Book of Duat
4.0/5

Book of Duat


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Book of Duat

Een van de nieuwe Quickspin slots is Book of Duat. Het is de zoveelste ‘Book of’ slot maar ditmaal met Anna als de ontdekkingsreizigster die in het oude Egypte het Book of Duat uit handen van demonische Farao’s moet zien te wrikken. Andere slots met een vergelijkbaar zijn Play ‘N Go’s Book of Dead, Elk Studio’s Book of Toro en NoLimit City’s Book of Shadow’s.

Uniek aan dit spel is het Pick & Click spel dat je aan het begin van de free spins bonus kunt spelen. Hiermee kun je extra features ontgrendelen zoals vermenigvuldigers, uitklappende symbolen en extra spins. Het basisspel is vrij standaard dus hier zul je geen verrassende elementen ontdekken.

De standaard uitbetalingspercentage is met 96,27% goed maar ook Quickspin laat online casino’s een RTP staffel selecteren. Het kan dus zomaar voorkomen dat je dit spel met een RTP van 94% of zelfs 90% speelt. De variantie is ontzettend hoog waardoor dit spel meer geschikt is voor de gevorderde gokkasten speler. De maximale winst is 32.760x de inzet.

Werking van de Book of Duat Gokkast

Book of Duat gebruikt het standaard boekformaat van vijf rollen, drie rijen met tien vaste lijnen. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. De symbolen hebben op de kaartsymbolen na met het oude Egypte te maken. De kaartsymbolen zijn het minste waard, hiermee heb je minstens drie dezelfde symbolen nodig voor het vormen van een winnende combinatie. Vijf dezelfde kaartsymbolen is goed voor een bedrag van 10x tot 15x de inzet.

book of duat slot

De premium symbolen bestaan uit Sobek, Anubis en een met goud vergulde Farao. Hiermee pak je bij twee gelijke symbolen al winst. Vijf dezelfde premiums levert 75x tot 200x de inzet op. Het best uitbetalende symbool is van onze heldin Anna, hiermee pak je bij vijf stuks een bedrag van 500x de inzet terwijl twee stuks 1x de inzet oplevert.

Het Book of Duat symbool telt als wild/scatter en vervangt alle andere symbolen als dit tot een winnende combinatie leidt. Vijf wilds zorgt voor een uitbetaling van 2500x de inzet!

Gratis Spins Pick & Click Spel

Om de gratis spins bonus te bereiken heb je drie of meer Book of Duat symbolen nodig. Voordat je aan het bonusspel begint zul je eerst het Pick & Click spel spelen. Het speelveld wordt tijdens het Pick & Click spel getransformeerd naar een grid van 5×4. Het aantal picks dat je krijgt tijdens dit spel is afhankelijk van het aantal scatters dat je hebt. De staffel is als volgt;

  • 3 scatters: 3 picks
  • Met 4 scatters: 6 picks
  • 5 scatters: 12 picks
pick & click spel

De tegels dat je aanklikt bevatten extra features, het gaat om;

  • Vermenigvuldigers van x1 tot x5
  • 1 tot 4 uitklappende symbolen (expanding symbols)
  • 2 tot 10 gratis spins

De Free Spins

In de basis ontvang je vier gratis spins met daarbij de features die je hebt gewonnen tijdens het Pick & Cick spel. Tijdens het bonusspel wordt na elke winnende combinatie het uitklappende symbool actief waardoor je een extra kans maakt op het vormen van een winstcombinatie.

free spins bonus

Als je tijdens de bonusronde 3 of meer wild/scatters weet te landen dan pak je 2 extra soins met 1 tot 4 picks. Er is ook nog een ‘Bonus Buy’ optie maar daar kun je bij de Nederlandse goksites helaas geen gebruik van maken. Ergens is dat maar goed ook want het is een prijzige optie. Zo kunnen internationale spelers de bonus kopen voor 150x, 500x of zelfs 1600x de inzet.

Wat is onze beoordeling van de Book of Duat Gokkast?

Hoewel Book of Duat de zoveelste kloon van een Book of Ra slot is lijkt heeft Quickspin via het Pick & Click spel een leuke optie toegevoegd waardoor deze gokkast een stuk spannender wordt. Van de extra features dat je kunt pakken is de vermenigvuldiger een goede want hiermee kan de winst tijdens de gratis spins behoorlijk oplopen.

Er zijn tal van andere Book slots dat je via onze site kunt spelen. Je kunt desnoods een zoekopdracht invullen met het woordje ‘Book’. Geniet eerst maar lekker gratis van Book of Duat!

Pluspunten
  • Win tot 32.760x de inzet
  • Verdien extra features met het Pick & Click spel
  • Super spannende gratis spins bonus
Minpunten
  • Geen minpunten te ontdekken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip