Blood Moon Wilds
4.0/5

Blood Moon Wilds


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Blood Moon Wilds

Blood Moon Wilds is een Yggdrasil Gaming slot met een thema dat uit het Victoriaanse tijdperk met weerwolven in de hoofdrol. Zoals we al gewend zijn van Yggdrasil weten zij op visueel vlak prachtige gokkasten te ontwikkelen met unieke features.

Behalve weerwolven speelt de volle maan ook een belangrijke rol maar daar kun je straks in dit review meer over lezen. Dit spel was al sinds oktober 2019 te spelen en wordt binnenkort toegevoegd aan onze lijst met top 10 Halloween gokkasten!

Als je een liefhebber bent van de horror genre dan is Blood Moon Wilds een vette aanrader! Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,2% gekoppeld aan een gemiddelde variantie.

Hoe werkt de Blood Moon Wilds gokkast?

Het speelveld is opgedeeld met vijf rollen, drie rijen en 20 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per spin. De weerwolf telt als wild symbool en vervangt alle symbolen behalve de scatters als dit tot een winnende combinatie leidt.

Een lijnwinst met vijf wilds is bovendien goed voor een uitbetaling van 50x de inzet. De premium symbolen bestaan uit vier personages die tijdens volle maan in een weerwolf veranderen waarover je straks meer kunt ontdekken.

Het symbool van een roodharige dame betaalt het beste uit van vijf op een lijn levert 50x de inzet op. De edelstenen in de vorm van een hart, klaver, schoppen en ruiten en leveren een uitbetaling van 3,5x tot 11x de inzet op.

De Lunar Calendar features

Helemaal bovenaan zie je de lunar calendar dat de maanstanden bijhoudt. Tijdens volle maan zullen de personages in weerwolven veranderen waardoor zij wilds worden. Zodoende zijn er tijdens deze fase vier extra wilds actief!

Bovendien zijn er ook nog vier extra features gekoppeld aan de volle maan stand, dat zijn;

  • Random Wilds: Het symbool op de rollen met de hoogste wordt wild
  • Random Multiplier: Een vermenigvuldiger van 2x tot 5x wordt toegepast zodra je lijnwinst hebt
  • Extra Free Spins: Je krijgt een extra scatter (komt alleen voor als er al twee scatters aanwezig zijn)
  • Random Full Moon feature: De Lunar Calendar wordt op de volle maan stand gezet

Gratis spins bonusronde

De scatter is in de vorm van een rode edelsteen en het aantal free spins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal scatters waarmee je deze bonus behaalt.

De staffel is als volgt;

  • 3 scatters: 7 free spins
  • 4 scatters: 10 free spins
  • 5 scatters: 12 free spins
  • 6 scatters: 15 free spins

Je kunt een onbeperkt aantal extra spins verdienen tijdens de bonus en daarvoor heb je slechts twee scatters per draai nodig.

Tijdens free spins krijg je in plaats van de full moon met de blood moon te maken waardoor alle personages niet alleen wild worden maar ook nog sticky op de rollen achterblijven.

Bovendien profiteer je nog van alle extraatjes die ook tijdens het basisspel beschikbaar zijn zoals extra wilds en vermenigvuldigers.

Eindoordeel van de Blood Moon Wilds gokkast

De soundtrack en alle grafische aspecten van dit slot zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Yggdrasil heeft ook voldoende extra features toegevoegd waardoor je regelmatig winst kunt pakken.

De maximale uitbetaling van een enkele draai bedraagt € 213.050 maar daarvoor zul je wel met een maximale inzet moeten spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip