Bonanza Megapays
5.0/5

Bonanza Megapays


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Bonanza Megapays

Het is inmiddels al ruim 5 jaar geleden dat Big Time Gaming Bonanza Megaways uitbracht. Ondanks dat dit niet de eerste megaways slot was is dit wel de gokkast waardoor het Megaways spelmechanisme populair is geworden. Inmiddels heeft BTG nu met Bonanza Megapays een jackpot variant van dit spel geproduceerd. Er zijn inmiddels twee slots met het Megapays format, dit spel en Who Want’s to be a Millionaire Megapays.

Je zult in één oogopslag zien dat Bonanza Megapays niet veel afwijkt van de originele gokkast. Er zijn qua spelverloop wel een paar kleine verschillen waar je straks in onze review meer over kunt ontdekken. Het grootste verschil is dat je nu tijdens het spelen kans maakt op het winnen van één van de vier progressieve jackpots. Nu zijn de jackpot standen niet zo spectaculair als je gewend bent van de Mega Moolah of Mega Fortune gokkast maar toch kun je met een enkele draai zomaar een paar honderd duizend euro winnen.

Het uitbetalingspercentage is met 96,4% uitstekend voor een jackpot slot. De variantie is vrij hoog en je kunt maximaal 17.926x de inzet winnen (exclusief de jackpots).

Werking van de Bonanza Megapays Gokkast

Het speelvlak van Bonanza Megapays is vrijwel identiek aan de Bonanza slot alleen zie je nu bovenaan vier jackpots. Verder zijn er 6 rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Tevens is er een extra rol met een enkele rij van vier symbolen waarmee je winstcombinaties kunt aanvullen of vormen. Er zijn 117.649 manieren om te winnen en inzetten kan vanaf 0,20 tot maximaal 30 per draai. De mijn karren op de top rol kunnen winstcombinaties op de rollen 2, 3 4 en 5 aanvullen.

bonanza megapays jackpot slot

Wat uitbetalingen van symbolen aangaat is er geen verschil met het origineel. Symbolen van speelkaarten hebben nog steeds een lage waarde van 1x tot 1,75x de inzet voor zes van dezelfde soort. Vier gekleurde edelstenen leveren meer op, als je er hier zes van weet te landen pak je 2x tot 50x de inzet.

Er is een wild in de vorm van dynamietstaven die alleen op de top rol in de mijnen karren voorkomt. Dit symbool vervangt alle andere symbolen en helpt om winstcombinaties te vormen. Zoals bekend van de megaways slots worden symbolen van winnende combinaties vervangen door nieuwe symbolen waardoor er cascades aan winstcombinaties kunnen ontstaan.

Gratis Spins Bonus

Je kunt de gratis spins bonus bereiken zodra het woord G-O-L-D op de rollen verschijnt. Het aantal spins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal scatters. Elke extra scatter zorgt voor 5 extra spins. Je ontvangt met vier sactters 12 gratis spins gekoppeld aan een oplopende multiplier. Elke winnende cascade zorgt ervoor dat de vermenigvuldiger met +1 oploopt.

Zoals je kunt zien is er aan het bonusspel niet gesleuteld. Tot dusverre zijn alle features dus hetzelfde als je gewend bent van de Bonanza gokkast.

MegaPays Jackpots

Eindelijk kunnen we een compleet nieuwe feature vermelden. Bonanza Megapays heeft dus vier progressieve jackpots waarbij de jackpot stand elke keer oploopt zodra spelers dit spel voor geld spelen. Het jackpot spel kan op elk willekeurig moment actief worden. Eenmaal geactiveerd wordt het speelveld verplaatst naar de voorzijde van een luxueuze hotel.

megapays symbool

In plaats van een bonus rad heeft Big Time Gaming ervoor gekozen om een willekeurig symbool als Megapays symbool te selecteren. Nu wordt het hotel van een speelveld voorzien en is het de bedoeling dat je per rij minstens vier symbolen met het gekozen symbool weet te vullen. Elke keer als het gekozen symbool valt krijg je een re-spin. Als je vier rijen weet te ontgrendelen pak je de Mega Jackpot! Het werkt als volgt;

  • 4 tot 7 symbolen: Mini Jackpot van minstens 100
  • 8 tot 11 symbolen: Midi Jackpot van minimaal 1500
  • 12 tot 14 symbolen: Major Jackpot van minstens 20.000
  • 15+ symbolen: Mega Jackpot van minstens 300.000

Wat is onze beoordeling van de Bonanza Megapays Gokkast?

Als liefhebbers van de originele Bonanza gokkast vinden wij de Megapays variant nog spannender. Big time Gaming heeft met het toevoegen van progressieve jackpots de maximale uitbetaling flink opgeschroefd. Het feit dat het jackpot spel op elk willekeurig moment van start kan gaan zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel blijft zitten. Bovendien heeft BTG de RTP en inzetstaffel verbeterd.

Verder is er weinig verschil met het slot dat in 2016 is uitgebracht. Als je een fan bent van de oude Bonanza slot dan is Megapays zeker de moeite waard. Het produceren van opvolgers met een jackpot is een fenomeen dat ook door Playtech wordt toegepast. Zo hebben zij onlangs Epic Ape 2 uitgebracht, een slot dat ook aan vier verschillende jackpots is gekoppeld.

Pluspunten
  • Verbeterde RTP en inzetmogelijkheden vergelen met het originele spel
  • Gratis spins bonusspel met een oplopende vermenigvuldiger
  • 117.649 manieren om te winnen
  • Willekeurig kans op vier verschillende progressieve jackpots
Minpunten
  • Minpunten zijn niet te vinden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip