Bombuster
4.0/5

Bombuster


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Bombuster

Bombuster is een nieuwe slot ontwikkeld door Red Tiger Gaming waarmee er gebruik wordt gemaakt van het Cluster Pays mechanisme. Dankzij drie explosieve features zoals Wild Bombs, Destroy Boms en Swap Bombs kun je tot maximaal 2.020x de inzet winnen.

Des te meer bommen exploderen des te hoger de uitbetaling dat je kunt verdienen. Je kunt behalve gehele rijen laten exploderen ook nog winnende cascades krijgen.

Op visueel vlak ziet het er niet heel bijzonder uit maar je kunt genieten van futuristische vormgeving met een 7×7 raster en reguliere fruitkast symbolen.

Een minpuntje is dat er geen extra bonusronde is dus als je liever een slot speelt met een free spins bonus kun je beter Mayan Eagle proberen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 95,74% iets onder het gemiddelde en de variantie is medium.

De Bombuster Slot in de basis

Het speelveld van Bombuster bestaat uit een 7×7 raster en via het Cluster Pays mechanisme kunnen er winstcombinaties ontstaan zodra je een cluster vijf dezelfde symbolen weet te landen.

Direct voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 40 euro per draai. Met een maximale uitbetaling van 2.020x de inzet kun je dus slechts €80.800 winnen.

De prominente symbolen bestaan uit rode zevens, zilveren klokken en blauwe sterren. Als het lukt om een cluster van 40 identieke premium symbolen te landen dan pak je een bedrag vanaf 800x tot 1.000x de inzet. Je zult dan echter bijna een compleet speelveld met hetzelfde symbool moeten vullen.

Meloenen, pruimen, sinaasappels, citroenen en kersen zijn minder waard. Draai hier een cluster van 40 stuks van voor een bedrag van 200x tot 500x de inzet.

Het wild symbool is eenvoudig herkenbaar en vervangt alle andere symbolen.

Drie soorten bommen

Zodra een bomb valt zul je zien dat het symbool ook aanwijzers die aanduiden welke symbolen weggeblazen zullen worden.

Bombuster is voorzien van drie soorten bommen;

  • Wild Bomb: De gele bom telt als Wild Bomb en het duurt 200 spins totdat deze bom explodeert. Zodra er een explosie plaatsvindt worden alle symbolen die in het pad voorkomen wilds worden.
  • Swap Bomb: De rode bom telt als Swap Bomb, het duurt 50 spins totdat deze bom explodeert waarna alle symbolen in het pad naar hetzelfde symbool worden getransformeerd.
  • Destroy Bomb: De rode bom telt als Destroy Bomb, deze bom blijft slechts 3 draaibeurten staan en na de explosie worden alle symbolen in het pad verwijderd waarna er nieuwe symbolen in de plaats vallen.

De bommen komen op willekeurige momenten voor en het duurt dus een x-aantal spins totdat de bom tot ontploffing komt. Hoe krachtiger de bom des te langer het duurt totdat er een explosie plaatsvindt.

Wat is onze beoordeling van de BombusterSlot?

Bombuster is een vrij eenvoudige slot met een drietal features. Het is zeker geen slechte gokkast om te spelen maar naar onze mening is de game play middelmatig.

Het is jammer dat Red Tiger geen free spins bonus heeft toegevoegd want dan dit slot net iets meer te bieden.

De bommen zorgen wel voor actie als zij tot ontploffing komen maar dat is het dan ook.

Probeer Bombuster hier eerst maar gratis uit of maak een account aan bij een legaal online casino waar je veilig met iDEAL kunt storten.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip