Book of Fallen
4.0/5

Book of Fallen


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Book of Fallen

Book of Fallen van Pragmatic Play kan aan het rijtje van ‘Book Of’ gokkasten worden toegevoegd. De avonturier John Hunter staat centraal en samen met hem ga je op reis naar het land van de Farao’s. Als je onze review wilt overslaan om direct voor geld te spelen dan kunnen wij je BetCity aanbevelen. Wil je ontdekken hoe dit spel werkt? Lees dan snel verder.

Er is een wildsymbool en een gratis spins bonusronde waarmee je een speciaal symbool kunt selecteren. Via de ‘Ante Bet’ feature kun je voor 10x de inzet een symbool selecteren dat tijdens het basisspel over de rollen uitklapt.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,5% en de variantie is hoog. De maximale uitbetaling bedraagt 5.000x de inzet.

Specificaties Book of Fallen

SoftwarePragmatic Play
Release Datum25/11/2022
RTP96,5%
VariantieHoog
Winlijnen10
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€50
Maximale winst5.000x de inzet

Hoe werkt het allemaal?

Het speelveld van Book of Fallen heeft een opstelling van vijf rollen, drie rijen met 10 actieve lijnen. Wat symbolen en layout betreft lijkt dit spel sprekend op de Book of Dead gokkast. Voor geld gokken kan al vanaf €0,10 tot maximaal €50 per draai. Een winstcombinatie ontstaat zodra je drie dezelfde symbolen op een actieve lijn weet te draaien.

De symbolen met een lagere waarde bestaan uit speelkaarten. Hiermee pak je bij vijf dezelfde een bedrag van 10x tot 15x de inzet. Vijf dezelfde Ankh, Anubis, Toetanchamon en John Hunter symbolen tellen als premium en zorgen voor een uitbetaling van 200x tot 500x de inzet.

Het bijzondere boek telt zowel als wild en scatter. Als wild vervangt het alle andere symbolen om winstcombinaties aan te vullen.

Super Spin Ante Bet

Tijdens het basisspel kun je profiteren van de Super Bet Ante Bet feature. Let er wel op dat het activeren van de feature 10x de inzet kost. Nu kan je een speciale symbool selecteren dat zodra het valt over de rollen uitklapt en voor een uitbetaling zorgt zoals bij de free spins bonusronde.

Het is goed mogelijk dat de Ante Bet feature niet beschikbaar is bij de legale online casino’s in Nederland. Mocht dat wel het geval zijn dan kan het lonen om er gebruik van te maken.

Free Spins Bonusspel

Zodra je drie of meer scatters landt ontvang je 10 free spins. Zoals je van andere ‘Book Of’ slots gewend bent kan je nu eerst een speciale symbool selecteren. Het speciale symbool neemt een gehele rol in beslag en als je er meer dan tellen winstcombinaties ook als de symbolen elkaar niet aangrenzen.

Ons advies is om het John Hunter symbool te selecteren. Tijdens het bonusspel ontgrendel je de maximale winstpotentie van 5.000x de inzet.

Wat vinden wij van de Book of Fallen Gokkast?

Als je een fan bent van ‘Book of’ gokkasten dan is Book of Fallen een vette aanrader. Het grootste verschil ten opzichte van vergelijkbare slots is dat je tijdens het bonusspel zelfstandig het speciale symbool kunt selecteren. Tijdens het testen van het demospel hebben wij elke keer het John Hunter symbool geselecteerd want hiermee kan je dus ( met een flinke portie geluk) de maximale winst winnen.

Via de Super Ante Bet feature wordt het spelen van basisspel een stuk spannender. Ook hier is het goed mogelijk om de max winst te ontgrendelen. Op visueel vlak is Book of Fallen vrij standaard maar wat ons betreft is dat niet zo erg.

Probeer op GokkastenStip het gratis demospel maar alvast of schrijf jezelf in bij BetCity om direct voor geld te spelen.

Pluspunten
  • Ante Bet feature waarmee je een speciaal symbool kunt selecteren
  • Free Spins bonusspel
  • Selecteer zelfstandig het uitklappende symbool
Minpunten
  • Grafisch niet heel bijzonder
© Copyright 2023 Gokkasten Stip