Book of Dead
5.0/5

Book of Dead


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Book of Dead

et het spel Book of Dead van Play ‘N Go gaat Rich Wilde op zoek naar verborgen schatten in het oude Egypte. De Book of Dead gokkast is al in 2016 uitgebracht en onze ontdekkingsreiziger Rich Wilde is al op avontuur uitgegaan met het spel Aztec Idols en Perals of India.

Boook of Dead is Play ‘N Go’s antwoord op Novomatic’s Book of Ra en het is vrijwel een een-op-een-kopie op wat kleine aanpassingen na. Erg is dat niet want spelers zijn gek op de Book of Dead gokkast en dat komt waarschijnlijk door de kans op het winnen van 50.000x de inzet.

Het theoretische uitkeringspercentage is een respectabele 96,76% en de variantie is extreem hoog.

Hoe werkt Rich Wilde and the Book of Dead?

Het speelveld heeft een standaard indeling van vijf rollen, drie rijen en tien variabele lijnen.

Je kunt al vanaf 1 eurocent met een enkele lijn spelen maar ons advies is om met minimaal 10 lijnen te spelen en dat wordt de minimale inzet 10 eurocent, maximaal inzetten kan met 10 lijnen tot 50 euro.

De inzetstaffels maken dit een perfect spel voor beginnende spelers en high rollers want een maximale winstpotentie van 50.000x de inzet betekend dat je met een maximale inzet maar liefst 250.000 euro kunt winnen.

De best uitbetalende symbolen zijn Rich Wilde, de farao, Anubis en de valk Horus. Rich Wilde is verreweg het meeste waard want bij vijf stuks pak je een bedrag van 5.000x de inzet, de overige premium symbolen leveren een uitbetaling vanaf 750x tot 2.000x de inzet.

Symbolen van speelkaarten zijn een stuk minder waard, het gaat om de kaarten A, K, Q, J en 10 waarmee je bij vijf dezelfde 100x tot maximaal 150x de inzet wint. Het Book of Dead symbool is wild en scatter waardoor het alle andere symbolen vervangt om een winnende combinatie te vormen.

De Gratis Spins Bonus

Het geheimzinnige Book of Dead is de scatter en je hebt er hier drie van nodig om met de free spins bonus aan de slag te gaan. Je ontvangt nu tien gratis spins maar er komt meer bij kijken want voordat de bonus van start gaat wordt een symbool geselecteerd dat tijdens de bonusronde als expanding symbool fungeert.

Met een beetje geluk wordt Rich Wilde als speciaal symbool geselecteerd en als je dan een speelveld vol weet te krijgen pak je de maximale uitbetaling van 50.000x de inzet.

Als je de bonus bereikt en er wordt een speelkaart als speciaal symbool geselecteerd dan is het pech hebben geblazen.

Wat vinden wij van Rich Wilde and the Book of Dead?

Rich Wilde and the Book of Dead behoort nog steeds tot een van de beste online gokkasten dat je op dit moment kunt spelen. Op visueel vlak is dit spel niet echt bijzonder maar tijdens de spannende bonusronde zul je de adrenaline door je aderen voelen stromen.

Het draait allemaal om het speciale symbool dat wordt gekozen voordat de bonusronde van start gaat. Verder zijn er behalve de wild dat ook als scatter telt geen extra features.

Wil je een iets nieuwere Book of Ra kloon spelen? Probeer dan eens Playtech’s Book of Kings slot waarmee je op twee manieren de bonusronde kunt bereiken.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Je kunt hier lekker onbeperkt gratis genieten van het demospel. Wil je liever direct aan de slag gaan met echt geld dan willen wij je adviseren om bij een legale kansspelaanbieder te spelen. Zo kun je op een veilige manier geld storten met iDEAL en heb je zekerheid dat het casino betrouwbaar is.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip