Book of Kings
4.0/5

Book of Kings


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Book of Kings

Book of Kings is een van de nieuwe online slots geproduceerd door Playtech en is losjes gebaseerd op Novomatic’s Book of Ra gokkast. Met het spel Book of Kings reis je samen met de vrouwelijke avonturier af naar het Gizeh-plateau in Egypte op een speurtocht naar verborgen schatten.

Thema’s gebaseerd op het oude Egypte lijken het goed te doen want er zijn ontzettend veel slots uitgebracht zoals Play ‘N Go’s Rise of Dead en NetEnt’s Mercy of the Gods. Ondanks dat dit spel veel lijkt op Book of Ra heeft Playtech er toch een speciale variant van kunnen maken want dankzij een extra book symbool kunnen winsten enorm oplopen. Een andere topper die we kunnen aanbevelen is Rich Wilde:Tome of Madness.

Ook wat de RTP betreft zit het goed want 96.50% is boven het gemiddelde en de variantie is aan de hoge kant.

Hoe werkt de Book of Kings Gokkast?

De opdeling van het speelvlak is vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen.

Inzetten kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 500 euro per draai waardoor dit spel spelers met een klein en groot budget zal aanspreken.

De symbolen met een hoge waarde zijn die van de vrouwelijke avonturier, de farao, de gouden valk en het oog van Horus. Weet je vijf dezelfde premium symbolen dan pak je een bedrag van 75x de inzet voor het oog van Horus tot 500x de inzet voor de vrouwelijke avonturier.

Zoals we inmiddels wel gewend zijn leveren de kaartsymbolen beduidend minder op. Vijf dezelfde kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 kan een bedrag van 10x tot 15x de inzet opleveren.

Er zijn twee gouden boeken die als wild tellen, een regulier gouden boek en een gouden boek met een slang erop. Beide gouden boeken tellen ook als scatter waarmee je de free spins bonus kunt winnen.

De wilds vervangen alle andere symbolen behalve elkaar en kunnen voor een uitbetaling van 200x de inzet zorgen als je er vijf van weet te landen.

De free spins bonus

Je kunt op twee manieren de free spins bonus bereiken;

  • Drie gouden boeken levert 10 gratis spins op
  • Drie gouden boeken met een slang erop levert 10 gratis spins op met een 3x multiplier

Onze voorkeur gaat uit naar het gouden boek met een slang erop want dan pak je dus mooi een 3x vermenigvuldiger mee en kun je een geldprijs van maximaal 15.000x de inzet winnen.

Bovendien wordt er aan de start van de bonus een symbool uitgekozen (behalve de boeken) dat gedurende de gehele bonus over de rol uit klapt.

Wordt de vrouwelijke avonturier als symbool geselecteerd en lukt het om een scherm vol te draaien dan pak je dus 15.000x het bedrag dat je hebt ingezet.

Wat vinden wij van de Book of Kings Slot?

Op visueel vlak lijkt dit slot niet zo bijzonder maar dit is toch echt een van de gokkasten waar je het beste voor geld op kunt spelen.

De winstpotentie is enorm want de mogelijkheid om een bedrag van 15.000 keer de inzet winnen ligt boven de norm van de meeste slots.

Het spelverloop is goed en met twee boeken die als wild tellen tijdens het basisspel kun je ook in de basis een mooi bedrag winnen. De doelstelling is uiteraard om de free spins bonus te behalen waar het grote geld te winnen valt.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Je kunt Book of Kings op GokkastenStip.nl onbeperkt gratis uitproberen. Ben je uitgespeeld op het demospel en wil je voor echte prijzen spelen?

Wij adviseren alle spelers om een account aan te maken bij een door de kansspelautoriteit gelicenseerde casino. Je kunt dan via iDEAL geld storten en je weet dan zeker dat je bij een betrouwbare kansspelaanbieder speelt.

Als nieuwe speler kun je ook bij de legale goksites profiteren van een welkomstbonus!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip