkasten toevoegen.

Een goede gokkast ontwerpen kun je gerust aan NoLimit City overlaten want vorige releases zoals Deadwood en Barbarian Fury zijn ontiegelijk goed.

In de basis lijkt dit slot op ieder andere Book of Ra kloon maar je kunt dus zelfstandig bepalen of je met 3, 4 of 5 rijen wilt spelen, er is een Lucky Locks feature en er is een Gamble Feature. Bovendien kun je ook nog eens de bonusronde kopen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,01% en de volatiliteit is extreem hoog.

De Book of Shadows Gokkast in de Basis

Voordat je aan dit spel begint zul je eerst een keuze moeten maken met hoeveel rijen (Shadow Rows) je gaat spelen.

De staffel is als volgt;

  • 3 Shadow Rows: Je speelt met tien lijnen en de minimale inzet is 10 eurocent
  • 4 Shadow Rows: Je speelt met vijftien lijnen en de minimale inzet is 15 eurocent
  • 5 Shadow Rows: Je speelt met twintig lijnen en de minimale inzet is 20 eurocent

Voor geld spelen kan dus vanaf minimaal 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit een boek met een afbeelding van een pentagram (Book of Shadows), een Gotisch meisje, een paarse kat, de schedel van een geit, een vlinder en een brouwsel met een oog erin.

Vijf dezelfde premium symbolen levert een uitbetaling op van 50x tot 500x de inzet (gotische meid en het magische boek).

De kaartsymbolen zijn uiteraard minder waard, hiermee pak je 10x tot 25x de inzet bij vijf stuks.

Het Book of Shadows symbool telt bovendien ook als wild en scatter.

Zodra je een winstcombinatie weet te draaien kun je gebruik maken van de ‘Gamble Feature’, je krijgt nu vijf keer de kans om te gokken op rood of zwart.

Gamble Wheel of Bonus

Via de Gamble Wheel of Bonus kun je een gokje wagen om de free spins bonus te spelen.

Zodra je een winstcombinatie draait dat minder dan 60x de inzet waard is kun je via de Wheel Bonus een gokje wagen.

De kans dat je de free spins bonus wint wordt groter als je een hogere prijs inzet maar de kans bestaat ook dat je de complete winst verspeelt.

De Bonusronde kopen

Optioneel kun je ook direct de bonusronde kopen voor een bedrag van minstens 60x de inzet.

Zodra je de bonusronde koopt kun je ook bepalen hoeveel rijen je wilt activeren, de staffel is als volgt;

  • 60x de inzet voor drie rijen
  • 90x de inzet voor vier rijen
  • 120x de inzet voor vijf rijen

Je krijgt bij elke staffel 10 gratis spins toegekend. Helaas kun je vanuit Nederland de bonusronde niet kopen. Dit is opgenomen in de wet kansspelen op afstand om spelers tegen zichzelf in bescherming te nemen.

Book of Shadows Free Spins Bonus

Zodra je drie Book of Shadows scatters weet te landen kun je aan het bonusspel beginnen maar je kunt ook een van de twee eerder genoemde opties benutten.

De free spins bonus werkt vrijwel hetzelfde als bij de Book of ra gokkast. Er wordt eerst een speciaal gouden symbool geselecteerd dat tijdens de bonusronde over de rollen uit klapt. Als je niet tevreden bent met de symbool keuze dan kun je een herkansing krijgen.

Als het Gotisch meisje als speciale symbool wordt geselecteerd dan wordt het echt spannend want een speelveld vol met dit symbool is goed voor 10.000x de inzet (met vijf Shadow Rows).

Wat is onze beoordeling van de Book of Shadows Gokkast?

Het is NoLimit City gelukt om een unieke ‘Book of’ slot te produceren dankzij de gok optie en de Gamble Wheel bonus. Bovendien is het leuk dat je zelf kunt bepalen met hoeveel rijen je speelt.

De maximale winst dat je kunt behalen is met 30.338x gigantisch maar houd er rekening mee dat de volatiliteit extreem hoog is waardoor je snel je budget erdoorheen kunt jagen.

Met een Hit frequentie van 1 in 3 zul je wel vaak kleinere prijzen winnen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip