Bonus Bunnies
4.0/5

Bonus Bunnies


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Bonus Bunnies

Van NoLimit City zijn wij ondertussen gewend dat zij online gokkasten produceren met originele thema’s en leuke features, denk bijvoorbeeld aan Dead Wood slot of de Barbarian Fury gokkast.

Ditmaal komen zij met de Bonus Bunnies gokkast dat in de basis enigszins overeenkomsten heeft met Push Gaming’s Fat Rabbit slot (review volgt binnenkort).

Wat game play betreft lijkt dit spel verdacht veel op de Money Train 2 gokkast van Relax Gaming alleen dan met een thema op de boerderij met volop groenten en konijntjes.

Het maakt allemaal niet uit want Bonus Bunnies is best leuk en is voorzien van een ‘Buy a Bonus’ optie en en bonusronde met respins waarmee je extra features kunt ontgrendelen.

Wat het theoretische uitbetalingspercentage zul je het in de basis moeten doen met 96,14% dat oploopt tot 96,43% zodra je de bonusronde koop.

Hoe werkt de Bonus Bunnies Gokkast?

Bonus Bunnies bestaat vier rollen, vier rijen met 30 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. Het draait allemaal om het behalen van de bonusronde want in de basis valt er niet zoveel te beleven.

De premium symbolen bestaan uit verschillende groentesoorten zoals tomaten, doperwtjes, aubergines en uien waarmee je bij vier van dezelfde soort een bedrag vanaf 2,5x tot 15x de inzet verdient.

Lagere waardes zijn aan de speelkaarten A, K, Q, J en 10 toegekend waarmee je bij vier stuks 1x tot 2x de inzet wint.

De wortel telt als wild symbool dat alle andere symbolen kan vervangen behalve het bonus symbool.

Valt een wild in combinatie met een bonus symbool dan spreidt het wild zich verticaal uit over de rollen, bij twee bonus symbolen met een wild spreidt zich ook nog horizontaal uit.

De Bonusronde Kopen

Als je geen zin in het basisspel hebt kun je direct de bonusronde kopen voor een bedrag van 60x de inzet.

Optioneel kun je de inzet verlagen naar 20 eurocent want dan kun je al voor 12 euro aan de bonus beginnen.

De RTP wordt nu verhoogt naar 96,43% waardoor je iets meer kans maakt op een uitbetaling.

De Bonusronde spelen

Je kunt de bonus op twee manieren bereiken, door drie scatters te landen of om voor 60x de inzet de ‘Buy a Bonus’ feature te gebruiken. Helaas kunnen Nederlandse spelers geen gebruik maken van de ‘bonus buy’ functie. Dit is opgenomen in de wet kansspelen op afstand om spelers in bescherming te nemen.

Het speelveld wordt nu aangepast waarbij het de bedoeling is om de vakjes met wortels te vullen, zodra de bonus begint worden er vier vakjes met wortels gevuld.

De eerste vier wortels leveren een geldprijs op en je krijgt nu elke keer drie maal de kans via respins om de andere vakjes met wortels te vullen.

Tevens kun je een van de volgende features ontgrendelen;

  • Harvester: verzameld alle winst om er een multiplier aan toe te passen
  • Fertilizer: voegt een eigen multiplier toe aan alle andere winst dat je hebt behaald
  • Settler: de settler voegt een rij of rol toe aan het speelveld

Als je het hele speelveld met wortels weet te vullen dan krijg je als laatste symbool een sleutel waarmee de schatkist geopend kan worden.

Je verdient nu een vermenigvuldiger dat wordt bepaald door de grootte van het speelveld (minstens x3 tot maximaal x5)

Wat vinden wij van de Bonus Bunnies gokkast?

Ondanks dat Bonus Bunnies qua opzet lijkt op Fat Rabbit en qua game play lijkt op Money Train 2 is dit toch best een leuke videoslot om te spelen.

Ons advies is om de inzet laag in te stellen en gelijk de bonusronde kopen zodra je dit spel voor geld speelt. Gelukkig kun je hier in ieder geval lekker gratis genieten van de Bonus Buddies gokkast.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip